popai32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Θα μπορουσε αλλα το ψηνει για πιο πανω 1 λεπτό πριν, popai32 είπε Θα μπορουσε αλλα το ψηνει για πιο πανω Αν παμε στο 1.57 και αρχισει να δημιουργητε το ωραιο τριγωνακι αυτο μπορει να μας παει εκει που λες αλλα μπορει να μας παει και στα 2.Για να δουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 ναί το βλέπω πως προσπαθεί χτυπά και ξαναχτυπά το 1.70 και πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ναί το βλέπω πως προσπαθεί χτυπά και ξαναχτυπά το 1.70 και πάνω. Για ευρω η σε δολλαρια μιλαμε;γτ εχω μετστρεψει σε ευρω την ισοτιμια και ειναι 1,41 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 δολλαρια 4 ώρες πριν, Rafa1967 είπε Αυτα που λέει ο trader είναι ωραιοποιημένα και μαλλον για να τραβήξουν επενδυτές. Αν το xrp είναι security με απόφαση δικαστηρίου τοτε πριν φθάσουμε να μιλάμε για χρηματιστήρια θα πρέπει να δούμε πρώτα ποιες οι επιπτώσεις τέτοιας απόφασης. Μιλω για μεγάλα πρόστιμα , για εσωτερικές παραιτήσεις η και αποπομπες και κυρίως στην αξιοπιστία της εταιρείας. Ακόμη και οι xrp holders θα κυνηγηθούν αν υπάρξει δικαστική απόφαση.Ακόμη και ένας συμβιβασμός αν υπάρξει χωρίς δίκη και αυτός θα έχει κάποιες επιπτώσεις. Δεν είναι δυνατόν να καταδικαστεί εταιρεία και απλά να έχει μια πίσω πόρτα που λέγεται χρηματιστήριο και όλα οκ. Ακόμη και το tweet του δικηγόρου παραπάνω ότι το sec φέρνει δικηγόρο ειδικό σε συμβιβασμούς εγώ δεν το ακουω. Και αυτο διότι κάποια πραγματα γίνονται αλλά δεν λέγονται. Όταν λέγονται συνήθως δεν γίνονται. Αυτα πιστεύω αλλά επειδη πιστεύω πολύ στο project δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει δόλος από την ripple. Αν υπάρχει οι εξελίξεις κατά την γνώμη μου θα είναι εξαιρετικά αρνητικές. Θυμίζω και μια σχετικά πρόσφατη δήλωση του Larsen νομίζω ότι η ripple μπορεί και χωρίς το xrp. Βασικά τα χρεώγραφα δεν είναι για εμάς τους retail investors.....είναι για institutional.....οπότε αν είναι χρεώγραφο επιτρέπετε μονο σε μεγάλους να τα πουλήσουνε. Θέλουν να μας βγάλουν απο την μέση. και να έχουν αυτοι (ΣΕΚ) το κουμανταδοριλίκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφτει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Τα είπα πρίν 1 ώρα στο pump chat του Άλεξ Κόμπ και με κατσαδιάσανε.....είπα πως επειδή έκανε Θα πάμε κάτω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Ντιππππ βεβαίως βεβαίως… και μετά…. 😋 αυριο είναι η συνάντηση Ε;; 🤭 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 και αγαπητά μου παιδιά το dump αυτό μας δείχνει δυστυχώς (κατα την ελεεινή μου γνώμη) πως το μπούλραν θα είναι μικρής διάρκειας....και ο Αλέσσιο ο Blockchainbacker και τόσοι άλλοι βγαίνουν αληθινοί...... @Sakis_Spooky @Rafa1967 βγάλτε σαμπάνιες....ελπίζω να έχετε ρευστό έτοιμο.... @panosbel ατιμούλικο έτσι σήμερα ντίπ αύριο συναντηση αισθάνθηκα την ρουφιανιά να έρχετε.....μιλάμε μεγάλη κοψοχωλιά.... Οπότε άν πέσει θα πέσει στο 1.40-1.42 όπως είπαμε πιό πρίν , κινήται μέσα στο άλλο τρίγωνο. Δέν ξέρω αν θα πέσει τόσο αλλά ποιός ξέρει.... Το γεγονός του οτι εάν τελικά βεβαιωθεί και απο τους μεγάλους αναλυτές, οτι όντως θα έχουμε μικρό μπούλραν, τότε θα έχουμε πολύ γρήγορα τετελεσμένα γεγονότα για το ΧΡΠ μας όπως ούρλιαζα απο τις αρχές του ιανουαρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggTs Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Περιμενω να δω αν θα εχει και αλλες τασεις αυτοκτονιας. Εχω ετοιμο ρευστο. Στο 1,32€ τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Δέν νομίζω να τελείωσε τόσο γρήγορα. Εγώ ότι είχα τα έδωσα....δέν έχω άλλο xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Δέν νομίζω να τελείωσε τόσο γρήγορα. Εγώ ότι είχα τα έδωσα....δέν έχω άλλο xD Υπομονη για το 1,18€-1,20€ εκεί θα μπω ΞΑΝΑΑΑΑ. Φυλακή θα πάμε η Χαβαη!!! Αλλος δρόμος δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggTs Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Περιμενουμε και πιο κατω;; Προσωπικα πιστευω οτι κατω απο 1,15€-1,20€ δεν πεφτει. Παρολα αυτα θα περιμενω οπλισμενος με το ρευστο ανα χειρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Ένα 0.80 να βαρεσουμε να παμε all in ή και όχι. Εφερε δικηγορο specialized στα settelment το SEC. Αναβληθηκε για τις 13/5 η σημερινη closed doors συναντηση του SEC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε η την Πράσινη ή την Κόκκινη γραμμή.... λέω τώρα με το πτωχικό μυαλό μέσα απο τα βάθυ του Μπύθουλα. @thetiesthatbind οπότε το αναβάλαν εκεί ακριβώς που υπολόγισα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneofaKind Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Επειδή είμαι άπειρος , διαθέτω ένα 20αρι. Να φορτώσω παιδιά? Το ξέρω λίγα είναι αλλά θέλω να ξεκινήσω έτσι ( δεν είναι ειρωνικό , απλώς η πρώτη μου προσπάθεια ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις