Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε

Ενω σε μη κυβερνητικους οργανισμους παλευουνε για το καλο της ανθρωποτητας :)

Δέν μπορείς να φανταστείς το πόσο ήλπιζα κάποιος να τσιμπήσει χαχαχαχ i like it φιλε, με έφτιαξες την διάθεση xD 

Απλά το μέγεθος και αντίκτυπο που έχει άν είναι κάποιος κυβερνιτικός έχει μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή. 

Μου αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέφτεσαι ;)

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Δέν μπορείς να φανταστείς το πόσο ήλπιζα κάποιος να τσιμπήσει χαχαχαχ i like it φιλε, με έφτιαξες την διάθεση xD 

Απλά το μέγεθος και αντίκτυπο που έχει άν είναι κάποιος κυβερνιτικός έχει μεγαλύτερο πολλαπλασιαστή. 

Μου αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέφτεσαι ;)

Δεν πιστευω σε κακους και καλους θεσμους ( οκ με ορια). Πιστευω οτι υπαρχουν κακοι και καλοι ανθρωποι που υπηρετουν τους θεσμους.

Και συνηθως οι  κακοι κυβερνητικοι οργανισμοι εξυπηρετουν συμφεροντα κακων μη κυβερνητικων :)

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rafa1967 είπε

Η απόφαση θα αφορά για το Αν θα δωθεί δικαίωμα στους κατόχους xrp να συμμετάσχουν στην δίκη έχοντας έννομο συμφέρον;

FromMyashes τι λες;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

πως είναι δυνατόν ρε παιδιά να μιλάμε για πάνω απο 3-4 ευρώ με το υπάρχων supply....  

edit: για να φτάσει τα 13$ θα πρέπει να ΟΧΤΑΠΛΑΣΙΑΣΕΙ το market cap χωρίς να μπεί ουτε 1 νεο xrp στην αγορά. Με λίγα λόγια να μπουν  +- 580 ΔΙΣ δολλαρια. Σωστά?  Εαν δεν έχω κάνει λάθος , μήπως να σταματήσει λίγο το fomo ?

image.png.301cd15d8863b4b8617788ba406fa254.png

Δέν επηρεάζει το Μάρκετ Καπ την τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, popai32 είπε

Το πραγμα λειτουργει ως εξης.Καθε νομισμα εχει μια τιμη.Αναλογος με τα χρηματα που διαθετεις αγοραζεις και τα αναλογα σε ποσοτητα νομισματα.Εχοντας αυτα τα νομισματα η τιμη τους μπορει να αυξηθει η να μειωθει.Υπολογιζεις το ποσο αξιζουν τα νομισματα σου πολλαπλασιαζοντας την ποσοτητα που εχεις επι την τιμη τους.πχ Αν εσυ  αγορασεις χρπ την στιγμη που η τιμη του ειναι 1 ευρω και θελεις να δωσεις 500 ευρω ποσα χρπ εχεις?500.Αν τωρα η τιμη του παει απο 1 ευρω 2 τοτε ποσο ειναι η αξια των νομισματων σου?2 επι 500 χρπ 1000 ευρω.αν η τιμη του χρπ παει 0,5 ευρω ποσο αξιζουν τα νομισματα σου?0.5 επι 500χρπ 250 ευρω.Το ποσα νομισματα θα αγορασεις και σε τι τιμη το καθοριζεις εσυ αναλογα με την τσεπη σου την κριση σου. Το ποτε θα πουλησεις και σε πια τιμη τα νομισματα σου ειναι και παλι στην κριση σου.Το ποσο θα αξιζει το νομισμα σου δεν το γνωριζεις.

Ωραίος φιλε σε ευχαριστώ με κάλυψες πλήρως 💪

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε

FromMyashes τι λες;

Έχω υπογράψει το έγγραφο του John Deaton, είχα επαφή με το γραφείο τους. Με ενδιαφέρει άμεσα. Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποζημιωθούμε οι XRP hodlers. 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Έχω υπογράψει το έγγραφο του John Deaton, είχα επαφή με το γραφείο τους. Με ενδιαφέρει άμεσα. Θέλω να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να αποζημιωθούμε οι XRP hodlers. 

8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Παντως η απόφαση μετά το σημερινό θα αφορά για το αν θα συμμετέχουν στην δίκη οι κάτοχοι xrp εχοντασ Έννομο συμφέρον.Το καταλαβαίνω καλά;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Δεν πιστευω σε κακους και καλους θεσμους ( οκ με ορια). Πιστευω οτι υπαρχουν κακοι και καλοι ανθρωποι που υπηρετουν τους θεσμους.

Και συνηθως οι  κακοι κυβερνητικοι οργανισμοι εξυπηρετουν συμφεροντα κακων μη κυβερνητικων :)

Βασικά η δική μου ρομαντική εκδοχή είναι ότι όλοι η νόμοι έχουν παραθυροποιηθει με αποτέλεσμα την ανομία. Οι νόμοι θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο φόβητρο της κοινωνία αλλά αντί αυτού είναι μερικές λέξεις γραμμένες σε ένα κολοχαρτο. 

Συγνώμη για το off topic αλλά θα έσκαγα 

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ μαρεσει αυτή η σταθερότητα που έχει τις τελευταίες ώρες. Γενικά όποτε βλέπω γραφήματα για πολλές ώρες σε «ευθεία» το βλέπω για πάνω. 🤷

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Rafa1967 είπε

Η απόφαση θα αφορά για το Αν θα δωθεί δικαίωμα στους κατόχους xrp να συμμετάσχουν στην δίκη έχοντας έννομο συμφέρον;

Αυτο πιστευω. Ας με διορθωσει οποιος καταλαβε κατι διαφορετικο.

1 ώρα πριν, panosbel είπε

Πολύ μαρεσει αυτή η σταθερότητα που έχει τις τελευταίες ώρες. Γενικά όποτε βλέπω γραφήματα για πολλές ώρες σε «ευθεία» το βλέπω για πάνω. 🤷

Ναι ισχυει. Απο τις 08:00 το πρωι της Παρασκευης παιζει γυρω στο 1,30€. Λιγο πανω, λιγο κατω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rafa1967 είπε

Παντως η απόφαση μετά το σημερινό θα αφορά για το αν θα συμμετέχουν στην δίκη οι κάτοχοι xrp εχοντασ Έννομο συμφέρον.Το καταλαβαίνω καλά;

Οχι. Η σημερινή μη-απόφαση ουσιαστικά ήταν για το αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το SEC τις επικοινωνίες που είχε με κρατικές υπηρεσίες ξένων χωρών σαν αποδείξεις για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την απόφαση από εβδομάδα.

Και ο αγαπημένος μας δικηγόρος που εξηγεί το τι συνέβη χθες:

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Οχι. Η σημερινή μη-απόφαση ουσιαστικά ήταν για το αν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το SEC τις επικοινωνίες που είχε με κρατικές υπηρεσίες ξένων χωρών σαν αποδείξεις για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την απόφαση από εβδομάδα.

Και ο αγαπημένος μας δικηγόρος που εξηγεί το τι συνέβη χθες:

Δεν μου αρέσει που το λέω ρε παιδιά αλλά αυτός ο δικηγόρος πιο πολύ για showman μου φέρνει.Εκτός και αν αυτο το στιλ πουλάει στην Αμερική. Θα ευχηθώ σε όλους μας και στο xrp ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

10 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε

Δεν μου αρέσει που το λέω ρε παιδιά αλλά αυτός ο δικηγόρος πιο πολύ για showman μου φέρνει.Εκτός και αν αυτο το στιλ πουλάει στην Αμερική. Θα ευχηθώ σε όλους μας και στο xrp ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

Και από το video που ειδα , ο δικηγόρος λέει ότι πιθανότατα θα δεχθεί το δικαστήριο το αίτημα του sec να χρησιμοποιήσει τις επικοινωνίες με ξένες κρατικές υπηρεσίες εναντίον της Ripple

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rafa1967 είπε

Και από το video που ειδα , ο δικηγόρος λέει ότι πιθανότατα θα δεχθεί το δικαστήριο το αίτημα του sec να χρησιμοποιήσει τις επικοινωνίες με ξένες κρατικές υπηρεσίες εναντίον της Ripple

δε νομιζω ρε συ να ειναι ο δικηγορος της XRP.. Απλα την αποψη του λεει, διορθωστε με αν κανω λαθος...

• Δημιουργία νέου...