gbras Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Rafa1967 είπε Το πάνω κάτω θα πρέπει πιστεύω να το περιμένουμε αρκετές φορές το αμέσως επόμενο διάστημα.όποτε όσοι κάνουν trading θα έχουν αρκετές ευκαιρίες πιστεύω να δουν μέσα σε 24 ώρες αρκετές ευκαιρίες. Πχ στο xrp το βράδυ έφθασε παλι στο 0,79 και σήμερα άγγιξε το 1,00ευρω. Και όχι μόνο αυτο το νόμισμα βέβαια. Θέλει διαθέσιμο κεφάλαιο και ξενύχτι ενδεχομένως. Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος gbras. Όσοι βέβαια ποντάρουν long term απλά περιμένουν... Ξενύχτι δεν θέλει . Βάζεις spot orders ( binance ) και περιμένεις . Έτσι είχα αγοράσει προχτές στα 0.83 και πούλησα σήμερα στο 0.96 . Έχω ήδη εντολές για αγορά στο 0.78 ( παραλίγο να το πετύχω ) και πώληση στο 1.05 . Και βασικά αυτές τις μέρες δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω να βάλω και άλλες . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ralmarith Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σε ολους επειδή είμαι σχετικά καινούριος στο xrp και το χρησιμοποιώ μέσω binance τι ακριβώς είναι το voucher που μου βγάζει? Να το αποφύγω η να το κάνω activate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλημέρα.Είμαι καινούργιος στον τομέα και θέλω να βάλω ενα κεφάλαιο(π.χ.100€) και να αγοράσω xrp. 1ον υπάρχει κάποιος οδηγός?Ποιό σάιτ είναι ασφαλές? 2ον είναι καλή εποχή για να αγοράσω? Όλες οι συμβουλές δεκτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios* Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Καλημέρα.Είμαι καινούργιος στον τομέα και θέλω να βάλω ενα κεφάλαιο(π.χ.100€) και να αγοράσω xrp. 1ον υπάρχει κάποιος οδηγός?Ποιό σάιτ είναι ασφαλές? 2ον είναι καλή εποχή για να αγοράσω? Όλες οι συμβουλές δεκτές. Είναι πολύ σχετικό αυτό... Υπάρχουν πολλά βίντεο στο youtube να δεις . Θα σου πρότεινα binance η άμα θες κάτι ποιο απλό αλά με πολλές προμήθειες revolut. Υπάρχουν και άλλα αλά εγώ έχω ασχοληθεί μόνο με αυτά τα 2 . Τώρα στο άμα είναι καλή εποχή είναι ανάλογα στο πως θες να ασχοληθείς. Γενικά είναι σε πτώση μετά απο άνοδο. Για κάποιους είναι ευκαιρία για αγορά για άλλους να πουλήσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ε ρε κόκκινο που θα βαρέσει η αγορά σύντομα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Ε ρε κόκκινο που θα βαρέσει η αγορά σύντομα.... Στο κόκκινο είναι εδώ και δύο μήνες . Τι εννοείς όμως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poseidon98 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας, κάνω μια εργασία για την σχολή μου και χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Έχω σκοπό να περιγράψω τις συναλλαγές οργανισμών μέσω crypto, αλλά έχω κάποια θέματα Πως γίνεται οι συναλλαγές μέσω crypto (Για καταναλωτές) Πως γίνετε η φορολόγηση τους σήμερα (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Πότε θα αποφασίσει η Ε.Ε. περί του θέματος (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Και τέλος πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, poseidon98 είπε Καλησπέρα σας, κάνω μια εργασία για την σχολή μου και χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Έχω σκοπό να περιγράψω τις συναλλαγές οργανισμών μέσω crypto, αλλά έχω κάποια θέματα Πως γίνεται οι συναλλαγές μέσω crypto (Για καταναλωτές) Πως γίνετε η φορολόγηση τους σήμερα (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Πότε θα αποφασίσει η Ε.Ε. περί του θέματος (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Και τέλος πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας ΙΕΚ insomnia ( χαριτολογώντας το λέω Poseidon 98) Μόλις τώρα, Rafa1967 είπε ΙΕΚ insomnia ( χαριτολογώντας το λέω Poseidon 98) Frommyashes σε βλεπω με πτυχιακή και διδακτορικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Καλησπέρα σας, κάνω μια εργασία για την σχολή μου και χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Έχω σκοπό να περιγράψω τις συναλλαγές οργανισμών μέσω crypto, αλλά έχω κάποια θέματα Πως γίνεται οι συναλλαγές μέσω crypto (Για καταναλωτές) Πως γίνετε η φορολόγηση τους σήμερα (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Πότε θα αποφασίσει η Ε.Ε. περί του θέματος (εάν έχετε άρθρο θα το εκτιμούσα) Και τέλος πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα Ευχαριστώ για τον χρόνο σας http://www3.weforum.org/docs/WEF_CBDC_Policymaker_Toolkit.pdf Νομίζω πως εδώ έχεις έτοιμο το pdf κατευθείαν απο το στόμα του αλόγου(αγγλική παροιμία) Όλα θα γίνουν μέσω RippleNet και alliance (όσες εταιρίες συμετάχουν στην ομπρέλα της Ripple) International remittances and settlement , nostro vostro accounts(corresponding banking) # Brave New World # The Animal Farm # 1984 # Minority Report # Blade Runner # The Matrix # The Venus Project # StarTrek + Battlestar Galactica # Αποκάλυψη Του Ιωάννη Το μέλον μας το έχουν πεί και το έχουν γράψει πολλά χρόνια τώρα. Λέγετε conditioning. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Πήρα 4 ώρες άδεια για να μπορέσω να πάρω τηλέφωνο και να ακούσω την ακρόαση. XRP to the moon.... το moon σας.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Παιδιά 25% άνοδο και ούτε ένα σχόλιο, είστε καλά ή δεν το αντέξατε; Ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 17:00 ώρα ελλάδος νομίζω είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 To the pink supermoon! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, eliascm21 είπε Παιδιά 25% άνοδο και ούτε ένα σχόλιο, είστε καλά ή δεν το αντέξατε; Ανησυχώ Τι να πούμε ; Λεφτά δέν έχουμε....την τελευταία μου αγορά την έκανα χθές στα 1.06 ...."τελευταία" μέχρι τον επόμενο μήνα που θα πληρωθώ....να δώ αν περισσέψει κάτι θα μπεί ΧΡΠ....ελπίζω.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Τι να πούμε ; Λεφτά δέν έχουμε....την τελευταία μου αγορά την έκανα χθές στα 1.06 ...."τελευταία" μέχρι τον επόμενο μήνα που θα πληρωθώ....να δώ αν περισσέψει κάτι θα μπεί ΧΡΠ....ελπίζω.... Ωραία ημέρα όντως σήμερα. Ας ελπίσουμε και σε καλά νέα από τα τεκτενομενα vs sec 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις