Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MySql είπε

εχει διαφορα το πουλαω με το ξεπουλαω... το αμαζον εχει σπασει απανωτά ολα τα ath της δεκαετιας και ειναι λογικο ακομα και  ο ιδρυτης της να πιστευει πως το κερδος και η τιμη ακομα και σε μετοχες της amazon εχει καποιο οριο καποιο σημειο καμπης. ο McCaleb ηθελε να ξεπουλησει σε πολυ κακη τιμη για το xrp αυτο δεν πρεπι να μας βρωμαει λιγο?

Εσπασε όπως αναμενόταν το support

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MySql είπε

εχει διαφορα το πουλαω με το ξεπουλαω... το αμαζον εχει σπασει απανωτά ολα τα ath της δεκαετιας και ειναι λογικο ακομα και  ο ιδρυτης της να πιστευει πως το κερδος και η τιμη ακομα και σε μετοχες της amazon εχει καποιο οριο

Ρε αδερφέ, δίχως παρεξήγηση, γιατί οδηγείς τη συζήτηση σε αδιέξοδο; Ότι και να σου απαντάνε έχεις ένα "γιατί να απαντήσεις".. έτσι όμως δεν καταλήγουμε πουθενά. Μέχρι και στη διαφορά μεταξύ του πουλάω - ξεπουλάω στάθηκες. Μου θύμησες όταν ήμασταν παιδιά, που τσακωνόμασταν και λέγαμε.. "στο δικό μου κάνει cross, στον δικό σου Motocross" κλπ κλπ.. 😂😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MySql είπε

εχει διαφορα το πουλαω με το ξεπουλαω... το αμαζον εχει σπασει απανωτά ολα τα ath της δεκαετιας και ειναι λογικο ακομα και  ο ιδρυτης της να πιστευει πως το κερδος και η τιμη ακομα και σε μετοχες της amazon εχει καποιο οριο καποιο σημειο καμπης. ο McCaleb ηθελε να ξεπουλησει σε πολυ κακη τιμη για το xrp αυτο δεν πρεπι να μας βρωμαει λιγο?

Μα ρε φιλε διαβασε και λιγο. Τι γραφουμε τζαμπα; Ο McCaleb λεμε εφυγε απο τη Ripple με οχι και τις καλυτερες σχεσεις. 

Και επειδη νευριασε ηθελε να καταστρεψει εντελως την Ripple. Εκατσε και εγραφε σε forum οτι θα νταμπαρει ολα τα XRP του (το 2014 αυτα) για να προκαλεσει πανικο στην αγορα και να ριξει τη τιμη.

Πως να μην παρεμβει δικαστικα η Ripple για να περιορισει τις πωλησεις του;

Anyway οπως ειπαμε τελειωνει φετος αυτο το πανυγηρι και θα ξεμεινουν απο FUD οι haters.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, spyroseva είπε

Ρε αδερφέ, δίχως παρεξήγηση, γιατί οδηγείς τη συζήτηση σε αδιέξοδο; Ότι και να σου απαντάνε έχεις ένα "γιατί να απαντήσεις".. έτσι όμως δεν καταλήγουμε πουθενά. Μέχρι και στη διαφορά μεταξύ του πουλάω - ξεπουλάω στάθηκες. Μου θύμησες όταν ήμασταν παιδιά, που τσακωνόμασταν και λέγαμε.. "στο δικό μου κάνει cross, στον δικό σου Motocross" κλπ κλπ.. 😂😂

😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, miklas είπε

Γιατί πάλι skydiving ρε παιδιά;;

Για αυτο

Τα παντα επεσαν. Μεχρι και τα χρηματιστηρια.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MySql είπε

εχει διαφορα το πουλαω με το ξεπουλαω... το αμαζον εχει σπασει απανωτά ολα τα ath της δεκαετιας και ειναι λογικο ακομα και  ο ιδρυτης της να πιστευει πως το κερδος και η τιμη ακομα και σε μετοχες της amazon εχει καποιο οριο

Και πού ξέρουμε πως δέν τους έχουνε πεί "κοιτάξτε, αμα δεν πουλήσετε τώρα να μειώστε τις τσέπες σας γιατί μούν δέν βλεπετε"  έτσι για να μήν γίνουν τριςεκατομυριούχοι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Μα ρε φιλε διαβασε και λιγο. Τι γραφουμε τζαμπα; Ο McCaleb λεμε εφυγε απο τη Ripple με οχι και τις καλυτερες σχεσεις. 

Και επειδη νευριασε ηθελε να καταστρεψει εντελως την Ripple. Εκατσε και εγραφε σε forum οτι θα νταμπαρει ολα τα XRP του (το 2014 αυτα) για να προκαλεσει πανικο στην αγορα και να ριξει τη τιμη.

Πως να μην παρεμβει δικαστικα η Ripple για να περιορισει τις πωλησεις του;

Anyway οπως ειπαμε τελειωνει φετος αυτο το πανυγηρι και θα ξεμεινουν απο FUD οι haters.

δεν ειμαι hater ουτε fanboy προσπαθω να δω αντικειμενικα την κατασταση που μου βρωμαει σε πολλα σημεια εχω xrp απο το 2017 και δεν μπορω να αποφασίσω τι να κανω αυτος ειναι ο λογος που ανοιξα και την κουβεντα αλλα οκ σταματαω γιατι ισως χαλασα το κλιμα του γκρουπ και δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου...

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

Εν μέσω covid, οι πλούσιοι έγιναν κατά πολυ πλουσιότεροι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ φτωχοποιηθηκε/θα φτωχοποιηθει πολύς κόσμος.

Δε χρειάζεται και πολύ μυαλό ότι αυτό πρέπει κάπως να το μετριασουν, έστω και προσωρινά/τεχνητά διότι α) δεν ωφελούν κανέναν στο σύγχρονο κόσμο οι "ταξικές" διαμάχες που μπορει να προκύψουν και β) το σύστημα δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο του τύπου σε πληρώνω 1000€ το μήνα για να δουλεύεις εργάτης στη μερτσεντές και παράλληλα θα αγοράσεις μερτσεντές οπότε κάποια θα στα παίρνω πίσω.

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε ο Μπάιντεν με το δρεπάνι. Περιμένω να δω ποτέ να μπω. Είναι φρέσκια η είδηση και παρακολουθώ τις αντιδράσεις, λογικά μέσα σε ένα 24ωρο θα έχουμε δεδομένα.

Επεξ/σία από Ψευδώνυμo
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MySql είπε

Καλησπερα παιδια χωρις καμια διαθεση αντιδικίας απο ενδιαφερον και επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολλα παιδια εδω μεσα που το εχουν ψαξει πολυ το συγκεκριμενο νομισμα θελω να ρωτησω εαν μπορει και εχει ορεξη καποιος να μου δωσει λογικα αντεπιχειρηματα  στα λογικα και με παραπομπες επιχειρηματα του παρακατω βιντεο? Ευχαριστω προκαταβολικα

Το παιδι λεει μονο αληθειες. Παμε παρακατω 

• Like 1
Δημοσ.

Τι θρήνος είναι αυτός ρε παιδιά; Η κεφαλαιοποίηση τις τελευταίες μέρες έπεσε για XRP γύρω στα 10 δις κάτω. 

οχι ότι και τα αλλά κρυπτο είναι σε καλύτερη μοίρα. Στα ίδια επίπεδα είναι 

Δημοσ.

Καλα δεν έχετε καταλαβει οτι ολα εξαρτωνται απο το BTC?

Ακομα πιστευετε ότι οι αλλοι θα πεφτουν και το XRP θα ανεβενει? Δηλαδη η πτωση του οφειλεται στο οτι κανουν πολεμο στην RIPPLE?

Ρε ξυπνατε. Αν παει το BTC στα 42-43Κ ΟΛΑΙ μαζι θα πανε αλλο 15% κατω.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...