Mesu_dil Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ την επόμενη πιθανή κίνηση της αγοράς επιλέγοντας το αντίστοιχο like εικονίδιο! 😆 Πάμε ταυροδρομία 🥴 Πάμε αρκουδοδρομία 🥺 Πάμε κράς 🏆 Πάμε σταθερά +-10 σεντς 💙 Πάνε γα..σου ρε φίλε Βάλε και το "πάμε Σευχέλλες" σε παρακαλώ
Kostas808080 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Νέα από το sec γνωρίζει κανείς πότε θα έχουμε; Όχι τίποτα άλλο να έχουμε κάτι να ελπίζουμε...
VasilisMaril Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 https://u.today/sec-files-motion-to-strike-ripples-key-defense
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 ισως είναι μονο για μένα αναγνώσιμο....shadowbanned maybe ? 1
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 https://www.xrparcade.com/news/former-ripple-employee-reveals-8-ripple-clients/ 2
Bruno44 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, waroo είπε η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για μένα είναι αν έχει ή αν θα ξεκινήσει καμιά bear market τύπου αρχές του 2018 όταν έπεσε τρελό ξύλο και μετά οδηγηθήκαμε σε κρυπτο-χειμωνα για χρόνια υγ: συμφωνώ με όλα όσα γράφεις Θεωρώ πως όχι , αυτη τη στιγμή γίνεται μια πολύ λογική διόρθωση που κατά μεγάλο ποσοστό παρασύρει τους νεότερους που αγόραζαν xrp στο 1,10€ και Bitcoin στα 52Κ€ .Θα στρώσει η κατάσταση καθώς είναι αρκετά ελεγχόμενο όλο αυτό θέλω να πιστεύω .Πως μεταφράζεται για εμένα το « θα στρώσει» ;; Σίγουρα όχι αν και θα ήθελα με Xrp στα 2 και 3€
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Bruno44 είπε Θεωρώ πως όχι , αυτη τη στιγμή γίνεται μια πολύ λογική διόρθωση που κατά μεγάλο ποσοστό παρασύρει τους νεότερους που αγόραζαν xrp στο 1,10€ και Bitcoin στα 52Κ€ .Θα στρώσει η κατάσταση καθώς είναι αρκετά ελεγχόμενο όλο αυτό θέλω να πιστεύω .Πως μεταφράζεται για εμένα το « θα στρώσει» ;; Σίγουρα όχι αν και θα ήθελα με Xrp στα 2 και 3€ Το λένε πολλοί για το πού και πώς θα κινηθούμε και όντως έτσι πάει το γράφημα. Απλά είναι ρίσκο για όσους δέν τα έχουμε καλά με τα γραφήματα ή δέν μας βγαίνουν οι κινήσεις.... 2
Ψευδώνυμo Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, Ψευδώνυμo είπε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ την επόμενη πιθανή κίνηση της αγοράς επιλέγοντας το αντίστοιχο like εικονίδιο! 😆 Πάμε ταυροδρομία 🥴 Πάμε αρκουδοδρομία 🥺 Πάμε κράς 🏆 Πάμε σταθερά +-10 σεντς 💙 Πάνε γα..σου ρε φίλε . 52 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το λένε πολλοί για το πού και πώς θα κινηθούμε και όντως έτσι πάει το γράφημα. Απλά είναι ρίσκο για όσους δέν τα έχουμε καλά με τα γραφήματα ή δέν μας βγαίνουν οι κινήσεις.... Ψήφισε
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Πάμε προς 10 δολλάρια , πουλάμε και μετά μπαίνουνε οι αρκουρκουδες Το κογκρέσο ψήφισε νόμο για σι SEC + CFTC για να συσταθεί μια ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για να περάσει νομούς και τροπολογίες για τα digital assets..... Κοντά είμαστε..... Είπαμε, αργούν οι πολιτικοί ... https://news.bitcoin.com/us-house-passes-bill-sec-cftc-working-group-digital-assets/ 4
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δέν ξέρω αν πέσει προς 0.75 ή πατώσει στα 0.80 δολάρια, πάντως ετοιμάζομαι για μιά τελευταία αγορά χρπ......(Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ) οι συνήθως (όχι ύποπτοι....) αλλα ένοχοι @vins @popai32 @eliascm21 και οι υπόλοιπο (ξέρετε ποιοί είστε...μήν περιμένετε να σας κάνω ειδική πρόσκληση...) xD Γιά πείτε καμιά γνώμη με την πορεία της τιμής να μας φτιάξετε λιγάκι το Σ/Κ μας.
vins Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Δέν ξέρω αν πέσει προς 0.75 ή πατώσει στα 0.80 δολάρια, πάντως ετοιμάζομαι για μιά τελευταία αγορά χρπ......(Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ) οι συνήθως (όχι ύποπτοι....) αλλα ένοχοι @vins @popai32 @eliascm21 και οι υπόλοιπο (ξέρετε ποιοί είστε...μήν περιμένετε να σας κάνω ειδική πρόσκληση...) xD Γιά πείτε καμιά γνώμη με την πορεία της τιμής να μας φτιάξετε λιγάκι το Σ/Κ μας. Εγώ σκ γενικά δεν παίζω μπαλιτσα, μόνο με alerts! Κυριακή απόγευμα το πιάνω το άθλημα.. Στο xrp τα support είναι για να σπάνε πάντα 😂 Αγορασα λίγα αλλά επειδή πούλησα πολύ πιο ψηλά. Εσύ τι καίγεσαι; Και στα 2$ θα αγοράσεις πάλι σε ξέρω 😂😂😂😂
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Όχι το υπόσχομαι ! xD i need my drug.....XRP....have...to....buy..... *το δάκτυλο πλησιάζει το κουμπί buy* ...... Λίγο...λίγο ακόμα... xD
Giannis-S Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Of topping πόσες μέρες κάνουν να φανούνε τα χρήματα στο kraken? Τα έστειλα Τετάρτη απόγευμα και ακόμα τίποτα. Η πτώση με έπιασε στην διαδικασία μεταφοράς από revolut σε kraken και ευτυχώς είχα πουλήσει στο 1,10€ περίπου.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 3-4 μερες η μεταφορά. Δευτέρα πιστεύω. (όλα αυτά θα αλλάξουν όταν αναλάβει η Ριπλ τις διευθνής συναλλαγές. Όλα θα γίνονται άμεσα....μέσα σε 3 δεπτερόλεπτα.... αν δοκιμάσει κανείς το ριπλνετ ή συνεταίρων της Ριπλ που δουλεύουν πάνω στο Ριπλνετ....γίνονται άμεσα....
kanesaxo Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Όχι το υπόσχομαι ! xD i need my drug.....XRP....have...to....buy..... *το δάκτυλο πλησιάζει το κουμπί buy* ...... Λίγο...λίγο ακόμα... xD Αυτή η τελευταία σου φορά αγοράς ΧΡΠ, θυμίζει τη κάθεφορατελευταια συναυλία των σκορπιονς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις