Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 DIp??? σε σχεση με τι dip? με πριν λιγες μερες? η με βαση τι γινεται εδω κ μηνες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Παιδιά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έκανε και τοοοοση μεγάλη βουτιά σε σχέση με πολλά αλλα… μένει τώρα να δούμε την συνέχεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, panosbel είπε Παιδιά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έκανε και τοοοοση μεγάλη βουτιά σε σχέση με πολλά αλλα… μένει τώρα να δούμε την συνέχεια. Αυτά τα κάνει το xrp για τον φίλο frommyashes. Τον αναγκάζει να αγοράσει παλι σε αυτήν την τιμή. Γλυκές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Αυτά τα κάνει το xrp για τον φίλο frommyashes. Τον αναγκάζει να αγοράσει παλι σε αυτήν την τιμή. Γλυκές.... Καλά ο φίλος είναι τρελός με την καλή έννοια. Με τόσα που έχει αγοράσει όπως φαίνεται στα 5€-10€ Θα πει στο αφεντικό “imfucking out🖕‘’ και θα βγει από μόνος του σε πρόωρη συνταξη🤣 στα σοβαρά τώρα όπως είπα μικρό ντιπακι ήταν αυτό για το χρπ δλδ τις τελευταίες 4 μέρες έπαιζε γύρω στα 1.30€ και απλά κατέβηκε στο 1.22 και ξανανεβαινει τώρα.🤷 περιμένουμε και 6 Μαη να δούμε τι θα καταλάβουμε από αυτήν την ημερομηνία που ακούγεται τόσο πολύ για την συνάντηση κεκλεισμένων θυρών με ριπλ και sec ίσως…είναι από τα μικρά ντιπς που γίνονται πριν το άλμα…. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από panosbel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Αυτά τα κάνει το xrp για τον φίλο frommyashes. Τον αναγκάζει να αγοράσει παλι σε αυτήν την τιμή. Γλυκές.... Είπε εχθές το e Toro την παπαρια του ότι το doge έχει solid technical base και εκτοξεύτηκε σήμερα. Αντε μια θετικη κουβέντα και για το xrp να ακούσουμε και να γίνει χαμος... 3 λεπτά πριν, panosbel είπε Καλά ο φίλος είναι τρελός με την καλή έννοια. Με τόσα που έχει αγοράσει όπως φαίνεται στα 5€-10€ Θα πει στο αφεντικό “imfucking out🖕‘’ και θα βγει από μόνος του σε πρόωρη συνταξη🤣 στα σοβαρά τώρα όπως είπα μικρό ντιπακι ήταν αυτό για το χρπ δλδ τις τελευταίες 4 μέρες έπαιζε γύρω στα 1.30€ και απλά κατέβηκε στο 1.22 και ξανανεβαινει τώρα.🤷 περιμένουμε και 6 Μαη να δούμε τι θα καταλάβουμε από αυτήν την ημερομηνία που ακούγεται τόσο πολύ για την συνάντηση κεκλεισμένων θυρών με ριπλ και sec ίσως…είναι από τα μικρά ντιπς που γίνονται πριν το άλμα…. Μακαρι φίλε. Περιμένουμε όλοι. Δεν ξερω πραγματικά ομως αν η συνάντηση αυτή είναι to know us better και δίκη προθέσεων η αν θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα ουσίας τώρα. Το έχω ξαναπεί και το πιστεύω. Χωρίς λυση δεν θα υπάρξει εμπιστοσύνη από τα μεγάλα funds. Προσωπικά δεν μου αρέσει το σενάριο της δίκης. Μακαρι να βρεθει λυση εκτός δικαστηρίου. Το βλεπω δύσκολο ομως για πολλούς λόγους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 To eToro list εκανε το Dogecoin, σταματα να γραφεις ανακρίβειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arwindan Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Εγώ πάντως πήρα μερικά ακόμα στο 1.22. Για να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε To eToro list εκανε το Dogecoin, σταματα να γραφεις ανακρίβειες. βιάζεσαι γιατί δεν διάβασες το mail που στάλθηκε σε όλους τους e toro users. Διαβασε το είναι παντού στο διαδίκτυο. Έτσι δικαιολόγησε το listing. Solid technical foundation και αλλά πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggTs Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, davarisx είπε Γιατί τόσο μεγάλη βουτιά σήμερα το xrp τι συνέβη? Επιασαν οι ζεστες τωρα. Λογικο μου φαινεται!!!! Btw και πολυ εμεινε σταθερο. Τεσσερα 24ωρα ειχε κολλησει στο 1,30€, λιγο πανω λιγο κατω. Εγω το αλμα παντως δεν το πιστευω και πολυ, τουλαχιστον συντομα. Ελπιζω να διαψευστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Rafa1967 είπε Αυτά τα κάνει το xrp για τον φίλο frommyashes. Τον αναγκάζει να αγοράσει παλι σε αυτήν την τιμή. Γλυκές.... Δεν έχω άλλα ρε συ.... 🙁 αλλιώς θα έβλεπες 😂 δεν γίνετε....οτι βγάζω μπαίνει ΧΡΠ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Εγώ κάθε φορά που κάνει Dip το ΧΡΠ και δεν έχω να αγοράσω....😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Εγώ κάθε φορά που κάνει Dip το ΧΡΠ και δεν έχω να αγοράσω....😆 Χαχαχαχα. 🙏. Respect. 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, kanesaxo είπε γιατί φιλε μου, καποιοι ειχαμε κάνει το λάθος να εχουμε ρεβολουτ απ'τις εποχές τσιπρα (γι'αυτο την εκδόσαμε) και να αγοράσουμε ένα σεβαστό ποσό σε κρύπτο, που θα χάσουμε (το κέρδος) αν πουλήσουμε και αγοράσουμε σε ανταλλακτήρια αλλα. Εγω προσωπικα προσπαθω να πουλησω με μεγιστο κερδος, οτι εχω στη ρεβολουτ (τα ΧΡΠ αποκλείεται να τα κουνησω) και να αγοράσω στο binance. Δε χάνεις αν πουλήσεις και ξανά αγοράσεις στην ίδια τιμή, μόνο το 1.5% της προμήθειας που έτσι και αλλιώς θα πληρώσεις κάποτε για να τα κάνεις ευρώ (οπότε καλύτερα το 1.5% να είναι τώρα στη μικρή τιμή παρά τότε στη μεγάλη). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisMaril Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Πανικό με το xrp βλέπω εγώ και με τις εξελίξεις με τη δικη και με το doge που το πέρασε στο μάρκετ καπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, VasilisMaril είπε Πανικό με το xrp βλέπω εγώ και με τις εξελίξεις με τη δικη και με το doge που το πέρασε στο μάρκετ καπ. Άρχισαν ρευστοποιήσεις ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις