Rafa1967 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, sagy είπε 1,5 ή 2,5 είναι ? 1,5% όταν είσαι premium - platinum. Premium- platinum ομως Έχει και συνδρομή βέβαια κάπου 70-80ευρω ετησίως αν θυμάμαι καλά. Αλλοιώς 2,5%
popai32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Σας ακουω ρε παιδια τοσο καιρο να λετε για ριβολτ και ριβολτ.Τι ειναι η ριβολτ και δεν ξεκολατε?Μεγαλες προμηθειες ακουω τα νομισματα δεν ειναι δικα σου ακουω δεν μμπορεις να τα μεταφερεις ακουω..Πατε σε καποιο σοβαρο ανταλακτηριο οπως το κρακεν πχ και μην ασχοληστε με τετοια θεματα 3
Rafa1967 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, popai32 είπε Σας ακουω ρε παιδια τοσο καιρο να λετε για ριβολτ και ριβολτ.Τι ειναι η ριβολτ και δεν ξεκολατε?Μεγαλες προμηθειες ακουω τα νομισματα δεν ειναι δικα σου ακουω δεν μμπορεις να τα μεταφερεις ακουω..Πατε σε καποιο σοβαρο ανταλακτηριο οπως το κρακεν πχ και μην ασχοληστε με τετοια θεματα 8 λεπτά πριν, popai32 είπε Σας ακουω ρε παιδια τοσο καιρο να λετε για ριβολτ και ριβολτ.Τι ειναι η ριβολτ και δεν ξεκολατε?Μεγαλες προμηθειες ακουω τα νομισματα δεν ειναι δικα σου ακουω δεν μμπορεις να τα μεταφερεις ακουω..Πατε σε καποιο σοβαρο ανταλακτηριο οπως το κρακεν πχ και μην ασχοληστε με τετοια θεματα XRP Drops 4% as Ripple Releases $1.6 Billion from Escrow Account Ripple periodically sells XRP to keep the price of the token afloat. 11 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε XRP Drops 4% as Ripple Releases $1.6 Billion from Escrow Account Ripple periodically sells XRP to keep the price of the token afloat. 12 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε XRP Drops 4% as Ripple Releases $1.6 Billion from Escrow Account Ripple periodically sells XRP to keep the price of the token afloat. https://decrypt.co/69660/xrp-drops-4-as-ripple-releases-1-6-billion-from-escrow-account 21 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε XRP Drops 4% as Ripple Releases $1.6 Billion from Escrow Account Ripple periodically sells XRP to keep the price of the token afloat. https://cointelegraph.com/news/ethereum-bulls-control-100-of-this-week-s-470m-eth-options-expiry. Και αυτο το άρθρο έχει ενδιαφέρον σε σχέση με το xrp 1
Poolboy23 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Παιδιά αξίζει να βάλω ένα 100€ στο 1.28 του xrp? Η αναμένεται πτώση;;; Παιδιά θέλω να βάλω 100€ χrp να τα βάλω τώρα στο 1. 28 η αναμένεται πτώση;
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Poolboy23 είπε Παιδιά αξίζει να βάλω ένα 100€ στο 1.28 του xrp? Η αναμένεται πτώση;;; Παιδιά θέλω να βάλω 100€ χrp να τα βάλω τώρα στο 1. 28 η αναμένεται πτώση; Αντίλαλο και στον γραπτό λόγο; .... Φίλε πως το καταφέρνεις ; 😆🤣😂 λιώνω.. Χαχαχα 1
Milky way Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Poolboy23 είπε Παιδιά αξίζει να βάλω ένα 100€ στο 1.28 του xrp? Η αναμένεται πτώση;;; Παιδιά θέλω να βάλω 100€ χrp να τα βάλω τώρα στο 1. 28 η αναμένεται πτώση; Ρε φίλε άμα ξέραμε ποτέ θα ανέβει η κατέβει τώρα δεν θα θα ήμασταν εδώ μέσα... Θα ήμασταν Μπαχάμες με το ιδιωτικό μας σκάφος να ξυνουμε την άμμο.. 1 ώρα πριν, Poolboy23 είπε Παιδιά αξίζει να βάλω ένα 100€ στο 1.28 του xrp? Η αναμένεται πτώση;;; Παιδιά θέλω να βάλω 100€ χrp να τα βάλω τώρα στο 1. 28 η αναμένεται πτώση; Άμα έχεις ένα 100αρικι διαθέσιμο που δεν θα σου λείψει τέλος του μήνα άμα το χάσεις, ναι αγόρασε το κρυπτό που θες. Αν τέλος του μήνα δεν έχεις να πάρεις φακές και πέσει λορδα αλήθειας καλύτερα ξανα σκέψου το. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Poolboy23 είπε Παιδιά αξίζει να βάλω ένα 100€ στο 1.28 του xrp? Η αναμένεται πτώση;;; Παιδιά θέλω να βάλω 100€ χrp να τα βάλω τώρα στο 1. 28 η αναμένεται πτώση; Η προτελευταία μου αγορά ήταν στα 1.94 και αγοράζω από τα 0.20 τα τελευταία 3 χρόνια 😂 ΧΡΠ ΧΡΠ μου αγαπημένο, δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω .... Ο καθένας κρίνει το τι μας συμφέρει, τι θέλουμε να ρισκάρουμε τι είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Να δανειστω τη λογικη του μπιπ μπιπ μπιπ του Alex Becker ... Αν ανεβει , θα ανεβει Μπορει να κατεβει οποτε αν κατεβει, θα κατεβει. Αυτα ειναι τα κρυπτο χαχαχαχχα
AggTs Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα μετα απο 4 σχεδον 24ωρα προτιμησε τη βουτια!! Αντε επιτελους γιατι με κουρασε αυτη η σταθεροτητα!! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από AggTs 2
Rafa1967 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, AggTs είπε Τελικα μετα απο 4 σχεδον 24ωρα προτιμησε τη βουτια!! Αντε επιτελους γιατι με κουρασε αυτη η σταθεροτητα!! Αφού δοκίμασε το 1,62 plus και δεν μπόρεσε πήγε στο 1,46$. Αναμενόμενο.... 2
VasilisMaril Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Και βλέπω to doge να πηγαίνει μπάλα και με πιάνει μια τρέλα. Παρ όλα αυτά buy the dip δε λένε? Ε ας ειναι 1
eliascm21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Απλά έπεσε το bitcoin και όπως τις περισσότερες φορές πέσαμε και εμείς πολλαπλά. Προσοχή γιατί τώρα το bitcoin μπορεί να πέσει λίγο ακόμα, δείτε αυτή την ανάλυση: https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/PdCcqlFz-Bitcoin-Mid-Range-Prices-No-Advantage/ Επεξ/σία 4 Μαΐου 2021 από eliascm21
kanesaxo Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 Δημοσ. 4 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, popai32 είπε Σας ακουω ρε παιδια τοσο καιρο να λετε για ριβολτ και ριβολτ.Τι ειναι η ριβολτ και δεν ξεκολατε?Μεγαλες προμηθειες ακουω τα νομισματα δεν ειναι δικα σου ακουω δεν μμπορεις να τα μεταφερεις ακουω..Πατε σε καποιο σοβαρο ανταλακτηριο οπως το κρακεν πχ και μην ασχοληστε με τετοια θεματα γιατί φιλε μου, καποιοι ειχαμε κάνει το λάθος να εχουμε ρεβολουτ απ'τις εποχές τσιπρα (γι'αυτο την εκδόσαμε) και να αγοράσουμε ένα σεβαστό ποσό σε κρύπτο, που θα χάσουμε (το κέρδος) αν πουλήσουμε και αγοράσουμε σε ανταλλακτήρια αλλα. Εγω προσωπικα προσπαθω να πουλησω με μεγιστο κερδος, οτι εχω στη ρεβολουτ (τα ΧΡΠ αποκλείεται να τα κουνησω) και να αγοράσω στο binance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις