Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Gouthas είπε

Επίσης μιας και μοιραζόμαστε ιδέες, εγω έχω μπανίσει και κάποιο που δεν σου γεμίζει το μάτι, εχω διαβάσει παρ'ολα αυτά κριτικές, το ΒΕΑΜ, στο BINANCE θα το βρείτε στάνταρ, ίσως αξίζει, και όπως πάντα εδώ λέμε απόψεις, να κάνετε μια έρευνα πριν κάνετε οτιδήποτε. 😉

Καθοδικό παντως το trend όπως το περίμενα. Αν ισχύσει δεν πουλάμε . Περιμένουμε να δούμε που θα φθάσει και αγοράζουμε. Cardano , doge, xrp, Ether πιστεύω καλές επιλογες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε σεις...

Ας φτιάξει ένας ένα καλό αλτερνατιβ τοπική"καλά πρότζεκτ και altcoins που ίσως έχουν μέλλον".

Έχει τραβηχτεί το τοπικ όσο εκεί που δε πάει. Καταλαβαίνω να θέλετε να κονομησετε και να πάτε στη Τζαμάικα αλλά βρείτε σωστό τοπικ να το συζητήσετε... Και νομίζω το ίδιο και για το πώς να αγοράσετε και από που.

Και εγώ θέλω να βρω ένα τέτοιο τοπικ και να βλέπω γιατί κάποιος θεωρεί το κάθε πρότζεκτ/coin ποιοτικό αλλά όχι στου xrp το channel.

• Like 4
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Ρε σεις...

Ας φτιάξει ένας ένα καλό αλτερνατιβ τοπική"καλά πρότζεκτ και altcoins που ίσως έχουν μέλλον".

Έχει τραβηχτεί το τοπικ όσο εκεί που δε πάει. Καταλαβαίνω να θέλετε να κονομησετε και να πάτε στη Τζαμάικα αλλά βρείτε σωστό τοπικ να το συζητήσετε... Και νομίζω το ίδιο και για το πώς να αγοράσετε και από που.

Και εγώ θέλω να βρω ένα τέτοιο τοπικ και να βλέπω γιατί κάποιος θεωρεί το κάθε πρότζεκτ/coin ποιοτικό αλλά όχι στου xrp το channel.

ακριβώς αυτό έψαχνα....τίτλο.....θένκς

φτιάχνω ένα να πούμε το μακρύ και το κοντό μας.

https://www.insomnia.gr/forums/forum/202-θέματα/?do=add

ήμουν τόσο γρήγορος που δεν τσέκαρα το θέμα....άκυρο το λινκ xD

• Thanks 4

Παιδιά ποια ειναι τα support levels του bitcoin? Για να δούμε τι περιθώρια υπάρχουν για το dip και μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πάτος. Γιατί για το xpr δύσκολο να προβλέψει κάνεις το Support level, δεν πρόλαβε να γίνει καλό consolidation. 

4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Είναι τα bot που βλέπουν αγορά, ρίχνουν την τιμή για να σε κάνουν να πουλήσεις και μετά να ξαναμπείς με πιό λιγότερα, μέχρι που δέν θα έχεις και μετά θα περιμένουν άλλο μικρό ψαράκι. 

Τα δικά μου θα τα πάρουνε όταν πάει 589$.....

Οσο δεν πουλας δεν χανεις τιποτα.Αν ψαρωνεις πανε σε κανα τιγανι δεν εισαι για αγορες.Αστους να κουρευοντε.Κανεις και ενα long Χ10 στο 0.85 και τους αφηνεις σεκο

• Like 2

35 λεπτά πριν, gbras είπε

είναι αληθές ότι το dodgecoin είναι 10% απανου;

Εγώ από Crypto.com βλέπω μόνο 2 πράσινα στο top gainers. Dogecoin 20% και solana 3.5%. Όλα τα αλλά κόκκινα 😛

H βουτια αυτή να μου γινει μάθημα!

Οσο ασχολούμαι, βλέπω την "ψυχολογία" του και γενικα των κρύπτο.

Επρεπε να πουλησω εκει κοντά στο 1.5ε, μιας και αυτο ηταν το σχέδιο μου εξαρχης! Γλυκάθηκα ομως, οπως οι περισσοτεροι και τα αφησα να αυγατίσουν.

Με αγορες απο 0.35 έως 0.55 θα ημουν πολυ κεριδσμςνος. Φυσικα οχι για να τσεπωσω το κερδος, αλλα για να αγορασω κι αλλα όταν έπεφταν! Τωρα περιμενω απλα να πέσουν κάπως, για να επενδύσω τα κερδισμένα απ'τα υπολοιπα κοϊνς.

Και την επομενη φορα θα μου εχει γινει μάθημα!!!

Υ.Γ. παντως αρκετοι της κοινοτητας φιλοι, θα τολμουσα να πω , τζογαδοροι, αγοραζουν νομισματα εκτος ανταλλακτηριων, με σκοπό να μπουνε μετα και να παρουν ενα πολυ καλο κερδος. Κάποια τους εχουν βγεί, και με 10-20ε έχουν παρει 300++++

Για καποιον τζογαδορο με καμποσο ελευθερο χρονο, δεν ιενια κακη ιδεα!

• Like 1

To Doge ειναι ενα rollercoaster. Προσωπικη εκτίμηση; Θα φτάσει το 1$, ίσως και το 1€. Γιατί; Γιατι ο κοσμος αγαπάει να memάρει. Μέχρι και ο αδερφος του Jon Bon Jovi εχει Dogecoin. Οποιος καταλαβε καταλαβε. 

• Like 2

2 ώρες πριν, kanesaxo είπε

H βουτια αυτή να μου γινει μάθημα!

Οσο ασχολούμαι, βλέπω την "ψυχολογία" του και γενικα των κρύπτο.

Επρεπε να πουλησω εκει κοντά στο 1.5ε, μιας και αυτο ηταν το σχέδιο μου εξαρχης! Γλυκάθηκα ομως, οπως οι περισσοτεροι και τα αφησα να αυγατίσουν.

Με αγορες απο 0.35 έως 0.55 θα ημουν πολυ κεριδσμςνος. Φυσικα οχι για να τσεπωσω το κερδος, αλλα για να αγορασω κι αλλα όταν έπεφταν! Τωρα περιμενω απλα να πέσουν κάπως, για να επενδύσω τα κερδισμένα απ'τα υπολοιπα κοϊνς.

Και την επομενη φορα θα μου εχει γινει μάθημα!!!

Υ.Γ. παντως αρκετοι της κοινοτητας φιλοι, θα τολμουσα να πω , τζογαδοροι, αγοραζουν νομισματα εκτος ανταλλακτηριων, με σκοπό να μπουνε μετα και να παρουν ενα πολυ καλο κερδος. Κάποια τους εχουν βγεί, και με 10-20ε έχουν παρει 300++++

Για καποιον τζογαδορο με καμποσο ελευθερο χρονο, δεν ιενια κακη ιδεα!

O_o ποιά νομίσματα είναι εκτός συναλλακτηρίων ; Δώσε πληροφορίες ρε ! χαχαχα 

και εγώ γλυκάθηκα με το 1.96 και γιαυτό αγόρασα στα 1.94 xD ενώ έπρεπε να ρισκάρω σάν τον μαύρο χήρο που πάει να πλησιάσει την μαύρη χήρα κατα την διάρκεια του ζευγαρώματος ελπίζοντας πως η μαύρη χηρα είναι χωρτάτη και δεν θα τον φάει μετά το ζευγάρωμα.....

Επειδή όμως δέν μου βγαίνει.....trader δέν είμαι....το κατάλαβα αυτό αργά φυσικά :P

• Like 1

27 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

O_o ποιά νομίσματα είναι εκτός συναλλακτηρίων ; Δώσε πληροφορίες ρε ! χαχαχα 

και εγώ γλυκάθηκα με το 1.96 και γιαυτό αγόρασα στα 1.94 xD ενώ έπρεπε να ρισκάρω σάν τον μαύρο χήρο που πάει να πλησιάσει την μαύρη χήρα κατα την διάρκεια του ζευγαρώματος ελπίζοντας πως η μαύρη χηρα είναι χωρτάτη και δεν θα τον φάει μετά το ζευγάρωμα.....

Επειδή όμως δέν μου βγαίνει.....trader δέν είμαι....το κατάλαβα αυτό αργά φυσικά :P

Αγορα στο 1,94 δείχνει μεγάλα cohones.you are a true believer. Respect!!!

• Δημιουργία νέου...