Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Θέλω να δώ εάν την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου θα κάνουμε κανένα ντίπ προς τα 1,10 ή 0,80. Μπορώ να πώ πως ενδεχομένος (σκεπτόμενος πως πρέπει να συμπέσει η άνοδος με άλλα τεκτενόμενα γεγονότα ανα τον κόσμο) να πάμε ή προς τα κάτω και sideways/πλάγια  μέχρι τα τέλη του μαϊου με αρχές ιουνίου απλά για καθυστέρηση. 

Εσυ θες να πεσει στα 0,80 για να αγορασεις κι αλλα ε;Οχι φιλε μου...κατω απο 1$ δεν ξαναπεφτει 😛

Επεξ/σία από WEE8282
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, WEE8282 είπε

Εσυ θες να πεσει στα 0,80 για να αγορασεις κι αλλα ε;Οχι φιλε μου...κατω απο 1$ δεν ξαναπεφτει 😛

Θυμάσαι την διαφήμιση με ένα τύπο που ήρθε μια γκόμενα σπίτι του και εκείνος την άρχισε στην πάρλα ιταλιανο και της έφτιαξε καφέ, και μετά που ήπιαν καφέ πάει αυτή να του πει "ξέρετε έχετε παρκάρει και δεν μπορώ να βγω" και εκείνος γύρνα και της λέει στα γκρεκοιταλιανο "ντεν έχω αυτοκίνητο καρντιά μου" ....ε.....ντεν έχω άλλα να αγοράσω παλικάρι 😂

Καλησπερα σε ολη την ομαδα. Παρακολουθω καιρο και ειμαι και γω ενας απο αυτους που πιστευει στο xrp αν και πραγματικα νεος ως προς γνωσεις σε σχεση με διαφορους εδω μεσα. Η γνωμη σας για το ανταλλακτηριο bitladon? Αξιζει ή να παω αλλου; 

6 ώρες πριν, kerkakos είπε

Καλησπερα σε ολη την ομαδα. Παρακολουθω καιρο και ειμαι και γω ενας απο αυτους που πιστευει στο xrp αν και πραγματικα νεος ως προς γνωσεις σε σχεση με διαφορους εδω μεσα. Η γνωμη σας για το ανταλλακτηριο bitladon? Αξιζει ή να παω αλλου; 

Για αποφυγή strike για promotion σου στέλνω πριβε 

Σήμερα είχαμε σημαντική είδηση από τη παρουσίαση της SBI στους μετόχους. Ο CEO της SBI Holdings αποκάλυψε ότι η Ripple θα μπει στο χρηματιστήριο όταν τελειώσει η υπόθεση με το SEC.

Να υπενθυμίσω ότι η SBI έχει το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών από εξωτερικούς μετόχους στη Ripple.

• Like 3
  • Thanks 4

Επίσης να πούμε πως η δίκη πάει καλά και πρέπει να τονίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες παρά τις απόψεις πολλών εδώ ότι θα πέσει πολύ η τιμη κρατάει πολύ καλά 

2 λεπτά πριν, VasilisMaril είπε

Άρα θα αγοράσουμε και ριπλ όταν μπει με το καλό στο χρηματιστήριο.😋

Θα είναι καλό για το xrp το ότι θα μπει η ριπλ στο χρηματιστήριο?

Φυσικά. Δίνει περισσότερο κεφάλαιο στη Ripple για να επενδύσει σε εταιρείες που μεγαλώνουν όλο το οικοσύστημα των crypto, αλλά και του XRP.

H μετοχή της Ripple αυτόματα κερδίζει μεγάλη αξία λόγω των XRP που έχει στο escrow. Σκέψου πόσο μεγάλο πλεονέκτημα είναι να έχεις 65$ δις (με τη σημερινή τιμή) σε assets. 

Εδώ ολόκληρη Apple έχει 200$ δις σε cash. Εντάξει θα μου κάποιος τα crypto είναι πολύ πιο ασταθή και μπορεί να καταρρεύσει η τιμή το επόμενο διάστημα.

Μην ξεχνάμε όμως ότι μιλάμε για καινούρια τεχνολογία και για asset που έχει utility, σε αντίθεση με τα fiat νομίσματα.

Και εννοείται μια IPO θα προσελκύσει περισσότερους πελάτες για τη Ripple που θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν το XRP. Γιατί πρώτον θα έχει ξεμπερδέψει το SEC, που μέχρι τώρα δεν υπήρχε clarity και εμπόδισε πολλούς πελάτες να χρησιμοποιήσουν το XRP. Και δεύτερον, υπάρχει αρκετή διαφάνεια στα οικονομικά μια εταιρείας όταν εισάγεται στο χρηματιστήριο, που νομίζω ότι θα δώσει ένα έξτρα boost λόγω μεγαλύτερης εμπιστοσύνης στο χώρο γενικότερα των κρυπτονομισμάτων.

• Like 8
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, AggTs είπε

Η δικη με το SEC ποτε ειναι;; Ποτε θα εχουμε δλδ οριστικη καταληξη;;

Κανείς δεν το ξέρει αυτό με ακρίβεια. 

Οι πιο ειδικοί (δικηγόροι που παρακολουθούν στενά την υπόθεση) λένε μάλλον ότι πάει για summary judgement, εκεί γύρω το Σεπτέμβρη - Οκτώβρη.

• Like 1

Στις 26/4/2021 στις 7:21 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

Πήρα 4 ώρες άδεια για να μπορέσω να πάρω τηλέφωνο και να ακούσω την ακρόαση. 

XRP to the moon.... το moon σας....

image.png.f20d6430e53ef8dff366aee1631a5131.png

Παρασκευή 30 Απρίλιο 17:00ωρα Ελλάδας έχει ακρόαση. 

@AggTs 

Όπως είπε ο Τόμας, κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει, υπάρχει ενδεχόμενο Ανα πάσα στιγμή να το κλείσουν το θέμα, λόγω πιέσεων από διάφορους τομείς εσωτερικό και εξωτερικό. Όμως ο Γκένσλερ δεν νομίζω πως θα κάνει κάτι, θα το αφήσει για το δικαστήριο, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να τον τραβήξουν εσωτερική εγκληματική  έρευνα επειδή όταν ήταν στο ΜΙΤ και διδασκε, η Ριπλ έκανε δωρεές στο ΜΙΤ οπότε θα το δουν ως διαπλεκόμενο. Ελπίζω να κάνουν κάτι τέτοιο στον Πρώην κομισαριο Τζεη Κλέητον το moon του κλαίγανε,  που έριξε την μήνυση βόμβα μέσα στα Χριστούγεννα την τελευταία μέρα της θητείας του και την κοπάνησε. 

Screenshot_2021-04-29_124302~2.jpg

• Like 5

Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι θα εληγε μεσα στο Μαϊο. Μπορει να ειχα διαβασει κατι σχετικο με την ακροαση και να τα μπερδεψα..

Οποτε εχουμε δρομο ακομα. Αντε να δουμε τι στομαχια θα κανουμε μεχρι τοτε!!!! Πανω που ανοιξε ο τουρισμος και θα πηγαιναμε το ταξιδακι μας στις Μαλδιβες!!

• Like 2

13 λεπτά πριν, AggTs είπε

Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι θα εληγε μεσα στο Μαϊο. Μπορει να ειχα διαβασει κατι σχετικο με την ακροαση και να τα μπερδεψα..

Οποτε εχουμε δρομο ακομα. Αντε να δουμε τι στομαχια θα κανουμε μεχρι τοτε!!!! Πανω που ανοιξε ο τουρισμος και θα πηγαιναμε το ταξιδακι μας στις Μαλδιβες!!

Θα πουλήσεις του χρόνου τέτοιες μερες οπότε, ή καλοκαίρι του 22 θα είσαι στις Μαλδίβες, ή θα ψάχνεις για δουλεια σε delivery🤭

https://www.google.gr/amp/s/cryptopotato.com/paypal-ceo-says-bitcoin-chinese-financial-weapon-against-america/%3famp

Ωραίο άρθρο από τις 8 του μήνα... Αργά το βρήκα και το διάβασα όμως βάση αυτού έχεις μια εικόνα γιατί και πως για τον μήνα που μας πέρασε..  

• Like 1

• Δημιουργία νέου...