Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, miklas είπε

Αν θες την προσωπική μου γνώμη θα σύνεχισει  αυτό το roller coaster 🎢 απλά εγώ είμαι  long term κάτοχος με μο 0,45€! και δεν πουλάω αν δε φτάσει όσα μου χρειάζονται για να σταματήσω να δουλεύω 

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί είμαι νέος αν κάποιος για παράδειγμα αγοράσει σε τιμή 1,15 να πάρει κάπου στα 500€ ξέρω γω αν το αφήνεις έχει μέχρι κάποιο όριο για να κλίσει η μπορεί να φτάσει και μέχρι 50.000€  εάν θέλεις...;; 

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαζι μαζι from my ass περιμενεεεεεεε!!!!

υ.σ πρεπει να αποχωρισω το greed μου παει στο 91

υσ 2 τωρα που το σκεφτομαι και σαν ηλεκτρονικος που ειμαι θα εφευρο το λεγομενο greedometer.γνωστο ως γκριντομετρο.Θα μπαινει στην μασχαλη και θα βγαινει και σε ροζ γυναικια εκδοση

Επεξ/σία από popai32
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Σήμερα αγαπητοί ινσομνιακοί, έχει γεύμα MoonDay ......

Σαλάτα Ρόκα, Καβουροσαλάτα, Σκορδοσαλάτα, Ψαροκροκέτες και ουισκάκι..... Ή μαζί με το ΧΡΠ ή μόνος θα πάω στο φεγγάρι χαχαχαχαχ

και γεμιστά πιπεράκια με κασέρι ;)

Όπως και να έχει στο φεγγάρι θα πας🚀🚀🤣🤣🤣

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, miklas είπε

δεν πουλάω αν δε φτάσει όσα μου χρειάζονται για να σταματήσω να δουλεύω 

👏👏👏👏👌👌👌👌 εδώ τα είπες όλα!

Same. Εγώ το λέω πρόωρη συνταξιοδότηση ✌🏼

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όποιοι έχουνε τουίτερ μπορούν να ακολουθήσουν τον τύπο αυτό. Έχει τρομερά γραφήματα και βγαίνει στο ακριβώς μπορώ να πώ. 

13 δολάρια εντώς 60 ημέρες λέει....για ιούνιο.... έλα ; τι πώς είπατε ; O_o

σε 10 λεπτά ξεκκινάει η ακρόαση αν δέν κάνω λαθος στις ώρες.

• Thanks 2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Genito είπε

Να ρωτήσω κάτι άσχετο γιατί είμαι νέος αν κάποιος για παράδειγμα αγοράσει σε τιμή 1,15 να πάρει κάπου στα 500€ ξέρω γω αν το αφήνεις έχει μέχρι κάποιο όριο για να κλίσει η μπορεί να φτάσει και μέχρι 50.000€  εάν θέλεις...;; 

Εσυ δεν το απογείωσε μονο, αλλα το προσγείωσες  και σε άλλο γαλαξία

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εσυ δεν το απογείωσε μονο, αλλα το προσγείωσες  και σε άλλο γαλαξία

Ρε παιχταρα είμαι νέος... ας πούμε με 500€ ευρώ τι περιθώριο κέρδους έχεις..;; Ξέρεις να μ εξηγήσεις ευχαριστώ 

Δημοσ.

call is full....oxi re file....

Ανοιξε πέτραααααααα....... ε αφού δεν ανοίγει η πέτρα, θα ανοίξω άλλο ένα ποτιράκι....

Αυτό μας αφορά όλους. 

Η Λαγκάρντ έχει άμεσα επαφές με Ριπλ και Γκάρλιγκχαουζ.  Στα επόμενα 4 χρόνια ψηφιακό ευρώ εάν πάρουμε το οκ τώρα το καλοκαίρι....το καλοκαίρι είναι οι G7 τον ιούνιο αν θυμαμαι καλά. 

Δημοσ.

Σήμερα όλα τα κρυπτο έχουν εντελώς διαφορετική πορεία δεν ακολουθαν το Bitcoin…για να δούμε τώρα θα ακολουθήσουν έστω και λίγο μιας και έκανε ένα ξετιναγμα;

• Like 1

• Δημιουργία νέου...