Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

δέν ξέρω εάν τελικά προλάβουμε να χαρούμε μπούλραν. Αν προλάβουμε, τότε να είμαστε γενικά έτοιμοι γιατί μετά έρχονται οι αρκούδες κράς και αναμονή για μερικά χρόνια γιατί έρχετε η ραγδαία οικονομική μεταρύθμιση και το great reset με global goverment και όλα τα συναφί. Ένα 20-50% θα πάει πούλημα βασικά πιστεύω για να βγάλω το κεφάλαιο επένδυσης σύν κέρδος. Μετά πληρώνω φόρους κτλ και περιμένω να δώ πώς πάει η οικονομία. Μετά το pullback βλέπουμε πάντως θα ξαναεπενδύσω τα κέρδη ξανά πιό χαμηλά. 

Βγαίνεις από το γενικό κλήμα με αυτή την απάντηση παντός…… Σε όλο αυτό δεν αναφέρεις της Σεϊχέλες… Έβαλες πλώρη για άλλου μπαγασακο???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σευχέλες θα πάω έτσι και αλλιώς. Απλά ίσως όχι του χρόνου.... :P γενικά πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα και να διαβάζεις between the lines.

• Thanks 1

Εγώ πιστεύω το κρας θα έρθει στα τελειώματα της θητείας μπαιτεν  όχι πιο νωρίς. 

Μάγος δεν είμαι αλλά δεν έχει πει και το άκρος ελληνικό " παραλάβαμε καμένη γη "

Ποιο κρας; Η Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια μόλις τελειώσει το πανηγύρι με τον COVID θα δει τους δείκτες ανάπτυξης και οικονομίας να εκτοξεύονται. 

Τωρα για την παγκόσμια οικονομία, είδωμεν. 

• Like 1

1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Ποιο κρας; Η Ελλάδα για τα επόμενα 10 χρόνια μόλις τελειώσει το πανηγύρι με τον COVID θα δει τους δείκτες ανάπτυξης και οικονομίας να εκτοξεύονται. 

Τωρα για την παγκόσμια οικονομία, είδωμεν. 

Η ελ. οικονομία εχει ηδη κλείσει θεση για εκτόξευση στην Starlink του μασκ😀

Καλησπέρα,

Σχετικά φρέσκος στα κρύπτο πέτυχα αυτό το θέμα. Μιας και ασχολείστε καίρο με το xrp, πιστεύετε ειναι καλή στιγμή να αγοράσω τώρα ή να περιμένω και άλλο?

Μόλις τώρα, povaras είπε

Καλησπέρα,

Σχετικά φρέσκος στα κρύπτο πέτυχα αυτό το θέμα. Μιας και ασχολείστε καίρο με το xrp, πιστεύετε ειναι καλή στιγμή να αγοράσω τώρα ή να περιμένω και άλλο?

Είμαι ο χειρότερος οικονομικός σύμβουλος και trader ολων των εποχών, έχω βάλει 75κ ευρώ στην αγορά, δέν έχω βγάλει μία, έχω χάσει 80% του κεφαλαίου μου, αγόρασα απο τα 0.20-0.30-0.40-0.50-0.60-0.70-0.80-0.90-1.50-1.94 ευρώ. Αδιαφορώ εάν πάει το 0 το χρπ αφού τα λεφτά που έριξα στον κρυπτοχώρο τα έβγαλα πουλώντας το κορμί μου σε κυρίες πέραν κάποιας ηλικίας κάνοντας διάφορα θελήματά τους. Ότι έξτρα έχω τα ρίχνω στον κρυπτοχώρο μιάς και οι κυρίες αυτές μου παρέχουν τα υπόλοιπα.... Ελπίζω να σε κάλυψα xD 

• Like 1

1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε

Είμαι ο χειρότερος οικονομικός σύμβουλος και trader ολων των εποχών, έχω βάλει 75κ ευρώ στην αγορά, δέν έχω βγάλει μία, έχω χάσει 80% του κεφαλαίου μου, αγόρασα απο τα 0.20-0.30-0.40-0.50-0.60-0.70-0.80-0.90-1.50-1.94 ευρώ. Αδιαφορώ εάν πάει το 0 το χρπ αφού τα λεφτά που έριξα στον κρυπτοχώρο τα έβγαλα πουλώντας το κορμί μου σε κυρίες πέραν κάποιας ηλικίας κάνοντας διάφορα θελήματά τους. Ότι έξτρα έχω τα ρίχνω στον κρυπτοχώρο μιάς και οι κυρίες αυτές μου παρέχουν τα υπόλοιπα.... Ελπίζω να σε κάλυψα xD 

Μπορείς να μας συστήσεις και μας φιλε μου είμαστε διαθέσιμοι να θυσιαστούμε😂😂😂!!!οχι για μένα για τη φουκαριαρα τη μάνα μου

3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Και έτσι απλα γειώνεται μια ερώτηση χαχαχαχ. Αν δεν προλαβαινεις με τις κυριες προσφέρομαι για βοήθεια

• Like 2

13 λεπτά πριν, povaras είπε

Και έτσι απλα γειώνεται μια ερώτηση χαχαχαχ. Αν δεν προλαβαινεις με τις κυριες προσφέρομαι για βοήθεια

Φίλε μου υπάρχει αυστηρά σειρά προτεραιότητας ..

• Like 2

1 ώρα πριν, miklas είπε

Φίλε μου υπάρχει αυστηρά σειρά προτεραιότητας ..

Δίνω 100xrp για να κερδίσω καμία θέση στην σειρά. Οποίος ενδιαφέρεται μου λέει. 😉. Btw μόλις αγόρασα δεν άντεξα!!

• Like 2

21 ώρες πριν, Marizizel είπε

Καλησπέρα σε όλους σας!

Πριν δυο-τρεις μέρες κάποιος από σας, συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ποιος, έριξε μία ιδέα.

Αν κάποιος μετατρέψει τα xrp ενώ έπεφτε, σε eth ενώ ανέβαινε ,ξαναγοράζει  περισσότερα xrp.

Σας λέω λοιπόν ότι το έκανα (και πριν προλάβετε να πείτε κάτι, με απόλυτα δικιά μου ευθύνη) 😊

Έδωσα λοιπόν τα 2/3 από τα xrp που είχα. Απλά έτυχε να κατέβει και το ETH 😂

Παρόλα αυτά πάλι περισσότερα αγόραζα. Στήθηκα όμως δύο ώρες χθες το απόγευμα, και παρακολουθούσα  το ETH. Κάποια στιγμή ξαφνικής ανόδου του για λίγο προλαβαίνω και κάνω την αλλαγή. Όντως πήρα περισσότερο xrp. Έχωσα κι άλλα 100 ευρώ και συνολικά μειώθηκε ο μέσος όρος αγοράς όλων πολύ ικανοποιητικά.Στο 0.30 ευρώ. Και φυσικά βρέθηκα και με πολύ περισσότερα xrp.

Μη φανταστείτε ότι έχω χιλιάδες αλλά για μένα είναι αρκετά. Και είναι αυτά που προσφέρουν το 25% του συνολικού μου κέρδους, αυτή τη στιγμή ,γιατί μέσα στο χαμό, παραμένω να έχω θετικό πρόσημο κερδών.

Αν δεν σας είχα ακούσει δεν θα είχα πειραματιστεί και σας ευχαριστώ. Βέβαια βοηθάει ότι έχω καλή σχέση με τους αριθμούς :) :) :)

το πρότεινα γιατι ολη δικαιούμαστε να παραπάνω  νομίσματα  :)

και αυτο ειναι το κόλπο στα crypto trade

• Like 1

48 λεπτά πριν, sharke είπε

το πρότεινα γιατι ολη δικαιούμαστε να παραπάνω  νομίσματα  :)

και αυτο ειναι το κόλπο στα crypto trade

In brief

• The SEC wants Ripple execs to disclose its foreign trading record.
  • Ripple execs won’t disclose them, and the SEC hasn’t had much success in its offshore requests.

In a letter filed to a New York court Friday,US Securities and Exchange Commission attorney Jorge Tenreir complained that Ripple has not disclosed data that the SEC requires to work out whether the cryptopayments company committed $1.3 billion worth of securities violations.

The SEC has already analysed wallet addresses associated with the Ripple CEO Brad Garlinghouse and co-founder Chris Larsen, and found that hundreds of millions of XRP were transferred (either directly or indirectly) to at least a dozen non-US crypto exchanges.

But Ripple has “not turned over a single document concerning a non-U.S. domiciled digital asset account or otherwise explained the significance of these XRP transfers,” read the SEC’s letter, addressed to US District Court Judge Sarah Netburn.

The SEC can’t obtain such records from Ripple or any other third party; crypto exchanges are the only ones who have information about intraday XRP sales, it said. The SEC needs that information to determine whether Ripple timed company announcements, like the launch of a new fund, to pump the price of XRP.

The SEC took Ripple to court in December, alleging that Ripple raised $1.3 billion by selling XRP in ongoing unregistered securities offerings. Ripple denies these claims, but the SEC could bolster its case if it could prove that Ripple shifted the price.

If the SEC could show that Ripple marketed XRP as an investment, the agency could support its case that Ripple sold securities; under US law, companies that sell securities—investment contracts—have to register with the agency.

Try, try and try again

US crypto exchanges told the SEC they didn’t have the data “leaving the only avenue for investigation offshore.”

The SEC made requests to nine foreign regulatory agencies to obtain documents from 14 crypto exchanges that fall within their jurisdiction, five companies that Ripple claims use XRP, and one unidentified investor that purchased XRP directly from Ripple.

Μόλις τώρα, Rafa1967 είπε

In brief

• The SEC wants Ripple execs to disclose its foreign trading record.
  • Ripple execs won’t disclose them, and the SEC hasn’t had much success in its offshore requests.

In a letter filed to a New York court Friday,US Securities and Exchange Commission attorney Jorge Tenreir complained that Ripple has not disclosed data that the SEC requires to work out whether the cryptopayments company committed $1.3 billion worth of securities violations.

The SEC has already analysed wallet addresses associated with the Ripple CEO Brad Garlinghouse and co-founder Chris Larsen, and found that hundreds of millions of XRP were transferred (either directly or indirectly) to at least a dozen non-US crypto exchanges.

But Ripple has “not turned over a single document concerning a non-U.S. domiciled digital asset account or otherwise explained the significance of these XRP transfers,” read the SEC’s letter, addressed to US District Court Judge Sarah Netburn.

The SEC can’t obtain such records from Ripple or any other third party; crypto exchanges are the only ones who have information about intraday XRP sales, it said. The SEC needs that information to determine whether Ripple timed company announcements, like the launch of a new fund, to pump the price of XRP.

The SEC took Ripple to court in December, alleging that Ripple raised $1.3 billion by selling XRP in ongoing unregistered securities offerings. Ripple denies these claims, but the SEC could bolster its case if it could prove that Ripple shifted the price.

If the SEC could show that Ripple marketed XRP as an investment, the agency could support its case that Ripple sold securities; under US law, companies that sell securities—investment contracts—have to register with the agency.

Try, try and try again

US crypto exchanges told the SEC they didn’t have the data “leaving the only avenue for investigation offshore.”

The SEC made requests to nine foreign regulatory agencies to obtain documents from 14 crypto exchanges that fall within their jurisdiction, five companies that Ripple claims use XRP, and one unidentified investor that purchased XRP directly from Ripple.

But according to the letter, that hasn’t gone too well. Two foreign regulators have declined to help out the SEC, three have barred the SEC from disclosing their conversation, and the SEC cancelled one request. The rest haven’t met the SEC’s requests.

XRP was the third biggest cryptocurrency by market cap when the SEC lodged its complaint in December. It has continued to rise in price, despite the ongoing case. Today an XRP is worth $1.05—far higher than before the lawsuit, when it was worth about $0.57.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...