FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, stathisgtr είπε Για σοβαρη ενημερωση και οχι ασχετους βλακες στο youtube που αποκαλουν ηλιθιους οσους εχουν xrp και αποκαλουν το xrp απατη . Δεστε το βιντεο από τον ισως μεγαλυτερο και σοβαρότερο youtuber που ασχολείται με crypto. To βιντεο ειναι χθεσινο αρα εχει μεσα ολα τα απαραίτητα updates σχετικά με την ολη υπόθεση του xrp. Δες το βίντεο και ξαναδέστε το και βγάλτε συμπερασμα Χέχεχε το έσβησε βλέπω το μήνυμα μου...του είχα γράψει χθές "you need to wash your mouth before talking about Xrp" .....
kanesaxo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Χέχεχε το έσβησε βλέπω το μήνυμα μου...του είχα γράψει χθές "you need to wash your mouth before talking about Xrp" ..... αυτος ο μαϊντανος του συσωλήνα, ήθελε ενα πριντ σκριν με πορτοφλιο ΧΡΠ αγορασμένα στα 0.20-0.50 και ένα πριντ σκριν με κας αουτ στο 1.5ε και να του κοπει το "γέλιο". 1
Mimakoni Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, stathisgtr είπε Για σοβαρη ενημερωση και οχι ασχετους βλακες στο youtube που αποκαλουν ηλιθιους οσους εχουν xrp και αποκαλουν το xrp απατη . Δεστε το βιντεο από τον ισως μεγαλυτερο και σοβαρότερο youtuber που ασχολείται με crypto. To βιντεο ειναι χθεσινο αρα εχει μεσα ολα τα απαραίτητα updates σχετικά με την ολη υπόθεση του xrp. Δες το βίντεο και ξαναδέστε το και βγάλτε συμπερασμα Μπορείς να πεις πάνω κάτω τι λεει με δύο λόγια? Δεν ξέρουμε όλοι τόσο καλά αγγλικά...😁
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 48 λεπτά πριν, vins είπε Αν ήμουν προφήτης αδερφέ, σίγουρα δε θα καθόμουν να γράφω στο ινσομνια. Κάτσε διάβασε το θέμα από την αρχή και πες μου πόσες "άχρηστες και παρακινδυνευμένες" πληροφορίες περιέχει. Άπειρες! Ξέρεις γιατι; Γιατί ακριβώς κανένας δεν είναι προφήτης. Όλα μα όλα είναι σπεκουλες, ειδικά δε για το XRP που έχει αποδείξει επανειλημμένως την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Το ότι έγραψα τι έκανα εγώ, που όντως το έκανα, όπως πολλές φορές μέχρι τώρα στο XRP, δεν δίνει σε κανέναν δικαίωμα να αποποιηθεί την προσωπική του ευθύνη για το τι θα κάνει αυτός. Εσύ και μόνο εσύ έχεις την ευθύνη για τα λεφτά που τζογάρεις και κανένας άλλος. Παίξε λεφτά που δε σε νοιάζει να τα χάσεις. Αν κάνεις κάτι πέρα από αυτό το κάνεις αποκλειστικά και μόνο με δική σου ευθύνη, δε σου έβαλε κανένας πιστόλι στον κρόταφο να βάλεις τις οικονομίες σου σε μπιλιές. Όπως λέει και ο @FromMyAshesRRR, τα disclaimers από κάτω από ότι γράφουμε νομίζω είναι περιττά.. Καλά έκανες ρε κάθαρμα, αφού μπορείς να βγάλεις βγάλε. Είσαι καλός σε αυτό που κάνεις οπότε.. . Εγώ ειμαι αλλου άπαιχτος 😉 επειδή εσείς είστε άσχετοι , πρέπει και εγώ να το κόψω; Είπαμε είμαι ο χειρότερος trader όλων των εποχών.... # και που είστε.....ο coin bureau είναι αντιΧΡΠ......το θεωρεί απάτη. ....
kanesaxo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Καλά έκανες ρε κάθαρμα, αφού μπορείς να βγάλεις βγάλε. Είσαι καλός σε αυτό που κάνεις οπότε.. . Εγώ ειμαι αλλου άπαιχτος 😉 επειδή εσείς είστε άσχετοι , πρέπει και εγώ να το κόψω; Είπαμε είμαι ο χειρότερος trader όλων των εποχών.... # και που είστε.....ο coin bureau είναι αντιΧΡΠ......το θεωρεί απάτη. .... φαντασου να ρωτησουμε την αποψη του για το safemoon.
popai32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δες ακριβεια το ατιμο.Δυστηχως δεν τα τσεπωσα😴 3
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Ποιο safemoon ρε παιδια, σοβαρευτειτε. Αμα θελετε να μιλατε για meme coins και για coins εκτος XRP πηγαινετε πειτε τα αλλου, οχι σε αυτο το τοπικ. 2
kanesaxo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Ποιο safemoon ρε παιδια, σοβαρευτειτε. Αμα θελετε να μιλατε για meme coins και για coins εκτος XRP πηγαινετε πειτε τα αλλου, οχι σε αυτο το τοπικ. νταξει χαλάρωσε δε ξεκινήσαμε διάλογο, χαβαλε το έγραψα.
thetiesthatbind Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Οι μισες σελιδες ειναι για το dogecoin, κεκω
Bruno44 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, Damianus είπε https://www.coingecko.com/en/coins/xrp Market capitalization = Current Price x Circulating Supply Για να φθασει 5 δολαρια , Market capitalization = 5 x 46012885963 = 230 δισ δολ Αυτη τη στιγμη η κεφαλαιοποιηση ειναι 61 δισ. δολ. Χρειαζεται δηλαδη ξαφνικα να μπουν 170 δις για να φθασει στη τιμη των 5 δολαριων. ( Αντιστοιχα υπολογιζεις και με αλλες τιμες. πχ για 5 ευρω= 6 δολ (με σημερινη ισοτιμια) ... 276 δισ δολ ) Ισως στα επομενα χρονια , οταν θα εχει αυξηθει συνολικα η κεφαλαιοποιηση ολων των κρυπτονομισματων. Οποίος πιστεύει ότι το xrp και το κάθε κρυπτο μπορεί να πάρει τέτοιες αυξήσεις ας μπει στην stoiximan καλύτερα παιδιά .Δλδ λέτε κάποιοι (δε στοχοποιώ κάποιον συγκεκριμένα ) ότι από τα 55δις μάρκετ να φτάσει στα 240 περίπου δις ..Μη τα βλέπετε μπακαλιστικα δε πάει έτσι. Και σαν ένα γενικό σχολιο κυρίως για νέους δλδ για όσους ασχολούνται τον τελευταίο χρόνο με το χώρο η αγορά αντικειμενικά ακόμα δεν είναι για αγορές ... Ποτέ είναι ;;; Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ... Εγώ την τελευταία αγορά κάποιων αρκετών τμχ την έκανα όταν ήταν καρφωμένο στα 0,35€ .. Διαβάζω κάποιοι πήραν στο 1,30 κ 1,40 ο καθένας φυσικά ότι νομίζει ,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ κακή αγορά όταν η αντίσταση είναι αρκετά πιο κάτω. Κλεινοντας να πω ότι σε μια αγορά που εδώ κ 6 μήνες πάει σφαίρα η πτώση αυτή των τελευταίων δυο τριών ημερών είναι φυσιολογική όσο και η ραγδαία άνοδος . Φιλικά
vins Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Καλά έκανες ρε κάθαρμα, αφού μπορείς να βγάλεις βγάλε. Είσαι καλός σε αυτό που κάνεις οπότε.. . Εγώ ειμαι αλλου άπαιχτος 😉 επειδή εσείς είστε άσχετοι , πρέπει και εγώ να το κόψω; Είπαμε είμαι ο χειρότερος trader όλων των εποχών.... # και που είστε.....ο coin bureau είναι αντιΧΡΠ......το θεωρεί απάτη. .... Εγώ θα περιμένω λιγο ακόμα και θα ξαναμπώ φορτσάτος, μέχρι να ξαναβγω 😂😂😂 Εισαγωγαί-εξαγωγαί το XRP για μένα μέχρι τώρα και μου κάθεται. (Εχω φυσικά και cold storage γιατί με τούτο δεν είσαι και σίγουρος πουθενά) Διαφοροποίηση μάγκες αν θέλετε να είστε "πιο safe" 1
Bruno44 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Οποίος δε μπορεί και δεν αντέχει το στομάχι του παιδάκια αποχωρεί. Για να τον νοιάζει τόσο πολύ σημαίνει ότι έβαλε λεφτά που έχει ανάγκη και όχι λεφτά που δε τον νοιάζουν να χαθούν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Μη τα ξανά λέμε. Μη χάσετε και την υγεία σας για τέτοια πράγματα. Οταν επενδύεις κάπου πρέπει να μπεις με τη λογική ότι τα έχεις χάσει ήδη αυτά τα λεφτά και απλά μετά περιμένεις τα δικά σου selling points να έρθουν. Ότι πιο σωστό διάβασα .Το πιο σημαντικό ότι δεν επενδύουμε από χρήματα που θα μας λείψουν .Προσωπικά επενδύω ένα 20-30% όσων έχω αποταμιεύσει το οποίο και σε διάστημα ενός εύλογου διαστήματος το ξανατοποθετώ και πίσω
waroo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Bruno44 είπε Οποίος πιστεύει ότι το xrp και το κάθε κρυπτο μπορεί να πάρει τέτοιες αυξήσεις ας μπει στην stoiximan καλύτερα παιδιά .Δλδ λέτε κάποιοι (δε στοχοποιώ κάποιον συγκεκριμένα ) ότι από τα 55δις μάρκετ να φτάσει στα 240 περίπου δις ..Μη τα βλέπετε μπακαλιστικα δε πάει έτσι. Και σαν ένα γενικό σχολιο κυρίως για νέους δλδ για όσους ασχολούνται τον τελευταίο χρόνο με το χώρο η αγορά αντικειμενικά ακόμα δεν είναι για αγορές ... Ποτέ είναι ;;; Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου ... Εγώ την τελευταία αγορά κάποιων αρκετών τμχ την έκανα όταν ήταν καρφωμένο στα 0,35€ .. Διαβάζω κάποιοι πήραν στο 1,30 κ 1,40 ο καθένας φυσικά ότι νομίζει ,αλλά προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ κακή αγορά όταν η αντίσταση είναι αρκετά πιο κάτω. Κλεινοντας να πω ότι σε μια αγορά που εδώ κ 6 μήνες πάει σφαίρα η πτώση αυτή των τελευταίων δυο τριών ημερών είναι φυσιολογική όσο και η ραγδαία άνοδος . Φιλικά η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου για μένα είναι αν έχει ή αν θα ξεκινήσει καμιά bear market τύπου αρχές του 2018 όταν έπεσε τρελό ξύλο και μετά οδηγηθήκαμε σε κρυπτο-χειμωνα για χρόνια υγ: συμφωνώ με όλα όσα γράφεις 1
Ψευδώνυμo Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ την επόμενη πιθανή κίνηση της αγοράς επιλέγοντας το αντίστοιχο like εικονίδιο! 😆 Πάμε ταυροδρομία 🥴 Πάμε αρκουδοδρομία 🥺 Πάμε κράς 🏆 Πάμε σταθερά +-10 σεντς 💙 Πάνε γα..σου ρε φίλε Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Ψευδώνυμo 4 1 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, kanesaxo είπε φαντασου να ρωτησουμε την αποψη του για το safemoon. salemoon. εβαλα ενα 50 ευρω στην αρχη περιπου , κ μετα απο μια βαρβατη πτωση το εβγαλα γιατι δε γουσταρα να εχω ουτε ευρω σε scams. Τελικα μετα ακολουθησε κανα 1000% χααχαχαχχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις