Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Θωμά αγοράζουμε τώρα ή θα πεσει και αλλο πιστευεις; Να περιμενουμε;;
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tablet είπε Θωμά αγοράζουμε τώρα ή θα πεσει και αλλο πιστευεις; Να περιμενουμε;; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις μια μέρα κάθε εβδομάδα που θα βάζεις ένα μικρό ποσό ανεξαρτήτως τιμής. Έτσι θα είσαι καλλυμένος και στις δυο περιπτώσεις. 2
Tablet Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δεν το κατάλαβα το συνειρμό σου να είμαι ειλικρινής
livaspy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άντε να ψωνίσουμε, αν μας κλειδώσουν το νόμισμα...τι γίνετε; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από livaspy
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tablet είπε Δεν το κατάλαβα το συνειρμό σου να είμαι ειλικρινής Ποιο συνειρμό; Το να είσαι καλλυμένος και στις δυο περιπτώσεις εννοώ ότι όταν αγοράζεις πάνω απο το μέσο όρο που έχεις αγοράσει τώρα ή κάτω απο το μέσο όρο. Με το εβδομαδιαίο DCA έχεις καλύτερο έλεγχο του μέσου όρου αγοράς. Οπότε ας πούμε ότι τώρα έχεις $0.50 μέσο όρο αγοράς, αν κατέβει πιο κάτω η τιμή, με το εβδομαδιαίο DCA κατεβαίνει πιο κάτω ο μέσος όρος. Το αντίθετο άμα ανέβει. Με τα μικρά buys δημιουργείς ένα είδος προστασίας στις μεγάλες διακύμανσεις της τιμής. Αν βρισκόμαστε σε bullrun, τότε μπορείς να κάνεις ένα διάλλειμα απο το DCA για να μην ανέβει πολύ ο μέσος όρος. 1 ώρα πριν, livaspy είπε Άντε να ψωνίσουμε, αν μας κλειδώσουν το νόμισμα...τι γίνετε; Δεν πρόκειται να γίνει αυτό σε όλα τα ανταλλακτήρια. Μόνο σε ανταλλακτήρια που έχουν βάση την Αμερική και μόνο στους Αμερικάνους πολίτες στα υπόλοιπα. Για παράδειγμα το Coinbase είναι αμερικάνικο για αυτό και θα κάνει halt το trading σε όλους. Το Bitstamp έχει βάση το Λουξεμβούργο και έτσι έκανε halt το trading μόνο στους αμερικάνους που χρησιμοποιούν το ανταλλακτήριο. Έτσι όλοι οι υπόλοιποι (όπως και οι Έλληνες) δεν επηρεάζονται. Και σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο (να σου αποκλείσει τη πρόσβαση ένα μη αμερικάνικο ανταλλακτήριο) θα σε έχει προηδοποιήσει εβδομάδες πριν γίνει το delist. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να σου κλειδώσει τα XRP με το έτσι θέλω. Αφού θα σε έχει προειδοποιήσει, πολύ απλά τα στέλνεις σε άλλο ανταλλακτήριο. Βέβαι η πιθανότητες να γίνει το τελευταίο είναι απειροελάχιστες, γιατί πολύ απλά το ανταλλακτήριο θα αυτοκτονεί έτσι. Δεν έχει λόγο να υπακούει νόμους της Αμερικής, για τους πολίτες απο άλλα μέρη του κόσμου.
MySql Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, thomasG4 είπε Για παράδειγμα το Coinbase είναι αμερικάνικο για αυτό και θα κάνει halt το trading σε όλους. Το Bitstamp έχει βάση το Λουξεμβούργο και έτσι έκανε halt το trading μόνο στους αμερικάνους που χρησιμοποιούν το ανταλλακτήριο. Έτσι όλοι οι υπόλοιποι (όπως και οι Έλληνες) δεν επηρεάζονται. Για το bittrex εχει ακουστει κατι απο Αμερικη ειναι?
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, MySql είπε Για το bittrex εχει ακουστει κατι απο Αμερικη ειναι? Ναι το Bittrex επειδή έχει βάση στην Αμερική θα αφαιρέσει εντελώς το XRP. Για να δούμε και την άλλη πλευρά, υπάρχουν και ανταλλακτήρια που έχουν βάση στην Αμερική (όπως το Uphold) και χωρίς καταδικαστική απόφαση ότι το XRP είναι security δεν το αφαιρούν. Και μια σούμα σε infographic: Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από thomasG4
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 57 λεπτά πριν, Tablet είπε το kraken? Δεν έχει ενημερώσει μέχρι στιγμής. Αν υπάρχει κάποια εξέλιξη θα σου στείλουν email, οπότε μην αγχώνεσαι. Και αν το αφαιρέσουν θα δώσουν περιθώριο στους πελάτες να μεταφέρουν τα XRP. 2 ώρες πριν, MySql είπε Για το bittrex εχει ακουστει κατι απο Αμερικη ειναι? Τώρα ανέβασαν αυτό στο twitter. Ότι ναναι συνεννόηση...
MySql Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τώρα ανέβασαν αυτό στο twitter. Ότι ναναι συνεννόηση... να τα στειλω binance που εχω και τα btc να εχω το κεφαλι μου ήσυχο ή και εκει δεν ειναι τιποτα σιγουρο?
thomasG4 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, MySql είπε να τα στειλω binance που εχω και τα btc να εχω το κεφαλι μου ήσυχο ή και εκει δεν ειναι τιποτα σιγουρο? Αφου πηραν την αποφαση για το διεθνες κομματι του ανταλλακτηριου, οτι δεν υπαρχει προβλημα, δεν θα εχεις θεμα. 1
nikos5800 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, MySql είπε να τα στειλω binance που εχω και τα btc να εχω το κεφαλι μου ήσυχο ή και εκει δεν ειναι τιποτα σιγουρο? Και το binance us θα κάνει delisting το χρπ από της 13 Ιανουαρίου, τώρα έμεινε μόνο το kraken το οποίο λογικά θα ακολουθήσει σε μερικές μέρες 👍 Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτήν την μανία με το χρπ , υπάρχουν δεκάδες άλλα πρότζεκτ που είναι και νόμιμα και πολύ πιο κερδοφόρα από το χρπ 1
StavrosExa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά αυτό ισχύει για τούς Αμερικανούς πολίτες, τουλάχιστον το bitstamp αυτό αναφέρει σχετικά με το halt. Νομίζω αυτό ισχύει και στα υπόλοιπα ανταλακτηρια.
MySql Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, nikos5800 είπε Και το binance us θα κάνει delisting το χρπ από της 13 Ιανουαρίου, τώρα έμεινε μόνο το kraken το οποίο λογικά θα ακολουθήσει σε μερικές μέρες 👍 Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτήν την μανία με το χρπ , υπάρχουν δεκάδες άλλα πρότζεκτ που είναι και νόμιμα και πολύ πιο κερδοφόρα από το χρπ δεν υπαρχει καμια μανια αλλα οταν εχεις αγορασει στο 1,30 δεν σου παει η καρδια να το πουλησεις στο 0.22 και υπαρχει κοσμος που μπορει να ειχε αγορασει στο 3,00 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από MySql 1 2
livornian7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 το ερωτημα ειναι τωρα αγοραζουμε η περιμενουμε να πεσει και αλλο??
Προτεινόμενες αναρτήσεις