rallistas Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Ολα κατω πανε για τα καλα το τελευταιο μισαωρο.Ψυχραιμια θελει. Ηδη κατι φιλοι που αρχισαμε μαζι,εχουν αρχισει τα τηλεφωνα!αχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Βuy the dip! Που λεμε στο χωριο μου... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από ducatirulez Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Το πρόβλημα είναι ότι αρκεί να φτερνιστει το μπιτ και το ξρπ θα χεστει και θα πέσει κάτω. Ήταν λογικό όπως πάντα. Τώρα ίσως να χρειαστεί να ανέβει το μπιτ στα 70 για να κάνει πάλι τέτοιο ράλλυ το ξρπ. Πιθανολογω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 FOMO IS MY ΦΡΙΕΝΔΔΔΔΔΔΔΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios* Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 τα Έχω αγοράσει την 1 χρονιά .. δεν μασάω I am Holding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karanik28 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να σας ρωτήσω ως πιο έμπειροι που είστε. Έχω λογαριασμό στην Binance και έχω αγοράσει κάποια XRP μπορώ να κάνω ανάληψη σε λογαριασμό ( ή σε κάρτα ) ή πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι και μετά. Και ποιο θα προτείνατε ας πούμε το Exodus ή κάποιο Hardware wallet. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Περίμενα απότομη πτώση στις 4:30 που ανοίγει η νέα Υόρκη λόγο κοινμπεις να κάνουν σελ αλλά έγινε πιο μετά τελικά το μεγάλο κύμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Πεσε στο 1.42 να γουσταρουμε 😷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, popai32 είπε Πεσε στο 1.42 να γουσταρουμε 😷 γενικα τωρα βλεπουμε καποιο pattern και δεν το βλεπω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Μπορεις να πεις οτι υπηρχε αν το θεωρησουμε ετσι ενα μικρο head n should με στοχο το 1.51.πηγε 1.54..βρηκε suport στο προηγουμενο resistance εκει.corection κανει δεν εχει κατι εξοφθαλμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 ειχα παρει οταν ειχε 0,38€ πουλησα στα 1,46€.... ειχα μια δουλεια και δεν μπορεσα να μπω οταν ειχε πεσει 1,36 € Τωρα παει παλι απανω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karanik28 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 46 λεπτά πριν, karanik28 είπε Καλησπέρα σας , Θα ήθελα να σας ρωτήσω ως πιο έμπειροι που είστε. Έχω λογαριασμό στην Binance και έχω αγοράσει κάποια XRP μπορώ να κάνω ανάληψη σε λογαριασμό ( ή σε κάρτα ) ή πρέπει να τα μεταφέρω σε κάποιο πορτοφόλι και μετά. Και ποιο θα προτείνατε ας πούμε το Exodus ή κάποιο Hardware wallet. Ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Ευχαριστώ Να συμπληρώσω μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην revolut ή όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, popai32 είπε Μπορεις να πεις οτι υπηρχε αν το θεωρησουμε ετσι ενα μικρο head n should με στοχο το 1.51.πηγε 1.54..βρηκε suport στο προηγουμενο resistance εκει.corection κανει δεν εχει κατι εξοφθαλμο Ειχα καιρο να κοιταξω το btc.εχει να φαει βουτα στα 30 ανετα.Μακαρι να παμε ΑΗ πρωτου το κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doped Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, karanik28 είπε Να συμπληρώσω μπορώ να τα κάνω μεταφορά στην revolut ή όχι ? off topic. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω και εγω να το κοψω 1 λεπτό πριν, popai32 είπε Ειχα καιρο να κοιταξω το btc.εχει να φαει βουτα στα 30 ανετα.Μακαρι να παμε ΑΗ πρωτου το κανει Ναι αρα μαλλον θα πεσουμε κιαλλο; 1 λεπτό πριν, verylife78 είπε ειχα παρει οταν ειχε 0,38€ πουλησα στα 1,46€.... ειχα μια δουλεια και δεν μπορεσα να μπω οταν ειχε πεσει 1,36 € Τωρα παει παλι απανω !!! Κριμα και εγω με εσενα το ειχα παρει αλλα μικρο ποσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karanik28 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Doped είπε off topic. Ξερω ειναι δυσκολο αλλα προσπαθω και εγω να το κοψω Ναι αρα μαλλον θα πεσουμε κιαλλο; Κριμα και εγω με εσενα το ειχα παρει αλλα μικρο ποσο. Ναι sorry για αυτό απλά είμαι καινούργιος στα κρύπτο και είπα να ρωτήσω γιατί δεν το βρήκα κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις