Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Έπρεπε να είχαμε πέσει σε ένα ωραίο κορεξιον στα 0.80 αλλά δεν έγινε. Θα ήταν πιο σίγουρες οι βάσεις. Τώρα βλέπουμε

Λοιπόν, και τα νέα που δεν ήθελα να ακούσω......

Με ποιον τα λέγαμε ρε παιδιά;  εδώ ήταν η σε πριβε μηνυμα;  είχα πει πως όταν ακούσεις να λένε να αγοράσεις έστω και ένα κομμάτι από το μπιτκοιν, δεν χρειάζεσαι να αγοράσεις ολόκληρο, τότε είναι το σημάδι πως το Κρας Έρχετε...... Ελπίζω να προλάβουμε παίδες.....ετσι λιγάκι φεγγαρόφως......

Για φωτίστε και τους άσχετους.

Όταν λέμε κρας, ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις μας;

Φεύγουμε από το πλοίο που βουλιάζει σαν τα ποντίκια;

Περιμένουμε την πολυπόθητη ξαστεριά;

Και ποιο το χρονικό βάθος αυτής της ξαστεριάς (πάντα κατά τη γνώμη του καθενός) : 1 χρόνο; 3 χρόνια; 5; Παραπάνω;

Αυτά τα ρωτάει κάποιος που έχει βάλει λίγα με σκοπό να τα "ξεχάσει". Απλά σκέφτομαι πως αν είναι να μην υπάρχει κανένα φως στο τούνελ, γιατί να μη γλιτώσουμε έστω αυτά τα λίγα;

• Confused 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η Revolut καλή χρυσή για όλα τα άλλα, αλλά δεν θα στο πρότεινα για κρυπτο.2,5 % προμήθεια δεν αξίζει.Εγω kraken δουλεύω και σήμερα ξεκινάω με binance.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκοπός είναι να κρασάρει η αγορά, να βαρέσουν κόκκινο ολα για 1 μήνα σερί και μετα να μπεις.

Τα πουλάς όλα, τα κανεις USD Coin/USD Tether και περιμένεις.

Όταν βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και παιδιά εδώ στο φορουμ νο οφενς, που ψάχνονται συνέχεια να μπουν στο χώρο ονειρεύοντας lamborghini κλπ, σημαίνει ότι η φούσκα θα σκάσει, και δε θεωρω φουσκα τα crypto, τα crypto ηρθαν για να μεινουν και αυτα που εχουν και utility real world utility θα κανουν και το μπαμ, όμως για να βγαλεί κανείς λεφτά κάποιος πρέπει να χάσει, και στις περισσότερες των περιπτώσεων με φωτεινές εξαιρέσεις μετρημένες στο ένα χέρι, χάνει ο μικροεπενδυτής/αγοραστής και κερδίζουν οι φάλαινες.

Με αυτό το σκεπτικό και βλέποντας μέχρι και τον Τάκη από τον Ορχομενό να θέλει να πάρει crypto θεωρώ ότι το crash δεν είναι μακριά στην αγορά των crypto. 

Δεν ειναι συμβουλή ή γνώμη επαγγελματία αυτή, δεν ειμαι οικονομολόγος, απλά κρίνω αυτό που βλέπω. 

20 λεπτά πριν, mpalakis είπε

Καλησπερα παιδια,

Άσχετος με το XRP , αξιζει να αγορασω XRP τωρα? και απο που? μέσω Revolout συμφέρει ας πουμε?

Ευχαριστω Εκ τον προτέρων.

Kraken πήγαινε όχι Binance που προτείνει ο φίλος για να πάρει το referral link. Είναι πολύ πιο user friendly. Κάνε Intermediate level ταυτοποίηση και παίξε τη μπαλα που θες. Δεν κακό το Binance, αντίθετα ειναι απο τα πιο μεγάλα site, αν οχι το πιο μεγάλο, απλά το Kraken ειναι πιο φιλικό προς τους καινούργιους. Κανεις Link την χρεωστική σου και αγοράζεις απευθείας. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνώ, έτσι ήταν το 2017. Εκεί έβλεπα να φουσκώνει και είχα πει ένα φιλαράκι να περιμένει γιατί οι μιλούσαν για το μπιτκοιν. Δεν άκουσε και  Έχασε 15κ ......

Γιαυτό μπήκα στον χώρο,  μου ζήτησε να κοιτάξω τι να κάνει. Όταν είδα ακριβώς τι σημασίανει Ριπλ και ΧΡΠ και τους ανθρώπους που εργάστηκαν εργάζονται και συνεργάζονται με την Ριπλ δεν χρειάστηκα περισσότερα.....ειμαι φουλ χρπακιας. Λονγκ τερμ.  

Δεν μου αρέσει το ότι έχει γίνει και εδώ σαν το χρηματιστήριο, με τους traders και τα μποτάκια . Και ναι.....ειμαι υπέρ της cryptapocalypse γιατί γεμίσαμε από μπύρες δίχως σκοπό.   Utility = key to success...... Μην βλέπεις το μπιτκοιν που έχει τρελο μάρκετινγκ από πίσω του και επενδυτές που μπήκαν από τα 20 ευρώ το μπιτκοιν. 

Όσον αφορά για ευκολία,  μπορώ να πω το uphold  αλλά και το Bitstamp. Προσωπικά χρησιμοποιώ διάφορα  άλλα το bitrue μου άρεσε ιδιαίτερα. Όπως σε βολέψει βασικά. 

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Σκοπός είναι να κρασάρει η αγορά, να βαρέσουν κόκκινο ολα για 1 μήνα σερί και μετα να μπεις.

Τα πουλάς όλα, τα κανεις USD Coin/USD Tether και περιμένεις.

Όταν βλέπεις κάθε καρυδιάς καρύδι, ακόμη και παιδιά εδώ στο φορουμ νο οφενς, που ψάχνονται συνέχεια να μπουν στο χώρο ονειρεύοντας lamborghini κλπ, σημαίνει ότι η φούσκα θα σκάσει, και δε θεωρω φουσκα τα crypto, τα crypto ηρθαν για να μεινουν και αυτα που εχουν και utility real world utility θα κανουν και το μπαμ, όμως για να βγαλεί κανείς λεφτά κάποιος πρέπει να χάσει, και στις περισσότερες των περιπτώσεων με φωτεινές εξαιρέσεις μετρημένες στο ένα χέρι, χάνει ο μικροεπενδυτής/αγοραστής και κερδίζουν οι φάλαινες.

Με αυτό το σκεπτικό και βλέποντας μέχρι και τον Τάκη από τον Ορχομενό να θέλει να πάρει crypto θεωρώ ότι το crash δεν είναι μακριά στην αγορά των crypto. 

Δεν ειναι συμβουλή ή γνώμη επαγγελματία αυτή, δεν ειμαι οικονομολόγος, απλά κρίνω αυτό που βλέπω. 

Kraken πήγαινε όχι Binance που προτείνει ο φίλος για να πάρει το referral link. Είναι πολύ πιο user friendly. Κάνε Intermediate level ταυτοποίηση και παίξε τη μπαλα που θες. Δεν κακό το Binance, αντίθετα ειναι απο τα πιο μεγάλα site, αν οχι το πιο μεγάλο, απλά το Kraken ειναι πιο φιλικό προς τους καινούργιους. Κανεις Link την χρεωστική σου και αγοράζεις απευθείας. 

πολυ σωστα μιλησες γεροντα :)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

θα συμφωνήσω με το φιλο, περί kraken, ειναι οντως πιο εύχρηστο απο binance. Κι εγω μεταπήδησα στο binance (οσο μπορουσα για να μη χασω) απο revolut αλλα μου φαινεται αρκετά δύσχρηστο.

Υ.Γ. επειδη δε κανω αγοραπωλησίες με τα νομίσματα μου, δοκίμασα και το staking. Οτι πάρουμε!

Υ.Γ.2. γλυκάθηκα και με τα πρώτα 0.025 εθέριουμ που mine-ρα και οτι κερδίζω απο εκει, θα τα ριχνω σε αλλα νομισματα.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειωθεί-για τους νέους χρήστες-και αυτους που εχουν revolut/binance, πως ΑΝ μεταφέρετε τα χρηματα μεσω καρτας στη revolut και απο κει με εμβασμα στο binance, δεν υπάρχουν καθόλου χρεώσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά προσοχή με τα referral links. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό.

Είναι κανονισμός του insomnia.

Αν γίνει ξανά παραβίαση, θα ξανά κλειδωθεί το θέμα.

Συνεχίζουμε on topic.

• Like 5
  • Thanks 5
Δημοσ.

Θέλω να δώ εάν την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου θα κάνουμε κανένα ντίπ προς τα 1,10 ή 0,80. Μπορώ να πώ πως ενδεχομένος (σκεπτόμενος πως πρέπει να συμπέσει η άνοδος με άλλα τεκτενόμενα γεγονότα ανα τον κόσμο) να πάμε ή προς τα κάτω και sideways/πλάγια  μέχρι τα τέλη του μαϊου με αρχές ιουνίου απλά για καθυστέρηση. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Θέλω να δώ εάν την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου θα κάνουμε κανένα ντίπ προς τα 1,10 ή 0,80. Μπορώ να πώ πως ενδεχομένος (σκεπτόμενος πως πρέπει να συμπέσει η άνοδος με άλλα τεκτενόμενα γεγονότα ανα τον κόσμο) να πάμε ή προς τα κάτω και sideways/πλάγια  μέχρι τα τέλη του μαϊου με αρχές ιουνίου απλά για καθυστέρηση. 

Δεν υπάρχει φρέσκο χρήμα. Μπαίνουν στο 0,80€ και πουλάνε στο 1,15-1,20. Το γνωστό πάνω κάτω. Όσο υπάρχει και τραβάει η εκκρεμότητα με sec δυστυχώς δεν βλεπω τίποτε περισσοτερο πέραν των όσων έχουμε δει μέχρι τώρα. Προς το παρόν μαλλον για προς τα κάτω πάει. Αν κρατήσει support στο 1,25$ θα είναι επιτυχία. Είπαμε long term και γερά νευρα...

• Like 2

• Δημιουργία νέου...