stefflorea42 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Εγώ πάντως αγόρασα 2000 στελαρ και 1000 ξρπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Έχω 2 χιλιάρικα και περιμένω να τα ρίξω αλλά....θα περιμένω να δώ το 0.8 αν κάτσει, αλλιώς όλα καλά. Θα μου μείνουν 2χιλιάρικα για καλο και για κακό... xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zipo Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Έχω 2 χιλιάρικα και περιμένω να τα ρίξω αλλά....θα περιμένω να δώ το 0.8 αν κάτσει, αλλιώς όλα καλά. Θα μου μείνουν 2χιλιάρικα για καλο και για κακό... xD Συγγνώμη για το άκυρο, παρακολουθώ καιρό όμως. Λέμε για 0,8 ευρώ να φανταστώ? Έχω αγοράσει 0,40 κάποτε και αγόρασα μέχρι και 0,91. Οπότε, το ρίσκο μου ήταν να μην πουλήσω στην ουσία. Σκέφτομαι το 0,8 ευρώ για μια μεγάλη αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) εννοώ Δολάρια οι τιμές. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από FromMyAshesRRR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zipo Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε εννοώ Δολάρια οι τιμές. Ohhhh. Πρέπει να ετοιμάσω δυνατό στομάχι σε τέτοιο dip. Χαχαχα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 44 λεπτά πριν, zanskou είπε κανεις ; Όχι δεν δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefflorea42 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Προσωπική γνώμη δεν νμζ να ξανά φτάσει 0.6 Ε , πιστεύω ότι αύριο θα δούμε green candle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, stefflorea42 είπε Προσωπική γνώμη δεν νμζ να ξανά φτάσει 0.6 Ε , πιστεύω ότι αύριο θα δούμε green candle Μακάρι. Εάν κατεβεί όλα καλά, αγοράζω. Εάν ανεβεί όλα καλά αγοράζω άλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Σκεφτείτε και το αλλο όσοι πιστεύετε οτι θα φτάσει οτ 0,6 ή και πιο κάτω πουλήσετε τωρα και αγοραστές αργότερα τα διπλα κομμάτια με ίδια χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefflorea42 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Finger cross for pump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negous83 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Πούλησα και περιμένω να πέσει να πάρω περισσότερα. 1 μήνα τώρα, έχω καταφέρει να μην έχω χάσει τίποτα. Έχω πάρει πίσω την επένδυσή μου και παίζω τα κέρδη μου. Είμαι τελείως άσχετος, τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται. Αυτό που καταλαβαίνει κανεις γρήγορα, είναι το ποσό εύκολα μπορούν κάποιοι άνθρωποι να χειραγωγουν τον κόσμο και να βγάζουν λεφτά τελείως αναίμακτα. Η βοήθειά σας εδώ μέσα είναι πολύ σημαντική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Έχεις κανείς άποψη για cardano και stellar αξίζει η αγορά τους τώρα που είναι πεσμένα για μακροπρόθεσμα κέρδη ή συνεχίζουμε να χωνουμε xrp και ξερό ψωμί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted199 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, zanskou είπε μια ερώτηση ολίγον άσχετη. στο binance μπορεί να γινει κατάθεση χρηματων μέσω paypal ? Δες στο σημείο που γράφει p2p στην Binance. Εκεί μπορείς να αγοράσεις κρύπτο από άλλους χρήστες και κάποιοι έχουν και PayPal. Μπορείς να πάρεις usdt και μετά να τα μετατρέψεις. Δεν ξέρω αν συμφέρει από άποψη τιμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Αναλόγως. ΧΡΠ ΑΤΗ είναι 3.40$ και είμαστε στα 1.27$ (κορέξιον) . ΧΛΜ (συνιδρυτής της Ριπλ) είναι το αδελφάκι του ΧΡΠ(ίδιος κώδικας) και ΑΤΗ είναι 0,87$ και τώρα είναι στα 0.50$ με μεγάλη potential . Καρντάνο (συνιδρυτής του Εθέριουμ) ΑΤΗ είναι 1.55 $ και είναι τώρα 1.20$ με πολύ μεγάλη πιστεύω potential. Δέν θέλω να μειώσω το ΧΡΠ αλλά θα ήθελα καί ΧΛΜ και ΑΔΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Επίσης μιας και μοιραζόμαστε ιδέες, εγω έχω μπανίσει και κάποιο που δεν σου γεμίζει το μάτι, εχω διαβάσει παρ'ολα αυτά κριτικές, το ΒΕΑΜ, στο BINANCE θα το βρείτε στάνταρ, ίσως αξίζει, και όπως πάντα εδώ λέμε απόψεις, να κάνετε μια έρευνα πριν κάνετε οτιδήποτε. 😉 Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από Gouthas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις