Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Πάει για 0,47$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Λιάκος ποιες είναι οι πηγές σου;😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Χαχαχα μέχρι στιγμής βγαίνουν παντως Καλό βράδυ παιδιά. Και έρχονται καλές μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiv83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά καλημέρα. Πιστεύετε ότι θα είμαστε πάλι σύντομα σε θέση να κάνουμε συναλλαγές με το xrp? Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για long trading αλλά ποτε δε ξέρεις. Άσε που είναι και ψυχολογικό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Πιστεύω να βγηκε κάτι χθες. Αν η τιμή μείνει εκεί θα έχει περαιτερω αύξηση. Όσο για τις συναλλαγές εγώ στην εφαρμογή που έχω δεν έχω κάποιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMTSA6 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Εγω πιστευω παιδια οτι στο τελος του 2021 η τιμη θα ειναι 5 Ε !!!!! εχει δυναμικη + οτι μπαινουν τραπεζες σχεδον καθε μερα !! Εγω παιζω στην REVOLUT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά!!! Η αλήθεια είναι ότι πάει καλά!!! Εγώ Kriptomat έχω και είναι μια χαρά, αγοράζεις με κάρτα και με έμβασμα, το έχω ψάξει και δεν βρήκα κάτι ύπουλο, το πρότεινε ένας φίλος και αυτός ασχολείται, αλλά κοίταξα και εγώ να δω τι παίζει! πολύ εύκολο στη χρήση του, όποιος θέλει να κάνει λογαριασμό το link εδώ. Η έδρα του είναι Ευρώπη και δεν επηρεάζεται από τις ενέργειες της Αμερικής. https://kriptomat.io/ref/join?referral=6143f2415334e8b9ce9b5b04b4d056cf3e8aefbe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Σήμερα με τις τάσεις δείχνει για 0,50$ και πάνω δεν δείχνει για μεγάλο ξεφόρτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Liakos_vol είπε Καλημέρα παιδιά. Πιστεύω να βγηκε κάτι χθες. Αν η τιμή μείνει εκεί θα έχει περαιτερω αύξηση. Όσο για τις συναλλαγές εγώ στην εφαρμογή που έχω δεν έχω κάποιο πρόβλημα Καλημερα φιλε μου...ποια εφαρμογη εχεις εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Coinomi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Gouthas είπε Καλημέρα παιδιά!!! Η αλήθεια είναι ότι πάει καλά!!! Εγώ Kriptomat έχω και είναι μια χαρά, αγοράζεις με κάρτα και με έμβασμα, το έχω ψάξει και δεν βρήκα κάτι ύπουλο, το πρότεινε ένας φίλος και αυτός ασχολείται, αλλά κοίταξα και εγώ να δω τι παίζει! πολύ εύκολο στη χρήση του, όποιος θέλει να κάνει λογαριασμό το link εδώ. Η έδρα του είναι Ευρώπη και δεν επηρεάζεται από τις ενέργειες της Αμερικής. https://kriptomat.io/ref/join?referral=6143f2415334e8b9ce9b5b04b4d056cf3e8aefbe Καλημερα φιλε μου...εχεις καποιο φβ να μιλησουμε εκει για τα βηματα που χρειαζονται στην κριπτοματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nsam2020 είπε Καλημερα φιλε μου...εχεις καποιο φβ να μιλησουμε εκει για τα βηματα που χρειαζονται στην κριπτοματ φυσικά! Stelios Zita, είναι η ίδια φωτό . αλλά αλήθεια είναι πολύ εύκολο στη χρήση του. έχει γλώσσα και στα ελληνικά. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από Gouthas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliakos21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πάιδες. Είμαι στο παιχνίδι περίπου 2 χρόνια τώρα, αλλά πραγματικά κέρδη ξεκίνησα να βγάζω απο τον περασμένο Νοέμβριο κ μετά. Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα της Kraken και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τις τελευταίες δύο μέρες δοκίμασα για 1η φορά το leverage που δίνει στο ripple (χ5) και πέτυχα μια τρελή απόδοση 150+%. Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι περισσότερο γι αυτή την επιλογή? Γιατί μου παραφάνηκε έυκολος τρόπος για άυξηση κέρδους. (εκτός και αν ήμουν τυχερός στο timing). Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από iliakos21 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, iliakos21 είπε Καλησπέρα πάιδες. Είμαι στο παιχνίδι περίπου 2 χρόνια τώρα, αλλά πραγματικά κέρδη ξεκίνησα να βγάζω απο τον περασμένο Νοέμβριο κ μετά. Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα της Kraken και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τις τελευταίες δύο μέρες δοκίμασα για 1η φορά το leverage που δίνει στο ripple (χ5) και πέτυχα μια τρελή απόδοση 150+%. Μπορεί κάποιος να μου πει κάτι περισσότερο γι αυτή την επιλογή? Γιατί μου παραφάνηκε έυκολος τρόπος για άυξηση κέρδους. (εκτός και αν ήμουν τυχερός στο timing). Και εγώ θα ήθελα να μάθω για το leverage στο Kraken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Elon... υπάρχει και το XRP! Ένα tweet σου χρειαζόμαστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις