Fan Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Έχει πάντως πάνω από ώρα που γύρισε ανοδικά στα περισσότερα. Ίσως ήταν η διόρθωση που περίμεναν πολλοί, πριν την τελευταία μεγάλη άνοδο στη bullish περίοδο. Για να δούμε πώς θα ξημερώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλημέρα. Εγώ πιστεύω ότι όταν είναι να γίνει η μεγάλη άνοδος του χρπ θα έχει προηγηθεί ένα παρατεταμένο κόκκινο διάστημα που συνεπάγεται ότι η τιμή χρπ=ευρώ θα είναι πολύ χαμηλή. Σε αυτό το διάστημα ο καθένας θα έχει κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς..... Υπομονή καλή εβδομάδα σε όλους και καλή υπομονή σε ότι και να κάνετε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Ωραία τα έγραψες... @thetiesthatbind άλλα αστειευόμενος θα σου γράψω... Αν αρχίσεις να διαβάζεις το thread από την αρχή... θα δεις αναφορές για Άσπεν, Αζόρες, Σεϋχέλλες, Μονακό, Saint Elena, Χαλάνδρι, Κάτω Πατήσια και όλους τους παράδεισους επί γη! 🤑🚀🥮 Λογικό να παίρνουν τα μυαλά αέρα... 😂 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Επειδη θελω να αρχισω την διαδικασια να παρω καποια XRP ...(disclaimer: ειμαι Noob) ...απο οσο εχω προλαβει να διαβασω σκεφτομαι να παρω μεσω Binance. Απο οτι καταλαβαινω γινεται να βαλω πιστωτικη και για το Χ ποσο και μετα να τα μετατρεψω σε USDT και να αγορασω XRP. Υπαρχει καποιος αλλος πιο ενδεδειγμένος τροπος ή εχετε να προτείνετε κατι αλλο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, Christkg είπε Εγω μιλαω συμφωνα με το ποσα διαθεσιμα εδειχνε κατα διαστηματσ οτι υπαρχουν..τωρα απο πισω τι παιζει και αν μπορουν να τα αγορασουν η αν θα γινει κατι αλλο..παρακαλω εφοσον εσεις το γνωριζετε ευχαριστως να τα πουλησουμε..αλλα για να υποδυκνυετε να παμε στο bitcoin.μαλλον ουτε εσεις γνωριζετε.. Κρις, πάλι μας δείχνεις πως δεν έχεις καταλάβει τα βασικά. Η αξία του μπιτκοιν βασίζεται στο ότι "δεν έχει πολλά κομμάτια" χωρίς κάποια άλλη αξία. Η αξία του ΧΡΠ βασίζεται στην χρησιμότητα του. Γιαυτό μας πολεμάνε τόσο, γιατί είναι το πιο χρήσιμο κρυπτο εκεί έξω και άπαξ και πάρουμε ξεκαθαρίσμα από το ΣΕΚ, τότε θα τινάξουμε την οικονομία στον αέρα (με την καλή έννοια). Οπότε όταν κάποιος λέει πως έχει πρόβλημα με τον αριθμό ΧΡΠ που υπάρχουν (είτε σε κυκλοφορία είτε όχι) τότε δείχνει πως α)δεν ξέρει τα βασικά, και Β)ειναι μπιτκοινας. Εάν καθόσουν να ασχοληθείς από μόνος σου (και πάρα πολλοί ακόμα) αντί να περιμένεις να φας μασημένη τροφή από άλλους, δεν θα έκανες ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος τέτοιου είδους δηλώσεις. Το τι πληροφορία υπαρχει εκεί έξω είναι απίστευτη. Εγώ έκατσα το 2017 και 18 να ασχοληθώ να δω τι παίζει και μια μέρα που διάβασα κατάλαβα. Εάν είτε εσύ είτε κάνεις άλλος κάνει πάλι τέτοιαα ερώτηση ε τότε θα αρχίσω να αμφισβητώ το IQ ορισμένων. Και εγώ ρωτάω και στον Ηλία και στον ποπαι και στον βινς μου δώσανε απαντήσεις και άρχισα να ψάχνομαι. Μπορεί να αποτυγχάνω αλλά τα βασικά παμω κάτω κουτσά στραβά έπιασα ένα λιγουλάκι το νόημα. Πίστευε και μη, έρευνα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Κρις, πάλι μας δείχνεις πως δεν έχεις καταλάβει τα βασικά. Η αξία του μπιτκοιν βασίζεται στο ότι "δεν έχει πολλά κομμάτια" χωρίς κάποια άλλη αξία. Η αξία του ΧΡΠ βασίζεται στην χρησιμότητα του. Γιαυτό μας πολεμάνε τόσο, γιατί είναι το πιο χρήσιμο κρυπτο εκεί έξω και άπαξ και πάρουμε ξεκαθαρίσμα από το ΣΕΚ, τότε θα τινάξουμε την οικονομία στον αέρα (με την καλή έννοια). Οπότε όταν κάποιος λέει πως έχει πρόβλημα με τον αριθμό ΧΡΠ που υπάρχουν (είτε σε κυκλοφορία είτε όχι) τότε δείχνει πως α)δεν ξέρει τα βασικά, και Β)ειναι μπιτκοινας. Εάν καθόσουν να ασχοληθείς από μόνος σου (και πάρα πολλοί ακόμα) αντί να περιμένεις να φας μασημένη τροφή από άλλους, δεν θα έκανες ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος τέτοιου είδους δηλώσεις. Το τι πληροφορία υπαρχει εκεί έξω είναι απίστευτη. Εγώ έκατσα το 2017 και 18 να ασχοληθώ να δω τι παίζει και μια μέρα που διάβασα κατάλαβα. Εάν είτε εσύ είτε κάνεις άλλος κάνει πάλι τέτοιαα ερώτηση ε τότε θα αρχίσω να αμφισβητώ το IQ ορισμένων. Και εγώ ρωτάω και στον Ηλία και στον ποπαι και στον βινς μου δώσανε απαντήσεις και άρχισα να ψάχνομαι. Μπορεί να αποτυγχάνω αλλά τα βασικά παμω κάτω κουτσά στραβά έπιασα ένα λιγουλάκι το νόημα. Πίστευε και μη, έρευνα..... Αν εσυ καθεσαι και στηριζεσαι στα λεγομενα του καθενος εδω μεσα,οποιος και να ειναι..ειτε απο αφελεια γραφει κατι ειτε απο σκοπιμοτητα ειτε απο χαμηλο iq..πιστεψε με δεν χρειαζεται να ψαξεις πολυ μακρια,για το iq αλλων..ισως πρεπει να ψαξεις καππυ πιο κοντα..οποιος ειναι εδω μεσα λεει αποψεις π εχει ψαξει και εχει αναζητησει..και αν νομιζεις οτι ξερεις 10 πραγματα θεωρητικα παραπανω και καλα κανεις αν τα ξερεις και αν ψαχτηκες.αλλα καλο ειναι να εχουμε ονειρα χωρις να τα εχουμε...ισως κι εσυ θα πρεπει να ψαχτεις αλλου εφοσον ξερεις τοσα για τα κρυπτο γενικα...και να τα ειχες οικονομισει..εν αντιθεση με μας π δεν ξερουμε π.χ γτ πριν λιγο καιρο αρχισαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisMaril Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, ison είπε Επειδη θελω να αρχισω την διαδικασια να παρω καποια XRP ...(disclaimer: ειμαι Noob) ...απο οσο εχω προλαβει να διαβασω σκεφτομαι να παρω μεσω Binance. Απο οτι καταλαβαινω γινεται να βαλω πιστωτικη και για το Χ ποσο και μετα να τα μετατρεψω σε USDT και να αγορασω XRP. Υπαρχει καποιος αλλος πιο ενδεδειγμένος τροπος ή εχετε να προτείνετε κατι αλλο? Ευχαριστώ Μπορείς να αγοράσεις κάτ ευθείαν το νόμισμα χωρίς να μετατρέψεις σε usdt . Πατάς στο νόμισμα και meta trade . Επιλέγεις το ποσό που θες και σου ζητάει τη χρεωστική σου. Σου παίρνει προμήθεια για αυτό. Επίσης μπορείς να κάνεις μεταφορά από τράπεζα στην binance .εχει βίντεο που σου εξηγούν τον τρόπο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Κατ εμέ όλη η φάση crypto έχει ένα κανόνα --> Play with what you afford to lose. Μόνο αυτό πρέπει να έχει κατα νου ο οποιοσδήποτε νέος επενδυτής στο XRP. Όλα τα άλλα είναι κοσμοθεωρίες. Το XRP είναι long term coin, "τζογάρεις" πάνω του και περιμένεις ή τα βάζεις κάπου αλλού. Δεν είναι νόμισμα για trade αγοράζω στο 1,30 και πουλάω στο 1.60 και έβγαλα την βενζίνη της εβδομάδας. Do or Do not, there is no try. Φιλικά προς όλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλημέρα παιδιά. Καλή εβδομάδα. Για να ξεχαστούμε λίγο από τα τελευταία. Έχουμε το σημαντικό meeting στις 21 Μαΐου. Ακούγεται πολύ ότι θα είναι settlement-meeting…🙏 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καλημέρα Πανο όντως ακούγεται για τις 21 αλλά προσωπικά θυμάμαι πολλές φορές αντίστοιχες ημερομηνίες με υποθετικούς συμβιβασμούς και δεν μου κάνει καμμιά αίσθηση.Θα έρθει η μέρα που θα ακούσουμε ότι έγινε συμβιβασμός και δεν θα το πιστέυουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisMaril Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Έτσι για να γελάσουμε και λιγο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gre23 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Jimakos987 είπε Κατά τη γνώμη μου φορτώνουν βαριά χαρτιά στο xrp.......μπαίνουν φάλαινες ......όταν μπαίνουν φάλαινες........λογικό είναι να κάνει μπαμ προς τα πάνω......μετά πέφτει γιατί ξεφορτωνουν μερικοί ψιλικατζιδες......κ αυτό λογικό........το θετικό είναι ότι μπαίνουν μεγάλοι παίχτες.......που φυσικά ξέρουν καλά τι κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Πολλα και τα περισσότερα πολύ σωστά γράφηκαν από πολλούς. Όσον αφορά το xrp υπάρχει ο σκόπελος του sec. Αυτο από μόνο του συνεπαγεται ότι μόνο long term μπορεί να το δει κάποιος και εφόσον βέβαια πιστεύει και στην χρησιμότητα του και στα προβλήματα που μπορεί να λύσει.Μόνο τοτε θα έρθει ο απογαλακτισμός από το Bitcoin και η τιμή που του αξίζει και του πρέπει. Αυτο μπορεί να πάρει καιρό ( μήνες η και χρόνια). Ας τα έχουμε όλοι μας αυτα υπόψη. Οποιος ,όπως γράφτηκε από κάποιον , θέλει να αγορασει σήμερα xrp και να πλουτίσει αύριο φοβαμαι ότι κάνει σοβαρό λάθος. Ίσως πρέπει να κοιτάξει αλλου αν και ούτε εκεί είναι πλέον ευκολο, λογω της μεγάλης αστάθειας της αγοράς. Υπομονη λοιπον και με ρίσκο που πρέπει να παρθεί και αναμονή για τις εξελίξεις με το sec.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Καθε βδομαδα και 1 settlement ανασα δεν παιρνουν οι δικηγοροι λεμε φουκαράδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giovanni_37 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Γεια σας Παρακολουθώ την σελίδα εδώ και λίγο καιρό καθώς έχω επενδύσει σε XRP, και βλέπω εδώ μέσα ότι υπάρχουν “επενδυτές και επενδυτές” Υπάρχουν “επενδυτές” που έχουν υπομονή να περιμένουν τις οποίες εξελίξεις με το συγκεκριμένο Crypto και πιστεύουν στο project. Και υπάρχουν “επενδυτές” που είναι έτοιμοι να μαλώσουν και να ειρωνευτούν εάν δεν γίνουν αυτά που διαβάζουν εδώ μέσα. Αυτοί οι τελευταίοι είναι και οι πιο .αλακες να το πω στην απλή λαϊκή γλώσσα, Καθώς χωρίς να έχουν την παραμικρή γνώση σε τι επενδύουν θέλουν να πάνε όλα όπως τα σκέφτονται αυτοί. Σκέψεις “όπως “ Eίπες ότι θα ανέβει και δεν ανέβηκε... Eίπες ότι θα πάει 1000 και δεν πάει... και άλλες παράλογες σκέψεις. Καλέ μου φίλε ...σε εσένα μιλάω τον Aντιδραστικό ΜΗΝ ασχολεισε με το σπορ...ΔΕΝ είναι για εσένα ΔΕΝ έχεις ΥΠΟΜΟΝΗ, και αύριο να πάει 2 ΕΣΥ θα πουλήσεις ΔΕΝ έχεις υπομονή. Γιατί απλά δεν έχεις γνώση σε τι έχεις επενδύσει. Τα θέλεις έτοιμα ,γιατί ίσως να νομίζεις ότι το αξίζεις κιόλας,που μας έκανες την τιμή να “επενδύσεις” στο συγκεκριμένο Crypto. Γιατί ΕΣΥ με το φτωχό σου το μυαλό να πιστεύεις ότι είσαι και πολύ έξυπνος,για να πέσεις έξω. Έχω πραγματικά απαυδήσει με μερικούς που γράφουν εδώ μέσα. Κανείς δεν σας χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ,και κανείς δεν θα σας δώσει έτοιμο τίποτα. Και το κυριότερο ΚΑΝΕΙΣ δεν σε υποχρεώνει να βάλεις τα χρήματα σου στο συγκεκριμένο Crypto. 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις