Fan Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Εγώ πάντως έχω βαλει εδώ και μέρες γερό πακέτο στο 1 ευρώ. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα φτάσει μέχρι εκεί η διόρθωση που περίμενα και ότι μάλλον θα χάσω το τρένο της ανόδου. Σκέφτομαι να το ανεβάσω στο 1.10 τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, WEE8282 είπε Μπορει να μας πει ο φιλος μας ο frommyashesrrr το ποσο που εχει σχεδιαστει να εξυπηρετησει το xrp επειδη μου διαφευγει; Κάθε ένας που μπάινει καινούριος και ζητάει να του εξηγήσουμε ξανα μανα για το ΧΡΠ και να το παίξουμε τηλεώραση για να περάσει η ώρα, αν έκοβα 1 χρπ για κάθε ώρα που κάθομαι να γράφω θα ήμουν τώρα Ηλον μάσκ.... Το φόρουμ με όλες τις πληροφορίες που έχει μαζέψει και ο Τόμας καί τόσοι άλλοι νομίζω είναι αρκετές. 238 σελίδες με πληροφορίες διασκορπισμένες και εδώ και στο διαδυκτιο. Οπότε ξεκινα το σελιδοφάγωμα xD @Nikolakisg13 Βλέπεις την τιμή που βουτιά έκανε ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Καθε μερα και πιο πολυ γελιο προσφερει αυτο τοπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Τις διαβασα ολες τις σελιδες ρε ηλον...για την συνεχεια της κουβεντας το ζηταω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 σήμερα αγρυπνία.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Elon stopped BTC Check twitter!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sharke Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 προσδεθείτε και μην πουλάτε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Χμμ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 ευκαιρία για κορέξιον δεν θέλουνε ; ε ...άντε για...έλα να διορθωθούμε... Το ΣΕΚ πρέπει να τον συγυρίσει τον Ηλον..... το είπε φυσικά ο Γκένσλερ..... Πάντως έχει γέλιο η υπόθεση..... και τώρα σε λίγο θα ανοίξουνε οι ασιατικές αγορές...να δούμε τί θα γίνει εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Είμαστε νομίζω με χαοτική διαφορά από το δεύτερο το πιο eco friendly coin.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Σήμερα παίδες, αγρυπνία...αύριο ευτυχώς έχω ρεπό....πώς γίνετε και στις πιό κρίσιμες στιγμές καταφέρνω να έχω ρεπό...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Όλα στα κόκκινα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Λοιπόν, επειδή αύριο έχει ρεπό, σήμερα θα παρατυπίσω....ουισκάκι για τον πόνο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesu_dil Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 ευκαιρία για όσους θέλουν να μπούνε χαμηλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις