FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Δημοσ. 2 Μαΐου 2021 Ο Νοβογκρατζ είναι CEO της Galaxy Investment Partners = μπίτκοιν και εθέριουμ.....όταν πάρει τα πάνω του το ΧΡΠ = θανατος της επιχείρησης του.
eliascm21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 To etherium φλερτάρει με τα 3000 δολάρια, είναι πολύ πιθανό εκεί να βρει τοίχος οπότε να πάρει και εμάς η μπάλα.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 και εμείς τοίχο βρήκαμε στα 1.59 δεν σπάει να πάμε 1.62 να κλείσει η ημέρα καλά και την επομενη εβδομάδα στα 2 ...αν δεν κλεισει πανω απο 1.62 τοτε 1.45 ακομα έχει η αμερική, άλλες 6 ώρες .
Rafa1967 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Καλά όλα αυτά. Πιστεύω όμως ότι έχει πολύ δρόμο η υπόθεση. Η υπόθεση αυτή δυστυχώς είναι τροχοπέδη για όσο διαρκεί για το xrp. Προσωπικά δεν έχω καμμία αμφιβολία!!! Υπομονη λοιπον μέχρι να έρθουν τα οριστικά θετικά νέα και η λύτρωση!!! 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 αύριο θα κάνει πάλι κίνηση. Σήμερα το πολύ να πάει πιό κάτω προς 1.46 Αφού στις 6 μαίου θα είναι το ΣΕΚ κεκλεισμένων των θυρών ε τότε το βραδάκι αύριο θα έχει τίποτα dump για να προλάβουν να μπούνε περισσότεροι στο τρενάκι προς βορρα. 2
Rafa1967 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 22 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε αύριο θα κάνει πάλι κίνηση. Σήμερα το πολύ να πάει πιό κάτω προς 1.46 Αφού στις 6 μαίου θα είναι το ΣΕΚ κεκλεισμένων των θυρών ε τότε το βραδάκι αύριο θα έχει τίποτα dump για να προλάβουν να μπούνε περισσότεροι στο τρενάκι προς βορρα. Παρακολουθώ το ether που τρεχει χωρίς όρια , ενω το bit έχει βρει αντίσταση. Δεν ξερω αυτός ο συνδυασμός πως μπορεί να επηρεάσει το xrp. Λογικά θα υπάρξουν ρευστοποιήσεις....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 παίζονται πολλά @Rafa1967 βασικά πρέπει να βγάζουν απο το μπίτκοιν και να βάζουν στο εθέριουμ και ουτο καθ εξής....κυκλικά το κάνουν γιαυτό ανεβαίνει ένα ένα και όχι όλα μαζί. κοίτα dump που έκανε και τώρα κάνει σουζάκια.... Για όσους έχετε την ατυχία να αγοράσατε ΧΡΠ απο την ρεβολούτ, (χιχιχιχι) η ρεβολούτ "ετοιμάζει" να δούμε πότε, να κάνει δυνατή την μεταφορά των ΧΡΠ σε άλλο πορτοφόλι....στο μέλον.... https://www.altfi.com/article/7851_breaking-revolut-announces-bitcoin-withdrawals-in-hastily-deleted-blog-post 2
miklas Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε παίζονται πολλά @Rafa1967 βασικά πρέπει να βγάζουν απο το μπίτκοιν και να βάζουν στο εθέριουμ και ουτο καθ εξής....κυκλικά το κάνουν γιαυτό ανεβαίνει ένα ένα και όχι όλα μαζί. κοίτα dump που έκανε και τώρα κάνει σουζάκια.... Για όσους έχετε την ατυχία να αγοράσατε ΧΡΠ απο την ρεβολούτ, (χιχιχιχι) η ρεβολούτ "ετοιμάζει" να δούμε πότε, να κάνει δυνατή την μεταφορά των ΧΡΠ σε άλλο πορτοφόλι....στο μέλον.... https://www.altfi.com/article/7851_breaking-revolut-announces-bitcoin-withdrawals-in-hastily-deleted-blog-post Γιατί ατυχία;εγώ έχω λογαριασμό από το 2016 Κ έχω αγοράσει xrp από όταν μας έδωσε το δικαίωμα το γεγονός ότι δεν μπορείς να τα τραβήξεις σε νομίζω ότι σε κάνει καχύποπτο για την εταιρία
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Το να μην σε αφήνει να τα μεταφέρεις σε δικό σου ασφαλές πορτοφολι όποτε θές παρα μόνο να τα έχεις σε δικό τους λογαριασμό και να πάρουν μεγάλη μίζα όταν πουλήσεις ε τότε όλα καλά για σένα. Points of view. Εγώ δέν γουστάρω να με έχουνε δεσμευμένο και εγκλωβισμένο και να το παίζουν μονοπώλιο σε ένα "decentralized" χώρο..... Για μένα αυτό είναι μειον. Όπως η coinbase πολλοί την χρησιμοποιούν για την ευκολία τους αλλά τα ποσοστά που παίρνουν είναι φωτιά. Εγώ χρησιμοποιώ διάφορες την κάθε μία έχει τα κάλά της. Λίγο απο δώ δοκιμάζουμελίγο απο εκεί 3
Rafa1967 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το να μην σε αφήνει να τα μεταφέρεις σε δικό σου ασφαλές πορτοφολι όποτε θές παρα μόνο να τα έχεις σε δικό τους λογαριασμό και να πάρουν μεγάλη μίζα όταν πουλήσεις ε τότε όλα καλά για σένα. Points of view. Εγώ δέν γουστάρω να με έχουνε δεσμευμένο και εγκλωβισμένο και να το παίζουν μονοπώλιο σε ένα "decentralized" χώρο..... Για μένα αυτό είναι μειον. Όπως η coinbase πολλοί την χρησιμοποιούν για την ευκολία τους αλλά τα ποσοστά που παίρνουν είναι φωτιά. Εγώ χρησιμοποιώ διάφορες την κάθε μία έχει τα κάλά της. Λίγο απο δώ δοκιμάζουμελίγο απο εκεί Η αλήθεια είναι ότι 1,5% προμήθεια Revolut δεν είναι και λίγο.Μείον επισης ο σχετικά μικρός αριθμός coins σε σχέση με άλλες πλατφόρμες. Όσον αφορά την ασφάλεια θετικό ότι θα μπορείς να μεταφέρεις τα coins. Το ερώτημα βέβαια είναι τι κρύβεται πίσω από αυτο. Γιατί να χανει προμήθεια η Revolut? Μου μυρίζει expand σε coins.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις