FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Βασικά το ΣΕΚ προσπαθεί να συνδέσει την υπόθεση της Ριπλ με άλλες υποθέσεις στις οποίες νίκησε το ΣΕΚ και θέλει έτσι να κάνει την Δικαστή να γυρίσει προς το μέρος του ΣΕΚ. όχι Καλά κατάλαβες, θέλουν να δείξουν πως παρά τις υποδείξεις των δικηγόρων οτι το ΧΡΠ είναι χρεώγραφο, η Ριπλ αποφάσισε εν γνώση να παραβιάσουν τον νόμο. πώς λέμε "φονος εκ προμελέτης" ....γιατί η Ριπλ λέει πως επειδή το ΣΕΚ δέν μας έκανε ξεκαθαρα τους νόμους, εμείς δέν ξέραμε πως αμα αυτό που κάνουμε είναι παρανομο η οχι, επειδή δέν είναι ξεκάθαροι οι νόμοι και επειδή το ΣΕΚ δεν μας εδωσε απάντηση. και το ΣΕΚ προσπαθεί να πεί πως η Ριπλ έπρεπε να ακολουθήσει το τί τους είπαν οι δικηγόροι τους. Είναι λεπτή υπόθεση κάτι σάν το η κότα έκανε το αυγό η το αυτό την κότα. Τώρα ξεκκινά ο δικηγόρος της Ριπλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 44 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Βασικά το ΣΕΚ προσπαθεί να συνδέσει την υπόθεση της Ριπλ με άλλες υποθέσεις στις οποίες νίκησε το ΣΕΚ και θέλει έτσι να κάνει την Δικαστή να γυρίσει προς το μέρος του ΣΕΚ. όχι Καλά κατάλαβες, θέλουν να δείξουν πως παρά τις υποδείξεις των δικηγόρων οτι το ΧΡΠ είναι χρεώγραφο, η Ριπλ αποφάσισε εν γνώση να παραβιάσουν τον νόμο. πώς λέμε "φονος εκ προμελέτης" ....γιατί η Ριπλ λέει πως επειδή το ΣΕΚ δέν μας έκανε ξεκαθαρα τους νόμους, εμείς δέν ξέραμε πως αμα αυτό που κάνουμε είναι παρανομο η οχι, επειδή δέν είναι ξεκάθαροι οι νόμοι και επειδή το ΣΕΚ δεν μας εδωσε απάντηση. και το ΣΕΚ προσπαθεί να πεί πως η Ριπλ έπρεπε να ακολουθήσει το τί τους είπαν οι δικηγόροι τους. Είναι λεπτή υπόθεση κάτι σάν το η κότα έκανε το αυγό η το αυτό την κότα. Τώρα ξεκκινά ο δικηγόρος της Ριπλ. Keep us posted φίλε όταν καταλήξει καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ωραίος ο δικηγόρος της Ριπλ. Είπε πως η Ριπλ έδωσε πολύ περισσότερα έγγραφα απο αυτά που τους ζητήθηκε για την υποθεση σε αντίθεση με το ΣΕΚ που δέν έδωσε τόσα πολλά. Μετρημένος και χαμηλών τόνων ο δικηγόρος της ΡΙπλ ενώ το ΣΕΚ παρόλο το οτι έλεγε συνεχώς για την Chipole υπόθεση προσπαθόντας έτσι να συνδέσει την υπόθεση εκείνη με αυτή της Ριπλ και με συνέπεια να κάνει την δικηγόρο να γυρίσει προς το μέρος του ΣΕΚ, πιστεύω πως η δικηγόρος θα δεί πέραν απο την γλοιώδη προσπάθεια να την αλλάξει γνώμη ο δικΣΕΚ , εκείνη να συνεχίσει να βλέπει τα πράγματα καθαρά. Βρώμικα ψυχολογικά κολπάκια έκανε ο δικΣΕΚ για να της αλλάξει την γνώμη. Μόλις τελείωσε. ο δικΣΕΚ προσπαθεί να συνδέση την υπόθεση Τσιπόλε με την υποθεση της Ριπλ και έκανε αναφορά για έναν δικαστή (τον οποίο η Nutburn σέβεται, λέγοντας "he is a very smart judge" και έκανε γελάκια μαζί με την δικαστίνα δηλαδή να προσπαθήσει να βάλει στο μυαλό της πως εκείνος ο πολύ έξυπνος δικαστής ήρθε με το μέρος του ΣΕΚ , αν θές να είσαι και εσύ έξυπνη, να έρθεις με το μέρος μας. Μετανιώνω δυστυχώς που δέν ακολούθησα το ένστικτό μου. Και είχα πεί και στους δύο δικηγόρους καί στους αναλυτές και άλλους γιουτούμπερς το ποιές είναι οι πιθανότητες να γίνει το επόμενο σενάριο....και τελικά έτσι έγινε...αλλά ο @@ δέν πουλησα και για να αγοράσω πιό φτηνα....τώρα θα είχα τετραπλασιάσει τουλάχιστον τις βαλίτσες μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ωραίος ο δικηγόρος της Ριπλ. Είπε πως η Ριπλ έδωσε πολύ περισσότερα έγγραφα απο αυτά που τους ζητήθηκε για την υποθεση σε αντίθεση με το ΣΕΚ που δέν έδωσε τόσα πολλά. Μετρημένος και χαμηλών τόνων ο δικηγόρος της ΡΙπλ ενώ το ΣΕΚ παρόλο το οτι έλεγε συνεχώς για την Chipole υπόθεση προσπαθόντας έτσι να συνδέσει την υπόθεση εκείνη με αυτή της Ριπλ και με συνέπεια να κάνει την δικηγόρο να γυρίσει προς το μέρος του ΣΕΚ, πιστεύω πως η δικηγόρος θα δεί πέραν απο την γλοιώδη προσπάθεια να την αλλάξει γνώμη ο δικΣΕΚ , εκείνη να συνεχίσει να βλέπει τα πράγματα καθαρά. Βρώμικα ψυχολογικά κολπάκια έκανε ο δικΣΕΚ για να της αλλάξει την γνώμη. Μόλις τελείωσε. ο δικΣΕΚ προσπαθεί να συνδέση την υπόθεση Τσιπόλε με την υποθεση της Ριπλ και έκανε αναφορά για έναν δικαστή (τον οποίο η Nutburn σέβεται, λέγοντας "he is a very smart judge" και έκανε γελάκια μαζί με την δικαστίνα δηλαδή να προσπαθήσει να βάλει στο μυαλό της πως εκείνος ο πολύ έξυπνος δικαστής ήρθε με το μέρος του ΣΕΚ , αν θές να είσαι και εσύ έξυπνη, να έρθεις με το μέρος μας. Μετανιώνω δυστυχώς που δέν ακολούθησα το ένστικτό μου. Και είχα πεί και στους δύο δικηγόρους καί στους αναλυτές και άλλους γιουτούμπερς το ποιές είναι οι πιθανότητες να γίνει το επόμενο σενάριο....