shadowfax-1- Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Πάμε κάτω και μετά παρακάτω 😁. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 αντε για ! έλα να τελειώνουμε ! αντε να πάρουμε την πάνω βόλτα όσο πιό γρήγορα γίνετε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δείξε λίγο υπομονή…… Μια 2 μέρες ακόμα να μπορέσω να επενδύσω για Σεϊχέλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Roller coaster 🎢 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Ο φιμπινάτσης, ο μέγας κρητικός λέει για 1,20 πάντως. εγώ σήμερα έκανα την τελευταία μου αγορά....τελευταία τελευταία όμως xD Άρχοντα @FromMyAshesRRR σε βλέπω να ξανά αγοράζεις - αν δεν πλησιάζει τα 0,80 που είχες αναφέρει, ίσως πλησιάσει τα 0,90 - 0,95USD. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2021 από spyroseva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, spyroseva είπε Άρχοντα @FromMyAshesRRR σε βλέπω να ξανά αγοράζεις - αν δεν πλησιάζει τα 0,80 που είχες αναφέρει, ίσως πλησιάσει τα 0,90 - 0,95USD. Τον Φεβρουάριο που έγινε εκείνη η διόρθωση, έλεγα στους καθυστερημένους μπιτκοιναδες πως καλό είναι να κατέβει η τιμή προς τα 30κ για να φτιάξουμε σωστό σαπορτ. "δεν φτάνει τόσο που κατέβηκε; δεν έπρεπε να πέσει τόσο! " κτλ κτλ κτλ μου λέγανε....σους έλεγα πως θα είναι λιγότερο επίπονο να κατέβουμε τώρα στα 30κ παρά από τα 60 η 75κ να κατέβουμε στα 30κ .... Δεν ακούγανε....ε τώρα θα κόβουν φλέβες . Εγώ δεν μπορώ να το ρισκάρω να περιμένω και άλλο..... 🙁 σήμερα αγόρασα και ησύχασα.....τωρα πρώτα θα δω πως θα βγει ο μήνας να πληρώσω αυτά που πρέπει να πληρώσω, να δω τι θα πάρω από επίδομα αδείας και βλέπουμε....αν δεν έχει πάει μουν....ασε που θέλω να αγοράσω περισσότερα αλτς....πρεπει να κάνω κάτι γιατί ολο ΧΡΠ βλέπω γραμμένο παντού.....σε πίνακες σηματοδότες επιγραφές.....χρπ γράφει παντού.....😂 Πέραν από της πλάκας..... Όπως λέει και ο Μιγκ Τζαγκερ "you can't always have what you want" but you get what you need..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Τον Φεβρουάριο που έγινε εκείνη η διόρθωση, έλεγα στους καθυστερημένους μπιτκοιναδες πως καλό είναι να κατέβει η τιμή προς τα 30κ για να φτιάξουμε σωστό σαπορτ. "δεν φτάνει τόσο που κατέβηκε; δεν έπρεπε να πέσει τόσο! " κτλ κτλ κτλ μου λέγανε....σους έλεγα πως θα είναι λιγότερο επίπονο να κατέβουμε τώρα στα 30κ παρά από τα 60 η 75κ να κατέβουμε στα 30κ .... Δεν ακούγανε....ε τώρα θα κόβουν φλέβες . Εγώ δεν μπορώ να το ρισκάρω να περιμένω και άλλο..... 🙁 σήμερα αγόρασα και ησύχασα.....τωρα πρώτα θα δω πως θα βγει ο μήνας να πληρώσω αυτά που πρέπει να πληρώσω, να δω τι θα πάρω από επίδομα αδείας και βλέπουμε....αν δεν έχει πάει μουν....ασε που θέλω να αγοράσω περισσότερα αλτς....πρεπει να κάνω κάτι γιατί ολο ΧΡΠ βλέπω γραμμένο παντού.....σε πίνακες σηματοδότες επιγραφές.....χρπ γράφει παντού.....😂 Πέραν από της πλάκας..... Όπως λέει και ο Μιγκ Τζαγκερ "you can't always have what you want" but you get what you need..... Εννοείται φίλε μου, αστειευόμαστε και λίγο, επίσης είναι όμορφο να ονειρευόμαστε αλλά πρώτα και κύρια (εκτός από την υγεία μας) είναι η πραγματικότητα και οι υποχρεώσεις της. Είναι περίοδος αστάθειας αυτά τα σκαμπανεβάσματα, μάλλον, θα γίνονται περιοδικά, ως εκ τούτου, συνεχώς θα δίνονται ευκαιρίες για αγορές εν μέσω εκπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petatostithalassa Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλημέρα! Αρχίσαμε....! Παμε δυνατά μόνο άνοδο θέλω! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Καλημέρα παιδιά , Πως τα βλέπετε το πράγμα? Θα δούμε άσπρη μέρα ή θα χτυπάμε το κεφάλι μας που δε πουλήσαμε στο 1.5 που είχε φτάσει μέσα στο μήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 36 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Καλημέρα παιδιά , Πως τα βλέπετε το πράγμα? Θα δούμε άσπρη μέρα ή θα χτυπάμε το κεφάλι μας που δε πουλήσαμε στο 1.5 που είχε φτάσει μέσα στο μήνα? Βλέπω να χτυπάμε το κεφάλι μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Καλημέρα παιδιά , Πως τα βλέπετε το πράγμα? Θα δούμε άσπρη μέρα ή θα χτυπάμε το κεφάλι μας που δε πουλήσαμε στο 1.5 που είχε φτάσει μέσα στο μήνα? Για άσπρη μέρα το πάει σήμερα, πάντως... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Παιδιά το έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα. Όσοι δεν έχετε την υπομονή να βλέπετε τη τιμή να πηγαίνει πάνω κάτω, καλό είναι να ορίσετε μια τιμή που θεωρείτε ότι είναι ιδανική για να πουλήσετε, βάζετε alert σε μια εφαρμογή όπως το blockfolio και αν φτάσει αυτή τη τιμή αποφασίζετε αν θέλετε να πουλήστε. Μέχρι τότε μην κοιτάτε συνέχεια τα charts, γιατί μόνο κακό κάνει στη ψυχική σας υγεία. 8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Και να προσθέσω σε αυτό που λέει ο "συνάδερφος" Θωμάς . Κάντε ότι κάνω και εγώ . Αφήστε ένα αριθμό xrp στην άκρη για την περίπτωση που πάει 5 10 100 δολάρια και να έχετε κάποια να κάνετε trading . Στην πρώτη περίπτωση μικρή διαφορά θα έχει αν αγοράσατε στο 0.8 η στο 1.8 αν έχει φτάσει στα 100 δολλάρια . Στην περίπτωση μπορείτε να απλά να κάνετε καθημερινό trading και να ασχολείστε μόνο με αυτό . Αν ανέβει και έχετε πουλήσει αυτά που κάνετε trading κανένα πρόβλημα έχετε τα υπόλοιπα αν πέσει αγοράζετε για το trading και μόνο . Να προσθέσω το μεγαλύτερο μέρος το έχω σε long τοποθέτηση και ένα μικρό μέρος για το καθημερινό . 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Παιδιά το έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα. Όσοι δεν έχετε την υπομονή να βλέπετε τη τιμή να πηγαίνει πάνω κάτω, καλό είναι να ορίσετε μια τιμή που θεωρείτε ότι είναι ιδανική για να πουλήσετε, βάζετε alert σε μια εφαρμογή όπως το blockfolio και αν φτάσει αυτή τη τιμή αποφασίζετε αν θέλετε να πουλήστε. Μέχρι τότε μην κοιτάτε συνέχεια τα charts, γιατί μόνο κακό κάνει στη ψυχική σας υγεία. Σωστος........απο πανικο καψαμε ευρώ εχθές το βραδυ, αλλα που θα παει θα μαθουμε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 52 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Σωστος........απο πανικο καψαμε ευρώ εχθές το βραδυ, αλλα που θα παει θα μαθουμε........ Το πάνω κάτω θα πρέπει πιστεύω να το περιμένουμε αρκετές φορές το αμέσως επόμενο διάστημα.όποτε όσοι κάνουν trading θα έχουν αρκετές ευκαιρίες πιστεύω να δουν μέσα σε 24 ώρες αρκετές ευκαιρίες. Πχ στο xrp το βράδυ έφθασε παλι στο 0,79 και σήμερα άγγιξε το 1,00ευρω. Και όχι μόνο αυτο το νόμισμα βέβαια. Θέλει διαθέσιμο κεφάλαιο και ξενύχτι ενδεχομένως. Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος gbras. Όσοι βέβαια ποντάρουν long term απλά περιμένουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις