FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, LiveTheMoment είπε Κατανοητό ειναι η αληθεια αυτο που λες αφου ισχυει το: Price = marketcap/circulatingSupply. Το ερώτημα ειναι απο την στιγμη που υπάρχουν 100δις xrp αλλα η ripple εχει δώσει στην διάθεση 45δις απο οτι εχω διαβάσει και τωρα που μιλάμε το curcilating supply ειναι στα 30δις+ περιπου. Το οτι η ripple δεν εχει δώσει στη διάθεση τα υπόλοιπα 55 δις επηρεάζει κάπως την κατάληξη του xrp δλδ αν καποια στιγμη βγαλει στην φορα και τα 100 δις θα εχουμε λογικα μεγάλη κάθοδο; Ξαναλέω ειμαι nOOb να με διορθώσετε αν κανω λαθος Το να φτάσεις στο σπίτι σου το καθορίζει η ώρα ή η ταχύτητα με την οποία θα τρέξεις με το αυτοκίνητο ; @thomasG4 Απορώ πώς και δεν εχεις κάνει χορδές τις φλέβες σου με τόσα που διαβάζεις εδώ και 3 χρόνια στο φορουμ.... Εγώ θα είχα αρχίσει να μπανάρω κόσμο παντως... 1
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το να φτάσεις στο σπίτι σου το καθορίζει η ώρα ή η ταχύτητα με την οποία θα τρέξεις με το αυτοκίνητο ; Ανάλογα θεωρω απο ποιο perspective το δει κανεις θα ελεγα, οποτε ξεκάθαρα το ποσο θα τρέξω με το αυτοκίνητο αν εχω καθυστερήσει για να φτάσω την ωρα που θελω. Εν τελεί η ωρα. Άρα οπως το δει κανεις.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Ωραία κύριε εξυπνάκια, σε μία ευθεία γραμμή 1 χιλιόμετρο τί είναι αυτό που θα καθορίσει Το πότε θα φτάσεις στο σπίτι σου ; Το πόση ώρα θα κάνεις ή η ταχύτητα με την οποία θα τρέξεις ; 1
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ωραία κύριε εξυπνάκια, σε μία ευθεία γραμμή 1 χιλιόμετρο τί είναι αυτό που θα καθορίσει Το πότε θα φτάσεις στο σπίτι σου ; Το πόση ώρα θα κάνεις ή η ταχύτητα με την οποία θα τρέξεις ; Δεν το παιζω εξυπνάκιας, απλα εκανα μια ερώτηση να καταλάβω δρν σε υποχρέωσε κανεις να απαντήσεις, μπορεις να κανεις αναφορά αυτο που εγραψα αν θεωρείς οτι δεν ειναι πρέπον και να μην εισαι αυτο που εισαι τέλος παντων Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από LiveTheMoment
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, LiveTheMoment είπε Δεν το παιζω εξυπνάκιας, απλα εκανα μια ερώτηση να καταλάβω δρν σε υποχρέωσε κανεις να απαντήσεις, μπορεις να κανεις αναφορά αυτο που εγραψα αν θεωρείς οτι δεν ειναι πρέπων και να μην εισαι αυτο που εισαι τέλος παντων Μέσα σε 2 εβδομάδες είσαι ο 4ος που κάνει την ίδια ερώτηση. Μπαίνετε που μπαίνετε σε ένα φορουμ, γιατί δέν μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε λιγάκι ; Και θα κάνω πάλι ερώτηση. Πάς να αγοράσεις 6 μπύρες. Το συνολικό ποσό που θα δώσεις είναι αυτό που θα καθορίσει την τιμή της μπύρας Ή η τιμή της μίας μπύρας θα καθορίσει το πόσα θα πληρώσεις ;
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μέσα σε 2 εβδομάδες είσαι ο 4ος που κάνει την ίδια ερώτηση. Μπαίνετε που μπαίνετε σε ένα φορουμ, γιατί δέν μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε λιγάκι ; Και θα κάνω πάλι ερώτηση. Πάς να αγοράσεις 6 μπύρες. Το συνολικό ποσό που θα δώσεις είναι αυτό που θα καθορίσει την τιμή της μπύρας Ή η τιμή της μίας μπύρας θα καθορίσει το πόσα θα πληρώσεις ; Σου απάντησα την πρωτη φορα και για τα 2 perspective μην μου γράφεις λογοπαίγνια δημοτικού
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Εάν δέν κατάλαβες ακόμα, θα έλεγα να πάς μιά στο https://el.wikipedia.org/wiki/Κεφαλαιοποίηση_αγοράς και να διαβάσεις το τί είναι το μαρκετ καπ.... Δέν είναι το μαρκετ καπ που καθορίζει την τιμή του ΧΡΠ.... αλλα το αντίθετο....
eliascm21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, LiveTheMoment είπε Καλησπερα, σε αυτο το link https://www.quora.com/Will-Ripple-hit-1000 διαβασα οτι επειδή υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός απο xrp, συνεπώς το xrp δρν μπορει να φτάσει πάνω απο μια συγκεκριμένη τιμη. Θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγήσει την λογική πισω απο αυτο. Πως γινεται να απορρίπτουνε συγκεκριμένες τιμές που μπορει να φτάσει το xrp με βάση το πόσα xrp υπάρχουν και το ποσο dominance θα πρεπει να εχει το συγκεκριμένο κρυπτονομισμα. Btw ειμαι nOOb. Για να προλάβω τον Θωμά, μιας που ο ίδιος έχει βαρεθεί και να τα λέει συνέχεια τα ίδια, διάβασε και αυτή την άποψη: http://galgitron.net/Post/The-Myth-of-Market-Cap---Version-2 1 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, LiveTheMoment είπε Σου απάντησα την πρωτη φορα και για τα 2 perspective μην μου γράφεις λογοπαίγνια δημοτικού Εάν διαβάσεις το wikipedia θα καταλάβεις το γιατί σου μιλάω έτσι.
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, FromMyAshesRRR είπε Εάν δέν κατάλαβες ακόμα, θα έλεγα να πάς μιά στο https://el.wikipedia.org/wiki/Κεφαλαιοποίηση_αγοράς και να διαβάσεις το τί είναι το μαρκετ καπ.... Δέν είναι το μαρκετ καπ που καθορίζει την τιμή του ΧΡΠ.... αλλα το αντίθετο.... Δεν ρώτησα για το μάρκετ καπ ρώτησα για το supply αν αυξηθεί τι θα γίνει η αν δεν παιζει ρόλο διάβασε την ερώτηση μου ξανα…
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 @eliascm21 το έβαλα στα ελληνικά για να μήν ακούσω μετά "δέν ξέρω καλά αγγλικά, μετέφρασε μου το" χαχαχα
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Για να προλάβω τον Θωμά, μιας που ο ίδιος έχει βαρεθεί και να τα λέει συνέχεια τα ίδια, διάβασε και αυτή την άποψη: http://galgitron.net/Post/The-Myth-of-Market-Cap---Version-2 Thanks
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, LiveTheMoment είπε Thanks 👍 Σήμερα θα δυσκολευτώ να κοιμηθώ.... Μακάρι το 1.48 να κρατήσει και να μήν πάει παρακάτω. 1
LiveTheMoment Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε 👍 Σήμερα θα δυσκολευτώ να κοιμηθώ.... χαχαχα δεν το ηξερα οτι υπαρχει αυτο απλα διάβαζα την συζήτηση σας don’t be rude 1
eliascm21 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Εάν διαβάσεις το wikipedia θα καταλάβεις το γιατί σου μιλάω έτσι. Καταλαβαίνω την οργή σου αλλά νομίζω τον αποπήρες λίγο τον άνθρωπο, δώσε του μια ευκαιρία. Στο κάτω κάτω δεν έχουν όλοι τον χρόνο να κάνουν την έρευνα που χρειάζεται οπότε μια αρχή είναι οι ερωτήσεις σε forums και groups. Το λέω γιατί και εγώ έτσι ξεκίνησα. 40 λεπτά πριν, LiveTheMoment είπε Κατανοητό ειναι η αληθεια αυτο που λες αφου ισχυει το: Price = marketcap/circulatingSupply. Το ερώτημα ειναι απο την στιγμη που υπάρχουν 100δις xrp αλλα η ripple εχει δώσει στην διάθεση 45δις απο οτι εχω διαβάσει και τωρα που μιλάμε το curcilating supply ειναι στα 30δις+ περιπου. Το οτι η ripple δεν εχει δώσει στη διάθεση τα υπόλοιπα 55 δις επηρεάζει κάπως την κατάληξη του xrp δλδ αν καποια στιγμη βγαλει στην φορα και τα 100 δις θα εχουμε λογικα μεγάλη κάθοδο; Ξαναλέω ειμαι nOOb να με διορθώσετε αν κανω λαθος Γενικά η απάντηση είναι ναι. Αν βγουν περισσότερα xrp ξαφνικά στην αγορά η τιμή αναμένετε να πέσει. Είναι το αντίθετο με αυτό που κάνει π.χ. το bitcoin που μικραίνει συνεχώς το supply και για αυτό όταν γίνεται halfing του reward η τιμή εκτοξεύεται (κάθε 4 χρόνια δηλαδή). Επίσης το bnb έκαψε πρόσφατα coins, που θα πει ότι μειώθηκε το συνολικό πλήθος πράγμα που πάλι είχε σαν συνέπεια την αύξηση της τιμής. Το θέμα με αυτό που λες είναι ότι δεν προκύπτει από πουθενά ότι η ripple προτίθεται να βγάλει στην κυκλοφορία αυτά που έχει κλειδωμένα, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται για τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκαν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις