Nikolakisg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Giovanni bro μου όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται!!! Καλά τα λές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stag26 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στους συμφορουμητες. Θα ήθελα να παραθέσω και εγώ την άποψη μου, πάνω στο θέμα, κυρίως για να αποδείξω την υποκειμενικότητα που υπάρχει σε τέτοια θέματα. Η πρώτη μου επαφή με τα crypto ήταν όταν το btc έκανε 4€. Πόσα πήρα? 0, πολύ απλά γιατί δεν περίσσευε φράγκο και υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Ξανά μετά στα 1000€ το παρακολουθούσα και μετά στις 3000€ πλέον παρότρυνα κόσμο να πάρει γιατί... Τεσπά η τιμή του τα λέει όλα. Εγώ όμως δεν αγόραζα, πολύ απλά γιατί είχα άλλες προτεραιότητες και άλλες εκκρεμότητες, πιο σημαντικές από το να βάλω κάποια χρήματα που ΔΕΝ περίσσευαν σε κάτι που θα είχε απόδοση μετά από χρόνια. Ήταν σωστό? Όχι. Ήταν λάθος? Όχι και πάλι. Ήταν αυτό που αποφάσισα ΕΓΩ για το πως θα διαχειριστώ τα λεφτά μου και το χρόνο μου. Όταν λοιπόν αποφάσισα να μπω στην αγορά που τόσα χρόνια χαζεύω αλλά ποτέ δεν είχα την δυνατότητα να μπω, έψαξα, διάβασα, ρώτησα και κατέληξα διαβάζοντας και απόψεις από εδώ, ότι αν είναι να ρισκάρω σε κάτι, αυτό μάλλον αξίζει να είναι το XRP. Αυτό που ξέρω από την δουλειά μου και από την εμπειρία της ζωής, είναι ότι όλες οι αποφάσεις μας έχουν ρίσκο, είτε οικονομικές, είτε εργασιακές, είτε προσωπικές. Όσο μεγαλύτερο το ρίσκο, τόσο μεγαλύτερο κέρδος ΑΛΛΑ και η απώλεια φυσικά. Το τι θα ρισκάρει ο καθένας είναι δικό του θέμα και μόνο. Θέλετε να ρισκάρετε ότι μαζεύετε με κόπο, κάντε το. Θέλετε να παίξετε με τον καφέ της εβδομάδας, κάντε το. Θέλετε να γίνεται traders με είσοδο στο 1,15 και έξοδο στο 1,20, κάντε το. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν βασίζεστε μόνο στα λεγόμενα ανθρώπων που πιστεύουν σε κάτι , γιατί οι ίδιοι αποφάσισαν μετά από έρευνα ή μετά από μερικές μπύρες, ότι αξίζει να ασχοληθείτε, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας. Η δικιά σας κρίση είναι αυτή που σας καθοδηγεί στον ταλαίπωρο τούτο κόσμο. Δεν κατηγορώ κανέναν που υπερασπίζεται τις θέσεις του, αλλά κατηγορώ αυτούς που τυφλά τις ακολουθούν χωρίς οι ίδιοι να έχουν άποψη. Συγνώμη για το μακροσκελές είναι απλά η θέση μου, τίποτα περισσότερο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από stag26 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, ison είπε Επειδη θελω να αρχισω την διαδικασια να παρω καποια XRP ...(disclaimer: ειμαι Noob) ...απο οσο εχω προλαβει να διαβασω σκεφτομαι να παρω μεσω Binance. Απο οτι καταλαβαινω γινεται να βαλω πιστωτικη και για το Χ ποσο και μετα να τα μετατρεψω σε USDT και να αγορασω XRP. Υπαρχει καποιος αλλος πιο ενδεδειγμένος τροπος ή εχετε να προτείνετε κατι αλλο? Ευχαριστώ Κάνεις έναν λογαριασμό στο Kraken και στέλνεις έμβασμα από τράπεζα. Πολύ πιο εύχρηστο σαν ανταλλακτήριο. Αγοράζεις κανονικά XRP (ή οποιαδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα θέλεις) με ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ison είπε Επειδη θελω να αρχισω την διαδικασια να παρω καποια XRP ...(disclaimer: ειμαι Noob) ...απο οσο εχω προλαβει να διαβασω σκεφτομαι να παρω μεσω Binance. Απο οτι καταλαβαινω γινεται να βαλω πιστωτικη και για το Χ ποσο και μετα να τα μετατρεψω σε USDT και να αγορασω XRP. Υπαρχει καποιος αλλος πιο ενδεδειγμένος τροπος ή εχετε να προτείνετε κατι αλλο? Ευχαριστώ Η αγορά κατευθείαν με πιστωτική έχει αρκετή προμήθεια νομίζω. Το πιο συμφέρων (0% fees) είναι αν έχεις revolut ή άλλη αντίστοιχη κάρτα να μεταφέρεις εκεί με πιστωτική τα λεφτά που θες και στη συνέχεια να κάνεις SEPA από τη revolut στο binance. Αν κάνεις κατευθείαν SEPA από την ελληνική τράπεζα στο ανταλλακτήριο θα φας τα fees της τράπεζας σου, επίσης έχω διαβάσει ότι τελευταία κάποιες ελληνικές τράπεζες (πχ εθνική) μπλοκάρουν αυτά τα εμβάσματα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από eliascm21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Christkg είπε Αν εσυ καθεσαι και στηριζεσαι στα λεγομενα του καθενος εδω μεσα,οποιος και να ειναι..ειτε απο αφελεια γραφει κατι ειτε απο σκοπιμοτητα ειτε απο χαμηλο iq..πιστεψε με δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ μακρια,για το iq αλλων..ισως πρεπει να ψαξεις καππυ πιο κοντα.. Κρίς, αρχές αυτού του μήνα, μαζι με άλλα παιδιά σας είπα κάνει όλους μαζί συνημένους σε μία ανάρτηση και είχα εξηγήσει κάποια πράγματα. ¨Εχουμε ξαναμιλήσει γιαυτό το θέμα. Όταν ξαναβλέπω πάλι να γίνετε το ίδιο και η ίδια κουβέντα ε, αρχίζω και αμφιβάλω. Είτε το κάνεις αθέλητα ή οχι. 8 ώρες πριν, Christkg είπε οποιος ειναι εδω μεσα λεει αποψεις π εχει ψαξει και εχει αναζητησει..και αν νομιζεις οτι ξερεις 10 πραγματα θεωρητικα παραπανω και καλα κανεις αν τα ξερεις και αν ψαχτηκες.αλλα καλο ειναι να εχουμε ονειρα χωρις να τα εχουμε... ΕΑΝ είχες διαβάσει το φόρουμ θα είχες διαβάσει της αμέτρητες φορές που έχω δηλώσει πως μου αρέσει να ακούω την γνώμη άλλων γιατί μαθείνει κανείς πολύ περισσότερα ακούγοντας τους άλλους. Ο κομφούκιος είπε πως σοφός δέν είναι αυτός που απαντάει αλλά αυτός που ρωτάει. Όνειρα όλοι έχουμε και πρέπει να έχουμε γιατί ο άνθρωπος που παύει να ονειρεύετε, πεθαίνει εγκεφαλικά. 8 ώρες πριν, Christkg είπε ισως κι εσυ θα πρεπει να ψαχτεις αλλου εφοσον ξερεις τοσα για τα κρυπτο γενικα...και να τα ειχες οικονομισει..εν αντιθεση με μας π δεν ξερουμε π.χ γτ πριν λιγο καιρο αρχισαμε. Το γεγονός του οτι είμαι στο φόρουμ είναι για να μάθει ο ένας απο τον άλλον γιατί πολύ FUD και παραπληροφόρηση έχει πέσει απο έλληνες γιουτούμπερς και φορουμάκηδες. Βλέπεις εμείς στο ΧΡΠ ΔΕΝ προτρείνουμε τον κόσμο για το τί να κάνει με τα λεφτά του. Δέν προτρείνουμε ή πιέζουμε τον κοσμο να αγοράσει ΧΡΠ για να ανεβεί το ΧΡΠ μας (σε εναντιθέση με τους μπιτκοινάδες) . Εγώ θέλω επιτέλους να δικαιωθούμε με το ΣΕΚ και να ξεκαθαριστεί το ΧΡΠ. Γιατί τότε θα ξεκκινήσει ο πύραυλος. Δεν περιμένω τους μικροεπενδυστές για να πάω στο φεγγάρι, περιμένω την νομοθεσία και μετά οι τράπεζες θα το ιοθετήσουν. Τότε θα γίνω πλούσιος γιατί το ΧΡΠ είναι χρήσιμο. Ναί επειδή είσαι νέος στον χώρο, καλό είναι να ασχοληθείς απο μόνος σου να διαβάσεις το φόρουμ και τα λίνκς που έχει ανεβάσει σε άλλο θέμα ο Τόμας, που τα έχει όλα μαζεμένα και όλες οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν εκει. Λοιπόν κάνε την έρευνά και απο μόνος σου. και ένα παράδειγμα : συνεχώς βλέπω στο φόρουμ να ρωτάνε για την ρεβολούτ. Η δική μου ερώτηση είναι, αφού υπάρχει ΕΙΔΙΚΟ κλάμπ για την ρεβολούτ, γιατί δεν το ρωτάνε εκεί ; 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Κρίς, αρχές αυτού του μήνα, μαζι με άλλα παιδιά σας είπα κάνει όλους μαζί συνημένους σε μία ανάρτηση και είχα εξηγήσει κάποια πράγματα. ¨Εχουμε ξαναμιλήσει γιαυτό το θέμα. Όταν ξαναβλέπω πάλι να γίνετε το ίδιο και η ίδια κουβέντα ε, αρχίζω και αμφιβάλω. Είτε το κάνεις αθέλητα ή οχι. ΕΑΝ είχες διαβάσει το φόρουμ θα είχες διαβάσει της αμέτρητες φορές που έχω δηλώσει πως μου αρέσει να ακούω την γνώμη άλλων γιατί μαθείνει κανείς πολύ περισσότερα ακούγοντας τους άλλους. Ο κομφούκιος είπε πως σοφός δέν είναι αυτός που απαντάει αλλά αυτός που ρωτάει. Όνειρα όλοι έχουμε και πρέπει να έχουμε γιατί ο άνθρωπος που παύει να ονειρεύετε, πεθαίνει εγκεφαλικά. Το γεγονός του οτι είμαι στο φόρουμ είναι για να μάθει ο ένας απο τον άλλον γιατί πολύ FUD και παραπληροφόρηση έχει πέσει απο έλληνες γιουτούμπερς και φορουμάκηδες. Βλέπεις εμείς στο ΧΡΠ ΔΕΝ προτρείνουμε τον κόσμο για το τί να κάνει με τα λεφτά του. Δέν προτρείνουμε ή πιέζουμε τον κοσμο να αγοράσει ΧΡΠ για να ανεβεί το ΧΡΠ μας (σε εναντιθέση με τους μπιτκοινάδες) . Εγώ θέλω επιτέλους να δικαιωθούμε με το ΣΕΚ και να ξεκαθαριστεί το ΧΡΠ. Γιατί τότε θα ξεκκινήσει ο πύραυλος. Δεν περιμένω τους μικροεπενδυστές για να πάω στο φεγγάρι, περιμένω την νομοθεσία και μετά οι τράπεζες θα το ιοθετήσουν. Τότε θα γίνω πλούσιος γιατί το ΧΡΠ είναι χρήσιμο. Ναί επειδή είσαι νέος στον χώρο, καλό είναι να ασχοληθείς απο μόνος σου να διαβάσεις το φόρουμ και τα λίνκς που έχει ανεβάσει σε άλλο θέμα ο Τόμας, που τα έχει όλα μαζεμένα και όλες οι ερωτήσεις σου θα απαντηθούν εκει. Λοιπόν κάνε την έρευνά και απο μόνος σου. και ένα παράδειγμα : συνεχώς βλέπω στο φόρουμ να ρωτάνε για την ρεβολούτ. Η δική μου ερώτηση είναι, αφού υπάρχει ΕΙΔΙΚΟ κλάμπ για την ρεβολούτ, γιατί δεν το ρωτάνε εκεί ; Σορρυ π μπηκα αρχες του μηνα και δεν προλαβα να τα διαβασω ολα ακομα..ενα ολοκληρο κατεβατο ιστολογιο εινσι ομως..αλλα προσπαθω..η ripple και το xrp δεν βλεπει κανενας μας εδω μεσα...απλα μας προσπερνα,αν με πιανεις..επειδη ξαναλεω καλο ειναι οταν δεν εχουμε να επιδειξουμε εδω μεσα "παρα μονο ταξιδια π δεν εχουν γινει" τπτ σπουδαιο σχετικα με επενδυση στα κρυπτοπ επεφερε πολλα κερδη..να κραταμε την μπαλα χαμηλα χωρις ιq και σαλια..αλλιως αν βαριεσαι να απαντας η δεν σ αρεσει να βλεπεις αναρτησεις..απλως προσπερνας..ενα μοτο υπαρχει..σεβομαστε την οποιαδηποτε αποψη π δεν προσβαλει..καλη συνεχεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Christkg είπε Σορρυ π μπηκα αρχες του μηνα και δεν προλαβα να τα διαβασω ολα ακομα..ενα ολοκληρο κατεβατο ιστολογιο εινσι ομως..αλλα προσπαθω..η ripple και το xrp δεν βλεπει κανενας μας εδω μεσα...απλα μας προσπερνα,αν με πιανεις..επειδη ξαναλεω καλο ειναι οταν δεν εχουμε να επιδειξουμε εδω μεσα "παρα μονο ταξιδια π δεν εχουν γινει" τπτ σπουδαιο σχετικα με επενδυση στα κρυπτοπ επεφερε πολλα κερδη..να κραταμε την μπαλα χαμηλα χωρις ιq και σαλια..αλλιως αν βαριεσαι να απαντας η δεν σ αρεσει να βλεπεις αναρτησεις..απλως προσπερνας..ενα μοτο υπαρχει..σεβομαστε την οποιαδηποτε αποψη π δεν προσβαλει..καλη συνεχεια!! Καλα εδω λενε για τιμες EOY 25 kai 30$, πανω απο το BTC δηλαδη το marketcap, κανε την ερευνα σου και προχωρα μονος. Το ταμείο του καθενός εξάλλου ειναι διαφορετικο Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Καλα εδω λενε για τιμες EOY 25 kai 30$, πανω απο το BTC δηλαδη το marketcap, κανε την ερευνα σου και προχωρα μονος. Το ταμείο του καθενός εξάλλου ειναι διαφορετικο Ετσι..ολοι μονοι προχωραμε στα εξοδα και στις επενδυσεις μας!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Εγώ αυτό που βλέπω πάντως τουλάχιστον στην δίκη μου (Crypto.com) μόνο εμείς είμαστε πράσινο στην πρώτη δεκάδα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, panosbel είπε Εγώ αυτό που βλέπω πάντως τουλάχιστον στην δίκη μου (Crypto.com) μόνο εμείς είμαστε πράσινο στην πρώτη δεκάδα… Και μόνο που δεν μας έχει αγγίξει τέτοια κατρακύλα που έχει πάρει όλα τα υπόλοιπα νομίζω οτι κάτι λέει... εχω ένα καλό προαίσθημα πάντως...ελπίζω να μην προδοθώ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Και μόνο που δεν μας έχει αγγίξει τέτοια κατρακύλα που έχει πάρει όλα τα υπόλοιπα νομίζω οτι κάτι λέει... εχω ένα καλό προαίσθημα πάντως...ελπίζω να μην προδοθώ Ακριβώς…μας βλέπω +2.50 και τα αλλά είναι -10 και -12% και εγώ κάτι καλό μυρίζομαι…φτου φτου Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από panosbel 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Christkg είπε Ετσι..ολοι μονοι προχωραμε στα εξοδα και στις επενδυσεις μας!! Όχι τιποτα αλλο αλλα αμα παμες κουβα δε θα στα δωσει και κανεις καταλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiveTheMoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλησπερα, σε αυτο το link https://www.quora.com/Will-Ripple-hit-1000 διαβασα οτι επειδή υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός απο xrp, συνεπώς το xrp δρν μπορει να φτάσει πάνω απο μια συγκεκριμένη τιμη. Θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγήσει την λογική πισω απο αυτο. Πως γινεται να απορρίπτουνε συγκεκριμένες τιμές που μπορει να φτάσει το xrp με βάση το πόσα xrp υπάρχουν και το ποσο dominance θα πρεπει να εχει το συγκεκριμένο κρυπτονομισμα. Btw ειμαι nOOb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, LiveTheMoment είπε Καλησπερα, σε αυτο το link https://www.quora.com/Will-Ripple-hit-1000 διαβασα οτι επειδή υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός απο xrp, συνεπώς το xrp δρν μπορει να φτάσει πάνω απο μια συγκεκριμένη τιμη. Θελω αν μπορει καποιος να μου εξηγήσει την λογική πισω απο αυτο. Πως γινεται να απορρίπτουνε συγκεκριμένες τιμές που μπορει να φτάσει το xrp με βάση το πόσα xrp υπάρχουν και το ποσο dominance θα πρεπει να εχει το συγκεκριμένο κρυπτονομισμα. Btw ειμαι nOOb. Με μιά απλή μπακαλίστικη λογική μπορείς να το κατανοήσεις πολύ γρήγορα. Ας πούμε υπάρχει το coin "A" και το coin "B". Απο το "Α" δημιουργήθηκαν και είναι στη διάθεση των αγορών μόνο 10 coins Απο το "B" αντίστοιχα 100coins. Άρα αν υποθέσουμε ότι έχουν επενδυθεί ισόποσα δολάρια στο καθένα πχ 1000$ Τότε οι τιμές τους θα διαμορφωθούν ως εξής Coin A : 1000$ / 10 coins = 100$ το ένα Coin B : 1000$ / 100 coins = 10$ το ένα Όπως βλέπεις έχουμε μεγάλη διαφορά στην τιμή ανα coin άλλά το market cap τους είναι ίδιο. Τώρα αν προσπαθήσουμε καθαρά και μόνο βάση market cap και αριθμό coin τότε το XRP δεν μπορεί να φτάσει το BTC πχ λόγο του ότι είναι πολύ περισσότερα τα coin του XRP. Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν προσελκύσει πολύ μεγαλύτερα κεφάλαια το XRP Έτσι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε αν υποθέσουμε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλοι όσοι έχουν BTC τα πουλήσουν στην τρέχουσα τιμή και αγοράσουν ταυτόχρονα XRP τότε η τιμή του XRP θα φτάσει 22.68euro Αυτό έχω καταλάβει εγώ, μπορεί να είμαι και βαθιά νυχτωμένος.. ας μας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiveTheMoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Με μιά απλή μπακαλίστικη λογική μπορείς να το κατανοήσεις πολύ γρήγορα. Ας πούμε υπάρχει το coin "A" και το coin "B". Απο το "Α" δημιουργήθηκαν και είναι στη διάθεση των αγορών μόνο 10 coins Απο το "B" αντίστοιχα 100coins. Άρα αν υποθέσουμε ότι έχουν επενδυθεί ισόποσα δολάρια στο καθένα πχ 1000$ Τότε οι τιμές τους θα διαμορφωθούν ως εξής Coin A : 1000$ / 10 coins = 100$ το ένα Coin B : 1000$ / 100 coins = 10$ το ένα Όπως βλέπεις έχουμε μεγάλη διαφορά στην τιμή ανα coin άλλά το market cap τους είναι ίδιο. Τώρα αν προσπαθήσουμε καθαρά και μόνο βάση market cap και αριθμό coin τότε το XRP δεν μπορεί να φτάσει το BTC πχ λόγο του ότι είναι πολύ περισσότερα τα coin του XRP. Αυτό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν προσελκύσει πολύ μεγαλύτερα κεφάλαια το XRP Έτσι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε αν υποθέσουμε ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλοι όσοι έχουν BTC τα πουλήσουν στην τρέχουσα τιμή και αγοράσουν ταυτόχρονα XRP τότε η τιμή του XRP θα φτάσει 22.68euro Αυτό έχω καταλάβει εγώ, μπορεί να είμαι και βαθιά νυχτωμένος.. ας μας βοηθήσουν και οι υπόλοιποι Κατανοητό ειναι η αληθεια αυτο που λες αφου ισχυει το: Price = marketcap/circulatingSupply. Το ερώτημα ειναι απο την στιγμη που υπάρχουν 100δις xrp αλλα η ripple εχει δώσει στην διάθεση 45δις απο οτι εχω διαβάσει και τωρα που μιλάμε το curcilating supply ειναι στα 30δις+ περιπου. Το οτι η ripple δεν εχει δώσει στη διάθεση τα υπόλοιπα 55 δις επηρεάζει κάπως την κατάληξη του xrp δλδ αν καποια στιγμη βγαλει στην φορα και τα 100 δις θα εχουμε λογικα μεγάλη κάθοδο; Ξαναλέω ειμαι nOOb να με διορθώσετε αν κανω λαθος Επεξ/σία 17 Μαΐου 2021 από LiveTheMoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις