FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 @Gouthas απλά να ξέρουμε πως υπάρχει περίπτωση όντως να πάει στο 0.80κατι το κορέξιον και μετά όπως λές το λάστιχο απο την σφεντόνα. Πρίν μερικές εβδομάδες (οταν άρχισε δυστυχώς το ΧΡΠ να παίρνει τα επάνω του και δέν μου άφησε λίγο ακόμα χρόνο να αγοράσω χαμηλά) είχα πεί πως βλέπω για τέλη μαίο με αρχές ιουνίου να κάνουμε το μπάμ για ΑΤΗ. Τώρα, εάν είσαι λόνγκ τάιμ αληθινός believer στο ΧΡΠ και την χρησιμότητά του και δέν έχεις πρόβλημα ε ναί, τότε αγοράζεις....και περιμένεις....αλλιώς δέν θα είχα 5ψήφιο αριθμό σε ευρώ μέσα στον κρυπτοχώρο.... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @Gouthas απλά να ξέρουμε πως υπάρχει περίπτωση όντως να πάει στο 0.80κατι το κορέξιον και μετά όπως λές το λάστιχο απο την σφεντόνα. Πρίν μερικές εβδομάδες (οταν άρχισε δυστυχώς το ΧΡΠ να παίρνει τα επάνω του και δέν μου άφησε λίγο ακόμα χρόνο να αγοράσω χαμηλά) είχα πεί πως βλέπω για τέλη μαίο με αρχές ιουνίου να κάνουμε το μπάμ για ΑΤΗ. Τώρα, εάν είσαι λόνγκ τάιμ αληθινός believer στο ΧΡΠ και την χρησιμότητά του και δέν έχεις πρόβλημα ε ναί, τότε αγοράζεις....και περιμένεις....αλλιώς δέν θα είχα 5ψήφιο αριθμό σε ευρώ μέσα στον κρυπτοχώρο.... Φίλε μου, και εγώ την πάτησα όπως πολλοί, όταν απλά έβγαλα μια 400άδα XRP, για να αγοράσω λίγο φθηνότερα, κόλλησε για λίγο στο 0,45 και πάλι δεν το πίστεψα, μέχρι που περίμενα για κάτι ψιλά να κατέβει, αυτό εκτοξεύτηκε, αυτό ναι εγώ το λέω βλακεία μου, τώρα όμως ας μπούμε στο χορό και ας κάνει κωλοτούμπες!!! όπως και αρκετά που αξίζουν το ευρώ μας που πραγματικά εκτοξεύονται!!!! Φυσικά είμαι Fan του βλαμμένου, και αλήθεια, αγοράζω πλέον και δεν ξανα πουλάω μέχρι να το δω στα 500$ Επεξ/σία 18 Απριλίου 2021 από Gouthas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Δυστυχώς έτσι είναι. Πρέπει να είσαι τρελός trader και αυτή να είναι η δουλειά σου για να μπορέσεις να πείς οκ...έβγαλα κάτι....εγώ πάντα αγοράζω στην χειρότερη στιγμή οπότε.... xD η γνώμη μου είναι μηδενικής αξίας . Τον τίτλο (Χειρότερος Τρέηντερ Όλών Των Εποχών) ευχαρίστος τον δέχομαι χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 μια ερώτηση ολίγον άσχετη. στο binance μπορεί να γινει κατάθεση χρηματων μέσω paypal ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Δυστυχώς έτσι είναι. Πρέπει να είσαι τρελός trader και αυτή να είναι η δουλειά σου για να μπορέσεις να πείς οκ...έβγαλα κάτι....εγώ πάντα αγοράζω στην χειρότερη στιγμή οπότε.... xD η γνώμη μου είναι μηδενικής αξίας . Τον τίτλο (Χειρότερος Τρέηντερ Όλών Των Εποχών) ευχαρίστος τον δέχομαι χαχαχαχ Δεν εισαι ο μονος, να μολις τωρα εκανα αγορα στα 1,40 και σε μερικα λεπτα επεσε στο 1,37 και κατεβαινει. Εμενα περιμενουν οι π@@@δες ποτε θα βαλω για να το ριξουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Είναι τα bot που βλέπουν αγορά, ρίχνουν την τιμή για να σε κάνουν να πουλήσεις και μετά να ξαναμπείς με πιό λιγότερα, μέχρι που δέν θα έχεις και μετά θα περιμένουν άλλο μικρό ψαράκι. Τα δικά μου θα τα πάρουνε όταν πάει 589$..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Τα δικά μου θα τα πάρουνε όταν πάει 589$..... Λιγα λες..... Βάλε κάτι να πουλήσουμε όλοι μαζί από το insomnia!!!! Χα χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Καλημέρα.κλασικά τα σκ η αγορά γενικά ⬇️. Ξύπνησα και είδα όμως μια φράση κάπου... “if you can’t hold, you will not be rich”. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Η επόμενη αγορά θα είναι στα 0.80 άν κατεβεί μέχρι εκει κάτω. Εάν κατεβεί, αγοράζω, ειδάλος περιμένω μάιο με αρχές ιουνίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Μωρέ δεν έλεγα και τα νούμερα του τζόκερ!!!!!! Ρε τόσο καλός έχω γίνει, είπα για πτώση σύντομα αλλά τόσο σύντομα??? Όλα πέφτουν το μαμημένο το DOGE ανεβαίνει!!!! ααααααααααααααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOsVAIO Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Παιδιά η δική μου αγορά στο xrp έγινε αρκετά ψηλά. Δε θέλω να πουλήσω όμως. Δε θα πάνε χαμένα αυτά στο μέλλον. Θέλω όμως να αγοράσω το dip τώρα. Θα περιμένω όμως ακόμα. Νομίζω η βουτιά δεν έχει τελειώσει. Η αγορά η πρώτη έγινε στο etoro γιατί ούτε την alpha μου ούτε τη revolut τη δέχτηκαν τα άλλα που δοκίμασα. Που αγοράζετε εσείς με άμεση πίστωση και χωρίς τιμές και spreads τόσο αστεία όσο του etoro; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, zanskou είπε μια ερώτηση ολίγον άσχετη. στο binance μπορεί να γινει κατάθεση χρηματων μέσω paypal ? κανεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 ρε παιδια επειδη ειμαι νουμπας βλεπω ντιπσ απο διαφορα κοινς και οσα ειδα εγιναν στις 6.40. btc xrp xlm eth κτλπ. Υπαρχει καποια λογικη πισω απο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, zanskou είπε κανεις ; εγώ πάντω Δέν ξέρω, αλλά άν δέν προσπαθήσω δέν θα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skierpetros Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Ισως αυτη είναι η εξήγηση για την πτώση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις