eliascm21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Είναι αυτό που λέω ότι αν κλάσει το bitcoin εμείς... χεζόμαστε! Το γαβ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, είναι να δώσει μία συνέντευξη ο Elon το Σάββατο και βλέπουν να πηγαίνει 1 ευρώ https://www.cnet.com/how-to/elon-musk-is-hosting-snl-this-saturday-what-to-know-and-how-to-watch/
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Είναι αυτό που λέω ότι αν κλάσει το bitcoin εμείς... χεζόμαστε! Το γαβ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, είναι να δώσει μία συνέντευξη ο Elon το Σάββατο και βλέπουν να πηγαίνει 1 ευρώ https://www.cnet.com/how-to/elon-musk-is-hosting-snl-this-saturday-what-to-know-and-how-to-watch/ Καλό είναι που πέφτει το bit. Έτσι έπρεπε να γίνει για να ξαναμπούν οι bulls.Το ίδιο και το xrp. Δεν διόρθωσε σωστά την προηγούμενη φορά. Έπρεπε να πάει στο 0,80$ και δεν πήγε. Φυσιολογικά όλα αυτα μετά την τελευταία κούρσα. Όσον αφορά το γαβ κοιν το δυνατό του σημείο είναι ταυτόχρονα και το αδύνατο του. Σκεφθείτε να πει σε δεύτερο χρόνο ο κάθε Elon ότι φεύγει η ότι δεν είναι up to the standards. Θα εξαφανιστεί... 1
Marizizel Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μόλις το ETH πέρασε τα 3500 έδωσα 0.20 ETH για XRP. Πες τε μου άποψη. Νομίζω δεν θα το μετανιώσω. Βέβαια μου ανέβηκε αρκετά πλέον ο μέσος όρος μου. Έφτασε 0.65
eliascm21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Καλή κίνηση φαίνεται. Βέβαια το λέω εγώ που πούλησα τα eth πολύ νωρίς λίγο μετά το νέο ATH γιατί νόμισα θα ξανά πέσει... Ξανά αγόρασα πάντως πριν λίγο xrp και θα ξανά αγοράσω στο 1.1 euro (οπότε ετοιμαστείτε για μεγαλύτερη πτώση ).
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Καλή κίνηση φαίνεται. Βέβαια το λέω εγώ που πούλησα τα eth πολύ νωρίς λίγο μετά το νέο ATH γιατί νόμισα θα ξανά πέσει... Ξανά αγόρασα πάντως πριν λίγο xrp και θα ξανά αγοράσω στο 1.1 euro (οπότε ετοιμαστείτε για μεγαλύτερη πτώση ). το που θα σταματήσει θέλω να μάθω xD
eliascm21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Εξαρτάται που θα σταματήσει το bitcoin. Δε μας βλέπω κάτω από δολάριο πάντως. 1
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ((O_O)) Μάλιστα.... εγώ το βλεπω κάτω από 1$. 1
miklas Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Rafa1967 είπε εγώ το βλεπω κάτω από 1$. Να αγοράσουμε τώρα που πληρωθήκαμε
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Μου φαίνετε πως πρέπει να αρχίσω τις υπερωρίες με τις εύπορες άλφα ηλικίας κυρίες μπάς και βγάλω κάτι παραπάνω.. τι κάνει κάποιος για το ΧΡΠ..... 1
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μου φαίνετε πως πρέπει να αρχίσω τις υπερωρίες με τις εύπορες άλφα ηλικίας κυρίες μπάς και βγάλω κάτι παραπάνω.. τι κάνει κάποιος για το ΧΡΠ..... Σκέπασε τις κυριες μην κρυώσουν. Ας ελπίσουμε να τρέξει γρήγορα το xrp αλλοιώς θα τις θάβεις μια μια χαχαχαχα 4 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Σκέπασε τις κυριες μην κρυώσουν. Ας ελπίσουμε να τρέξει γρήγορα το xrp αλλοιώς θα τις θάβεις μια μια χαχαχαχα Λέτε όλο αυτο το χρήμα που τραβήχτηκε από bit και ether να πάει στο γαβ;
stefanos_13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Να το δω ένα διευρω να πουλήσω , να γίνω και να ηρεμήσω. Προσωπικά δεν πρόκειται να βάλω ούτε μισό ευρώ παραπάνω στο xrp, έχω πάψει να το πιστεύω πλέον και έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου σε άλλα προτζεκτ. Αλλά ότι και να λέμε τώρα, η λογική έχει πεθανει. Βλέπεις το σκυλί να πηγαίνει βίτσα και άλλα να μένουν σταθερά -στην καλύτερη- η να τσακίζονται στην χειρότερη. Γεια στο κουράγιο σας μερικοί που συνεχίζετε και χώνετε χρήμα . 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε Αλλά ότι και να λέμε τώρα, η λογική έχει πεθανει. Βλέπεις το σκυλί να πηγαίνει βίτσα και άλλα να μένουν σταθερά -στην καλύτερη- η να τσακίζονται στην χειρότερη. Συμφωνώ 5 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε Γεια στο κουράγιο σας μερικοί που συνεχίζετε και χώνετε χρήμα . Να σαι καλα 1
Mesu_dil Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 έχουμε πέσει στα τάρταρα, προφανώς και holdάρουμε και ελπίζουμε να μην πάει απατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις