Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

1.32 ήταν σαπορτ

Αναρωτιέμαι .....μπορούμε λίγο;το έχουμε;σαν χώρα σαν κοινοτητα να τρέξουμε ένα bull run??

Λέω εγώ τώρα.......

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε, παρά να περιμένουμε και να περιμένουμε μπάς και μας πετάξουν κανένα κοκκαλάκι ελπίζωντας πως είναι η ώρα μας όπως το dogecoin. 

To 2017 ήταν μπούλραν το οποίο το προκάλεσαν οι μικροί επενδυτές. Παλιές εποχές τότε. 

Αύριο μέρα είναι.....τα λέμε παιδιά. καληνύχτες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

για την επόμενη ώρα τί λέει ; πότε κλείνει το 4 ωρω ; 

όμορφα αναπήδηξε πάντως. 

Μπορει να κανει το οτιδοιποτε.Νομιζω οτι προσπαθει να παει στο 1,51 τις επομενες ωρες για να δουμε εκει αν εχουμε ελπιδες να το γυρισουμε η οχι .Αν δεν μπορεσει να μεινει πανω απο το 1.45 θα φυγει κατω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, popai32 είπε

Μπορει να κανει το οτιδοιποτε.Νομιζω οτι προσπαθει να παει στο 1,51 τις επομενες ωρες για να δουμε εκει αν εχουμε ελπιδες να το γυρισουμε η οχι .Αν δεν μπορεσει να μεινει πανω απο το 1.45 θα φυγει κατω

Το θεμα,ειτε ανεβει ειτε κατεβει  η τιμη,ειναι το ποτε πουλας και μεχρι ποια τιμη περιμενεις για να πουλησεις η σε ποια τιμη αγοραζεις ξανα..αν δεν γινει κατι συνταρακτικο δεν το κοβω να γινεται κατι..πυροτεχνηματα να περιμενουμε μονο;;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Christkg είπε

Το θεμα,ειτε ανεβει ειτε κατεβει  η τιμη,ειναι το ποτε πουλας και μεχρι ποια τιμη περιμενεις για να πουλησεις η σε ποια τιμη αγοραζεις ξανα..αν δεν γινει κατι συνταρακτικο δεν το κοβω να γινεται κατι..πυροτεχνηματα να περιμενουμε μονο;;

Προς το παρον ετσι οπως παιζει η τιμη του μονο trading μπορεις να κανεις.Πχ αγορασε στο 1.18 πουλα στο 1.30 και ξανα.. ( πραγματικο περιστατικο ) :)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gbras είπε

Προς το παρον ετσι οπως παιζει η τιμη του μονο trading μπορεις να κανεις.Πχ αγορασε στο 1.18 πουλα στο 1.30 και ξανα.. ( πραγματικο περιστατικο ) :)

Ακριβώς, προς το παρόν η συμπεριφορά του ειναι μόνο για αρπαχτεςκαι τίποτα άλλο

Δημοσ.

Μάγκες αμα θελετε αρπαχτές ψαχτείτε αλλού, είπαμε το XRP ειναι long term 4000 σελιδες το λεμε δε ξερω τι περιμενετε μερικοι πραγματικά. 

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

"XRP prices steady after court hearing, Ripple releases $1.6 billion XRP"

https://forkast.news/ripple-xrp-price-escrow-sbi/

Το ότι λένε πως το ΧΡΠ έχει πάει 600% παμω από τον Ιανουάριο δεν ξέρω πως να το πάρω. Μας λένε πως έχουμε ακόμα να πάμε επάνω η πως αυτό ήταν,  μην περιμένετε περισσότερα 😅 

Δεν ξέρω ακούω συνεχώς για τον Τζεμπ ΜακΚελεμπ ότι το καλοκαίρι θα τελειώσουν τα ΧΡΠ που πουλάει. Ίσως είναι στην συμφωνία τους δηλαδή "πούλα τα ΧΡΠ σας και μετά θα σας αφήσουμε να πάτε moon" 

Επίσης το ΣΕΚ τώρα απειλεί να μας κυνηγήσει (τους ΧΡΠ κατόχους που υπογραψαμε στην επέμβαση του Τζον Ντητον) .....επεσε στην παγίδα....εκανε ξεκάθαρη την θέση του το ότι ΔΕΝ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επενδυτών και δεν μας προστατεύει......οποτε πιστεύω να είναι καταδικαστικη η δικαστινα αυτή την εβδομάδα προς το ΣΕΚ. 

• Like 4
Δημοσ.

Το doge το βλέπω τις τελευταίες μέρες και θέλω να τα σπάσω όλα.Αρχισαμε μόλις να ανεβαίνουμε και εμείς σημερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

"XRP prices steady after court hearing, Ripple releases $1.6 billion XRP"

https://forkast.news/ripple-xrp-price-escrow-sbi/

Το ότι λένε πως το ΧΡΠ έχει πάει 600% παμω από τον Ιανουάριο δεν ξέρω πως να το πάρω. Μας λένε πως έχουμε ακόμα να πάμε επάνω η πως αυτό ήταν,  μην περιμένετε περισσότερα 😅 

Δεν ξέρω ακούω συνεχώς για τον Τζεμπ ΜακΚελεμπ ότι το καλοκαίρι θα τελειώσουν τα ΧΡΠ που πουλάει. Ίσως είναι στην συμφωνία τους δηλαδή "πούλα τα ΧΡΠ σας και μετά θα σας αφήσουμε να πάτε moon" 

Επίσης το ΣΕΚ τώρα απειλεί να μας κυνηγήσει (τους ΧΡΠ κατόχους που υπογραψαμε στην επέμβαση του Τζον Ντητον) .....επεσε στην παγίδα....εκανε ξεκάθαρη την θέση του το ότι ΔΕΝ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των επενδυτών και δεν μας προστατεύει......οποτε πιστεύω να είναι καταδικαστικη η δικαστινα αυτή την εβδομάδα προς το ΣΕΚ. 

Και εμένα αυτό δεν μου έκατσε καλά. Έκαναν το ίδιο όταν η τιμή είχε πέσει στα πατώματα ή μόνο τώρα που έχει ανέβει? 🤔 Γιατί ενώ αναφέρει ότι αυτό γίνεται συχνά, δεν ήταν και ποτέ είδηση, εκτός και μου είχε διαφύγει τελείως.

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Mesu_dil είπε

αυτό εδώ για όποιον γουστάρει λιγο drama 😅

https://www.youtube.com/watch?v=xeq6EqN0cd0

Αλήθειες λέει 😂  και τι πάθος του και ο τρόπος του....βλεοω τον εαυτό μου στα νιάτα μου.....🤣 όχι τώρα πως έχω διάφορα 😜... Απλά δεν ντρέπομαι να πω αυτά που σκέφτομαι ούτε να το παίξω κουλ άγριος άντρακλας..... Αλλά το παλικαρι έχει το  δίκαιο του. Δεν με χαλάει που βγάζουν λεφτά οι ντοζιδες, επίσης δεν το βλέπω περίεργο το ντοζι να γίνει stable coin και να το χρησιμοποιησουν σε λουναπαρκ. 

Αλλά όντως αφού το ντοζι ξεπέρασε το ΧΡΠ η λογική πάει περίπατο....επισης η καταρευση το κρας είναι όλο και πιο κοντά.....

• Like 1
Δημοσ.

Ψιλό άσχετο, αλλά έχετε κανένα καλό template στο Excel για να παρακολουθείται το portfolio σας και πως αυτό κινείται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι γκαζάκια δίνει τώρα, ε;

Εγώ έχω εμπιστοσύνη, θέλει χρόνο και όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο (μπορεί να αργήσει, μπορεί και όχι), όσοι κρατήσαμε κερδισμένοι θα βγούμε. Κατά την προσωπική μου άποψη: πολύ κερδισμένοι.

Υπομονή και κρατάμε, ό,τι κι αν συμβαίνει (είτε προς τα κάτω είτε προς τα πάνω).

Επεξ/σία από sarantatessera
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...