Genito Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, miklas είπε Αν θες την προσωπική μου γνώμη θα σύνεχισει αυτό το roller coaster 🎢 απλά εγώ είμαι long term κάτοχος με μο 0,45€! και δεν πουλάω αν δε φτάσει όσα μου χρειάζονται για να σταματήσω να δουλεύω Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί είμαι νέος αν κάποιος για παράδειγμα αγοράσει σε τιμή 1,15 να πάρει κάπου στα 500€ ξέρω γω αν το αφήνεις έχει μέχρι κάποιο όριο για να κλίσει η μπορεί να φτάσει και μέχρι 50.000€ εάν θέλεις...;;
popai32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μαζι μαζι from my ass περιμενεεεεεεε!!!! υ.σ πρεπει να αποχωρισω το greed μου παει στο 91 υσ 2 τωρα που το σκεφτομαι και σαν ηλεκτρονικος που ειμαι θα εφευρο το λεγομενο greedometer.γνωστο ως γκριντομετρο.Θα μπαινει στην μασχαλη και θα βγαινει και σε ροζ γυναικια εκδοση Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από popai32
miklas Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Σήμερα αγαπητοί ινσομνιακοί, έχει γεύμα MoonDay ...... Σαλάτα Ρόκα, Καβουροσαλάτα, Σκορδοσαλάτα, Ψαροκροκέτες και ουισκάκι..... Ή μαζί με το ΧΡΠ ή μόνος θα πάω στο φεγγάρι χαχαχαχαχ και γεμιστά πιπεράκια με κασέρι Όπως και να έχει στο φεγγάρι θα πας🚀🚀🤣🤣🤣
panosbel Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, miklas είπε δεν πουλάω αν δε φτάσει όσα μου χρειάζονται για να σταματήσω να δουλεύω 👏👏👏👏👌👌👌👌 εδώ τα είπες όλα! Same. Εγώ το λέω πρόωρη συνταξιοδότηση ✌🏼 3 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Όποιοι έχουνε τουίτερ μπορούν να ακολουθήσουν τον τύπο αυτό. Έχει τρομερά γραφήματα και βγαίνει στο ακριβώς μπορώ να πώ. 13 δολάρια εντώς 60 ημέρες λέει....για ιούνιο.... έλα ; τι πώς είπατε ; O_o σε 10 λεπτά ξεκκινάει η ακρόαση αν δέν κάνω λαθος στις ώρες. 2
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 57 λεπτά πριν, Genito είπε Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί είμαι νέος αν κάποιος για παράδειγμα αγοράσει σε τιμή 1,15 να πάρει κάπου στα 500€ ξέρω γω αν το αφήνεις έχει μέχρι κάποιο όριο για να κλίσει η μπορεί να φτάσει και μέχρι 50.000€ εάν θέλεις...;; Εσυ δεν το απογείωσε μονο, αλλα το προσγείωσες και σε άλλο γαλαξία
Genito Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εσυ δεν το απογείωσε μονο, αλλα το προσγείωσες και σε άλλο γαλαξία Ρε παιχταρα είμαι νέος... ας πούμε με 500€ ευρώ τι περιθώριο κέρδους έχεις..;; Ξέρεις να μ εξηγήσεις ευχαριστώ
FromMyAshesRRR Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 call is full....oxi re file.... Ανοιξε πέτραααααααα....... ε αφού δεν ανοίγει η πέτρα, θα ανοίξω άλλο ένα ποτιράκι.... Αυτό μας αφορά όλους. Η Λαγκάρντ έχει άμεσα επαφές με Ριπλ και Γκάρλιγκχαουζ. Στα επόμενα 4 χρόνια ψηφιακό ευρώ εάν πάρουμε το οκ τώρα το καλοκαίρι....το καλοκαίρι είναι οι G7 τον ιούνιο αν θυμαμαι καλά.
panosbel Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Σήμερα όλα τα κρυπτο έχουν εντελώς διαφορετική πορεία δεν ακολουθαν το Bitcoin…για να δούμε τώρα θα ακολουθήσουν έστω και λίγο μιας και έκανε ένα ξετιναγμα; 1
thomasG4 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Εδώ για live update του hearing: https://twitter.com/RuleXRP 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Απο οτι βλέπω, η δικαστής όντως είναι εκνευρισμένη με το ΣΕΚ..... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις