Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το πρόβλημα είναι ότι αρκεί να φτερνιστει το μπιτ και το ξρπ θα χεστει και θα πέσει κάτω. Ήταν λογικό όπως πάντα. Τώρα ίσως να χρειαστεί να ανέβει το μπιτ στα 70 για να κάνει πάλι τέτοιο ράλλυ το ξρπ. Πιθανολογω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα σας ,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ως πιο έμπειροι που είστε. Έχω λογαριασμό στην Binance και έχω αγοράσει κάποια XRP μπορώ  να κάνω ανάληψη σε λογαριασμό ( ή σε κάρτα ) ή πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι και μετά. Και ποιο θα προτείνατε ας πούμε το Exodus ή κάποιο Hardware wallet. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει.

Ευχαριστώ

Περίμενα απότομη πτώση στις 4:30 που ανοίγει η νέα Υόρκη λόγο κοινμπεις να κάνουν σελ αλλά έγινε πιο μετά τελικά το μεγάλο κύμα

• Like 1

Μπορεις να πεις οτι υπηρχε αν το θεωρησουμε ετσι ενα μικρο head n should με στοχο το 1.51.πηγε 1.54..βρηκε suport στο προηγουμενο resistance εκει.corection κανει δεν εχει κατι εξοφθαλμο

46 λεπτά πριν, karanik28 είπε

Καλησπέρα σας ,

Θα ήθελα να σας ρωτήσω ως πιο έμπειροι που είστε. Έχω λογαριασμό στην Binance και έχω αγοράσει κάποια XRP μπορώ  να κάνω ανάληψη σε λογαριασμό ( ή σε κάρτα ) ή πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι και μετά. Και ποιο θα προτείνατε ας πούμε το Exodus ή κάποιο Hardware wallet. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει.

Ευχαριστώ

Να συμπληρώσω μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην revolut ή όχι ?

1 λεπτό πριν, popai32 είπε

Μπορεις να πεις οτι υπηρχε αν το θεωρησουμε ετσι ενα μικρο head n should με στοχο το 1.51.πηγε 1.54..βρηκε suport στο προηγουμενο resistance εκει.corection κανει δεν εχει κατι εξοφθαλμο

Ειχα καιρο να κοιταξω το btc.εχει να φαει βουτα στα 30 ανετα.Μακαρι να παμε ΑΗ πρωτου το κανει

1 λεπτό πριν, karanik28 είπε

Να συμπληρώσω μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην revolut ή όχι ?

off topic. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω και εγω να το κοψω

1 λεπτό πριν, popai32 είπε

Ειχα καιρο να κοιταξω το btc.εχει να φαει βουτα στα 30 ανετα.Μακαρι να παμε ΑΗ πρωτου το κανει

Ναι αρα μαλλον θα πεσουμε κιαλλο;

1 λεπτό πριν, verylife78 είπε

ειχα παρει οταν ειχε 0,38€

πουλησα στα 1,46€....

ειχα μια δουλεια και δεν μπορεσα να μπω οταν ειχε πεσει 1,36 €

Τωρα παει παλι απανω !!!

Κριμα και εγω με εσενα το ειχα παρει αλλα μικρο ποσο.

1 λεπτό πριν, Doped είπε

off topic. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω και εγω να το κοψω

Ναι αρα μαλλον θα πεσουμε κιαλλο;

Κριμα και εγω με εσενα το ειχα παρει αλλα μικρο ποσο.

Ναι sorry για αυτό απλά είμαι καινούργιος στα κρύπτο και είπα να ρωτήσω γιατί  δεν το βρήκα κάπου. 

• Δημιουργία νέου...