και τελικά έτσι έγινε...αλλά ο @@ δέν πουλησα και για να αγοράσω πιό φτηνα....τώρα θα είχα τετραπλασιάσει τουλάχιστον τις βαλίτσες μου. Το σενάριο το οποίο είναι ;;συμβιβασμός;;πληρώνουν κάποιο πρόστιμο και όλα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Άρα RIP ⚰️ RIPPLE ή καλοκαιρινές διακοπές να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο γιατί δεν θα έχει νόημα πλέον μέχρι το φθινόπωρο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marten Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Άρα RIP ⚰️ RIPPLE ή καλοκαιρινές διακοπές να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο γιατί δεν θα έχει νόημα πλέον μέχρι το φθινόπωρο;; RIP myashes.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios* Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) λέτε το bτc να πεσει σήμερα στα 25.000 ? Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από Stelios* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ralmarith Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα αλλαγή project η...? Γιατί και εγώ είμαι σε παρόμοια μοίρα με εσένα ashes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ρε μλκες δεν έχω καταλάβει τι έγινε τελικά ..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 47 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ωραίος ο δικηγόρος της Ριπλ. Είπε πως η Ριπλ έδωσε πολύ περισσότερα έγγραφα απο αυτά που τους ζητήθηκε για την υποθεση σε αντίθεση με το ΣΕΚ που δέν έδωσε τόσα πολλά. Μετρημένος και χαμηλών τόνων ο δικηγόρος της ΡΙπλ ενώ το ΣΕΚ παρόλο το οτι έλεγε συνεχώς για την Chipole υπόθεση προσπαθόντας έτσι να συνδέσει την υπόθεση εκείνη με αυτή της Ριπλ και με συνέπεια να κάνει την δικηγόρο να γυρίσει προς το μέρος του ΣΕΚ, πιστεύω πως η δικηγόρος θα δεί πέραν απο την γλοιώδη προσπάθεια να την αλλάξει γνώμη ο δικΣΕΚ , εκείνη να συνεχίσει να βλέπει τα πράγματα καθαρά. Βρώμικα ψυχολογικά κολπάκια έκανε ο δικΣΕΚ για να της αλλάξει την γνώμη. Μόλις τελείωσε. ο δικΣΕΚ προσπαθεί να συνδέση την υπόθεση Τσιπόλε με την υποθεση της Ριπλ και έκανε αναφορά για έναν δικαστή (τον οποίο η Nutburn σέβεται, λέγοντας "he is a very smart judge" και έκανε γελάκια μαζί με την δικαστίνα δηλαδή να προσπαθήσει να βάλει στο μυαλό της πως εκείνος ο πολύ έξυπνος δικαστής ήρθε με το μέρος του ΣΕΚ , αν θές να είσαι και εσύ έξυπνη, να έρθεις με το μέρος μας. Μετανιώνω δυστυχώς που δέν ακολούθησα το ένστικτό μου. Και είχα πεί και στους δύο δικηγόρους καί στους αναλυτές και άλλους γιουτούμπερς το ποιές είναι οι πιθανότητες να γίνει το επόμενο σενάριο....και τελικά έτσι έγινε...αλλά ο @@ δέν πουλησα και για να αγοράσω πιό φτηνα....τώρα θα είχα τετραπλασιάσει τουλάχιστον τις βαλίτσες μου. Σταχτένιε, είσαι προφήτης!! Αλήθεια, από οτι λες εδώ μέσα ένα δεν σε έχω δει να πέφτεις όξω! Πάει για 0,75!!! Το είπες εσύ το είπες!!! Μέγα προφήτη!!! 😇🤫🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosss Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ρε παιδιά ψυχραιμία λίγο…όλα κατρακυλάνε… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Gouthas είπε Σταχτένιε, είσαι προφήτης!! Αλήθεια, από οτι λες εδώ μέσα ένα δεν σε έχω δει να πέφτεις όξω! Πάει για 0,75!!! Το είπες εσύ το είπες!!! Μέγα προφήτη!!! 😇🤫🤣 Εντομεταξυ ρε φίλε λέω να αγορασω...αλλά τα χρπ μου είναι στα 0.19 , τόσο τα είχα πάρει. Γμστα , αξίζει να πάρω κι άλλα? Δε μιλάω για καρντανο και λτς, έχω πιάσει πάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisMaril Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ρε παιδιά δε συνέβη κάτι αρνητικό στη δίκη. Επίσης όλα πέφτουν οκ λογικό. Παίρνεις φθηνότερα ξρπ απλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις