spyroseva Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Να ανοίξω μπουκάλι; Ζούμε ιστορικές στιγμές;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Εγώ πρέπει να ξυπνήσω σε 5 ώρες.... η τους λέω πως παραιτούμε κατευθείαν χαχαχα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesu_dil Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Εγώ πρέπει να ξυπνήσω σε 5 ώρες.... η τους λέω πως παραιτούμε κατευθείαν χαχαχα xD παρε τηλ. το αφεντικο και πες του οτι απολύεται 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 πάω να πάρω καμία ασπιρίνη και πάω για ύπνο. αν με πιάσει... τα λέμε παιδιά 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε πάω να πάρω καμία ασπιρίνη και πάω για ύπνο. αν με πιάσει... τα λέμε παιδιά Καληνύχτα άρχοντα.. δεν χρειάζεται να έχεις υπερένταση (λόγω ασπιρίνης το λέω-μην παρεξηγηθώ), πάντως.. Πάνω απ' όλα η υγεία μας.. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από spyroseva 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Καλημέρα βεντούζα πήγε σήμερα..... Αυτά είναι!!!! 10 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Μου το έχετε ζητήσει κάποιοι και όντως...έπρεπε να είχα ξαναξεκκινήσει κανάλι στο γιούτουμπ για να ενημερώνω τους έλληνες γιατί μας έχουνε φλωμώσει με παραπληροφόρηση και πολλοί θα χάσουν τα μυαλά τους με το ΧΡΠ όταν ξεκκινήσει η άνοδος....αχ... Μάλλον ήρθε η ώρα να το ξανά σκεφτείς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gre23 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Εγώ περιμένω καρτερικά να έρθει το αφεντικό να τον στείλω να μου πάρει καφε🤪. Και ότι γινει!!! Εγώ περιμένω καρτερικά να έρθει το αφεντικό να τον στείλω να μου πάρει καφε🤪. Και ότι γινει!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Το SEC έφερε ενισχύσεις από το Chicago με δυο έμπειρους δικηγόρους και ο ένας από αυτούς έχει εξειδίκευση στη διαπραγμάτευση συμβιβασμών. Άντε ας τελειώνει το πανηγυράκι και ετοιμαστείτε για εκτόξευση στη σελήνη! Επίσης σήμερα είναι το meeting κεκλεισμένων των θυρών όπου θα συζητήσουν στο SEC τις ανοιχτές υποθέσεις. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2021 από thomasG4 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Άντε μπας και δούμε την άσπρη μέρα πιο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Τελικά άκυρο για το meeting. Πήρε παράταση για αύριο. https://www.sec.gov/news/closedmeetings/2021/ssamtg050621-date-change.htm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Πάλι; 19 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Τελικά άκυρο για το meeting. Πήρε παράταση για αύριο. https://www.sec.gov/news/closedmeetings/2021/ssamtg050621-date-change.htm παλι ε; σας είπα από τον Ιανουάριο, υπάρχουν πιέσεις από παντού....αναθεωρω. .....20 δολάρια μέχρι τέλος χρόνιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Τελικά άκυρο για το meeting. Πήρε παράταση για αύριο. https://www.sec.gov/news/closedmeetings/2021/ssamtg050621-date-change.htm 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Πάλι; παλι ε; σας είπα από τον Ιανουάριο, υπάρχουν πιέσεις από παντού....αναθεωρω. .....20 δολάρια μέχρι τέλος χρόνιας Αμήν από το στόμα σου και in gods ears Μόλις τώρα, Rafa1967 είπε Αμήν από το στόμα σου και in gods ears Σεϋχέλλες εσυ Χαβάη εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Εγώ θα σας στέλνω μήνυμα με το περιστέρι από aruba Χα χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Πάλι; παλι ε; σας είπα από τον Ιανουάριο, υπάρχουν πιέσεις από παντού....αναθεωρω. .....20 δολάρια μέχρι τέλος χρόνιας Πριν τα 20$ 🚀🚀... περιμένω μια βουτιά ανάμεσα στα 0.76$-0.93$ 🤑🤑 Μάζεψε fiat... για αγορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Πριν τα 20$ 🚀🚀... περιμένω μια βουτιά ανάμεσα στα 0.76$-0.93$ 🤑🤑 Μάζεψε fiat... για αγορές! now you are talkin.... αντε γ...μω, αυτη την κ...λοδιορθωση περιμενουμε καποιοι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις