FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Marizizel είπε Άρα αν πέσει λίγο αξίζει να πάρω και άλλα. Βλέπω εσάς με τίς χιλιάδες και απογοητεύομαι Να μήν απογοητεύεσαι καθόλου, να κοιτάς τις δικές σου ανάγκες και τους στόχους σου. Σκέψου μακροχρόνια και όχι για τώρα σε ένα μήνα πχ. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Αλλο 1 ποστ να δω με το "γιατί έχει κολλήσει εκεί" θα τρελαθώ. Και το οτι ειναι εκει και πολύ σας ειναι με ανοιχτη δικη. Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει αλλιως θα ειστε οι πρωτοι που θα χασετε τα λεφτα σας πριν το mooning. 2
emperor4her Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αλλο 1 ποστ να δω με το "γιατί έχει κολλήσει εκεί" θα τρελαθώ. Και το οτι ειναι εκει και πολύ σας ειναι με ανοιχτη δικη. Βαλτε λιγο το μυαλο σας να δουλεψει αλλιως θα ειστε οι πρωτοι που θα χασετε τα λεφτα σας πριν το mooning. μεχρι να γινει ομως η δικη...!
Kanellos_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Σε περίπτωση που κάποιος έχει ρευστό και φοβάται ποθεν έσχες για να αγοράσει? Καμιά ιδέα έχουμε? 🙃
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 @Kanellos_p στην ηλεκτρονική εποχή το KYC των τραπεζών είναι τέτοιο που η μία με την άλλη όταν κάνει τον έλεγχο αμέσως δίνει πράσσινο η κόκκινο φώς. Δέν μπορούμε να κρύψουμε κάτι. Μόνο όταν γίνονται καταθέσεις στην τράπεζά σου απο μετρητά υπάρχει περίπτωση πλέον να δημιοουργηθεί πρόβλημα.
Rafa1967 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Σε περίπτωση που κάποιος έχει ρευστό και φοβάται ποθεν έσχες για να αγοράσει? Καμιά ιδέα έχουμε? 🙃 Εσυ έχεις άλλο πρόβλημα πρώτα. Την Νομιμοποίηση μετρητών. Το τι θα τα κανείς μετά είναι άλλο θέμα.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Ακούσατε ακούσατε απολωλοτα, ουκ εστε πρόβατα....εστε Λύκοι.... Private Ledger......το θυσαυροφυλάκιο της Ριπλ....... Εδώ θα αποθυκευτούν τα ΧΡΠ και θα μπορούμε να τους τα δανείσουμε για να τα χρησιμοποιήσουν για τις μεταφορες ....
Rafa1967 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ακούσατε ακούσατε απολωλοτα, ουκ εστε πρόβατα....εστε Λύκοι.... Θα προχωρήσει δηλαδή η μυνηση όπως σαφώς είπε. Θα ήταν ανορθόδοξο λέει αν ο νέος επικεφαλής έκανε πισω
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 τα λέμε πολύ καιρό τώρα και υπάρχουν απο παντού πιέσεις για να λυθεί η υποθεση αυτή. Παρτιζάνοι πολιτικοί απο τις δυό πολιτικές παρατάξεις έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και γιαυτό έγκριναν τον Γκάρι Γκένσλερ , με όρο οτι θα διευθετηθεί η υπόθεση. 1
Rafa1967 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το ξεστόμισε επιτέλους και μέλος του κογκρεσου
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 εγώ Κάνω υπομονή αγοράζοντας ΧΡΠ και ο ουρανός θα γίνει σάν τα μάτια μου πιό γαλανός xD hahahaha
Rafa1967 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε εγώ Κάνω υπομονή αγοράζοντας ΧΡΠ και ο ουρανός θα γίνει σάν τα μάτια μου πιό γαλανός xD hahahaha Αφού δεν έχεις ρευστό είπες!! Οι μεγαλομπεμπεκες σου ; Χαχαχαχ 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 μή μου το θυμίζεις....χαχαχα γιαυτό προσπαθώ ρισκάροντας με leverage.....είπαμε εγώ θα πάω φυλακή....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Το ξέρω, απλά βλέπω καινούρια άτομα και παραπληροφορημένα απολωλότα και πρέπει να φωτίσουμε τον κόσμο. @thetiesthatbind
Προτεινόμενες αναρτήσεις