Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Τα ico σκέψου τα σαν κρυπτο πριν γίνουν κρυπτο και βγουν στην αγορά. Ουσιαστικά ρισκάρεις και επενδύεις ,αγοράζοντας απευθείας από τους δημιουργούς τα τοκενς του εκάστοτε crypto σε πολύ χαμηλή τιμή. Το αν θα μπει σε κάποιο ανταλλακτηριο δεν το γνωρίζεις. Μπορεί να εκτοξευτεί , μπορεί και να χαθεί στο υπερπέραν. Το xrp το αγοράσαμε όλοι μας σαν ready to use coin. Παράδειγμα crypto που ηταν ico πριν λίγο καιρο το ethernity  (τo οποίo ακόμα δεν μπήκε σε μεγάλο ανταλλακτηριο ) και το γνωστό σε όλους μας ethereum το οποίο είχε αν θυμάμαι σωστά τιμή κάπου στα 30 λεπτα στην ico φάση του. 

Έλα Στέφανε, ίσως δέν διατύπωσα σωστά αυτό που εννοούσα. 

Ξέρω τι εστι ICO, απλά αυτό που εννοούσα είναι να μου πείτε παραδείγματα (ονόματα) ποιά είναι ICO....όχι τίποτε άλλο, αλλα για να αγοράσω :devil: ahhahah όταν ένας παλιός συνάδελφος στην Capgemini μιλούσε για το Εθέριουμ οτι θα γίνει πολύ μεγαλύτερο απο το Litecoin ασχολιόμουν με τα κλασσικά χρηματιστήρια(και σχέσεις τρομάρα μου.....). Δέν είχα μπεί στα κρύπτο. Αργά αποφάσισα να ασχοληθώ. Ίσως για καλύτερα. 

2 ώρες πριν, eliascm21 είπε

Για αυτό το bitcoin είναι ο The King

Ο βασιλιάς είναι γυμνός,  Ηλία.....η αγορά περιμένει κάποιο μικρό (ή τρελό) για να το βροντοφωνάξει και τότε θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. 

Έτσι για να μπριζοσω μερικούς 😂😆🤣

Screenshot_2021-04-16_185007~2.jpg

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα ειμαι το etoro αλλα μου τρωει 2.5% σε καθε αγορα. Ποια πλατφόρμα θεωρείτε καλύτερη για αγοραπωλησία crypto?

• Sad 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gbras είπε

Ρε παιδια τωρα ειμαι το etoro αλλα μου τρωει 2.5% σε καθε αγορα. Ποια πλατφόρμα θεωρείτε καλύτερη για αγοραπωλησία crypto?

Τι εννοείς;;;; πως σου τρώει 2.5% 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, gbras είπε

Binance με 0,1% προμήθεια

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kouskous13 είπε

Τι εννοείς;;;; πως σου τρώει 2.5% 

με το που θα βαλω μια αγορα ειμαι -2.5% βεβαια τωρα που το σκεφτομαι αυτη μπορει να ειναι η διαφορα μεταξυ buy και sell. Αλλες πλατφορμες εχουν καλυτερες διαφορες? ( μικροτερες)

6 λεπτά πριν, P_M είπε

αν αγορασεις δηλαδη 100 ευρω xrp θα εχεις στο λογαριασμο σου 99,9 ευρω δηλαδη σε xrp? Οταν πουλας ειναι παλι το ιδιο?

Οταν πουλησεις και μεταφερεις χρηματα στο τραπεζικο σου λογαριασμο τα εξοδα ειναι 0?

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, gbras είπε

Binance

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

ή Binance or Bitrue 

• Like 1
Δημοσ.

Μονο αν μπορει να μου απαντησει καποιος πιο συγκεκριμενα στο παραπανω ερωτημα για τις χρεωσεις?

Δημοσ.

Στο τσακ είμαι να πάρω κι άλλα xrp αλλά φοβάμαι τη δίκη.

Επίσης σκέφτομαι ότι μπορεί να πέσει κι άλλο με το doge να είναι στο προσκήνιο και να παρω φθηνότερα.

Τι σκατα όλοι πουλάνε για να πάρουν doge?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, P_M είπε

αυτό τι είναι ξέρει κανείς?

https://ripplefund.net/

Κανένας δεν σου ζητάει να στείλεις ΧΡΠ για να σου επιστρέψει και αλλα......μονο επίσημες ειδήσεις της Ριπλ θα γίνει κάτι...όπως πχ τα Airdrops

Η πτώση είναι αυτό που περιμένουμε....το μπούλραν ετοιμάζετε...γιά να δούμε...θα γίνει τώρα το Σ/Κ  ? ποιός ξέρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

Δώσε μας περιγραφή πώς το θέλεις. Ξυρισμένο τριμαρισμένο κοκκινο ξανθό....τι πράγμα είσαι σύ ρε 

https://www.bitrue.com/exchange-web/footer/fees.html

google is your enemy....να το θυμάσαι :P 

2 ώρες πριν, gbras είπε
2 ώρες πριν, P_M είπε

αν αγορασεις δηλαδη 100 ευρω xrp θα εχεις στο λογαριασμο σου 99,9 ευρω δηλαδη σε xrp? Οταν πουλας ειναι παλι το ιδιο?

Οταν πουλησεις και μεταφερεις χρηματα στο τραπεζικο σου λογαριασμο τα εξοδα ειναι 0?

Μια απαντηση σε αυτο το παραδειγμα ηθελα απο καποιον που την χρησιμοποιει την πλατφορμα και μπορει να επιβεβαιωσει με ενα απλο ναι η οχι αν τα καταλαβαινω σωστα. Επισης οποιος θελει μου δινει το referal code στο binance μιας που θα κανω εγγραφη. Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Επεξ/σία από gbras
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...