NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 41 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε 1.70 ή δοκιμάζουμε το 1.15, αν και δέν το βλέπω να κατεβαίνει.... κάποιος που να έχει άλλη ενδεικτική πορεία ; Αυτή η εβδομάδα θα και η άλλη θα είναι γεμάτη απο χάπενιγκς..... ή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ή αύριο έρχετε πακέτο ντελόρ...δέν έχω σάλιο λέμε....εντωμεταξύ σήμερα μπορεί να κάνει το μπάμ.... να δείς τώρα σούζα που θα την κάνει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε αύριο έρχετε πακέτο ντελόρ...δέν έχω σάλιο λέμε....εντωμεταξύ σήμερα μπορεί να κάνει το μπάμ.... να δείς τώρα σούζα που θα την κάνει..... οταν λες μπαμ τι εννοεις ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 12 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε αύριο έρχετε πακέτο ντελόρ...δέν έχω σάλιο λέμε....εντωμεταξύ σήμερα μπορεί να κάνει το μπάμ.... να δείς τώρα σούζα που θα την κάνει..... Μην μου λες τετοια και θελω αυριο να παρω ενα τελευταίο πακετάκι🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 μπάμ προς τα επάνω για 1.70, για 2 πιστεύω θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν στα συναλλακτήρια το ΧΡΠ. Έτσι για μπούστ στο ηθηκό. Φίλε μακάρι να πάει κάτω στα 0.5.....αλλα δέν το βλέπω να γίνετε.... Πίστευα να πάει άλλον 1 μηνα πρίν το ξεκκινημα.... όπως και περίμενα να είχε ήδη τελειώσει το καραγκιοζιλίκι με τους μαφιόζουν εγκληματίες ΣΕΚ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μηπως ηρθε η ωρα να μαζεψουμε xlm? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε μπάμ προς τα επάνω για 1.70, για 2 πιστεύω θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν στα συναλλακτήρια το ΧΡΠ. Έτσι για μπούστ στο ηθηκό. Φίλε μακάρι να πάει κάτω στα 0.5.....αλλα δέν το βλέπω να γίνετε.... Πίστευα να πάει άλλον 1 μηνα πρίν το ξεκκινημα.... όπως και περίμενα να είχε ήδη τελειώσει το καραγκιοζιλίκι με τους μαφιόζουν εγκληματίες ΣΕΚ. Μακάρι να πάει σήμερα στο 1.70 η στο 2 αλλά λίγο δύσκολο… Βέβαια, η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή οπότε η γνώμη μου ίσως δεν έχει και μεγάλη βάση. Και εγώ θα ήθελα να πήγαινε στο 0.50 να αγόραζα μερικά ακόμα αλλά και αυτό χλομό είναι… Βέβαια, εσείς από ότι έχω καταλάβει έχετε αρκετά και γι αυτό σκέφτεστε Σεϊχέλες ενώ εμένα με κόβω για καμία Σαλαμίνα χα χα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, kouskous13 είπε Μακάρι να πάει σήμερα στο 1.70 η στο 2 αλλά λίγο δύσκολο… Βέβαια, η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή οπότε η γνώμη μου ίσως δεν έχει και μεγάλη βάση. Και εγώ θα ήθελα να πήγαινε στο 0.50 να αγόραζα μερικά ακόμα αλλά και αυτό χλομό είναι… Βέβαια, εσείς από ότι έχω καταλάβει έχετε αρκετά και γι αυτό σκέφτεστε Σεϊχέλες ενώ εμένα με κόβω για καμία Σαλαμίνα χα χα Ας πάω και μέχρι τους Παξούς φίλε μου δεν έχω κολλήματα με το εξωτερικό😎😎😎 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 εσεις θα πατε καπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Κοίτα, 100 ΧΡΠ πρίν 1 εβδομάδα κόστιζαν 50 ευρώ... 100 ΧΡΠ τώρα κοστίζουν 100 ευρώ.... 100 ΧΡΠ στο τέλος της χρονιάς θα κοστίζουν 1000 ευρώ. 100 ΧΡΠ σε 1 χρόνο θα κοστίζει 1500 ευρώ 100 ΧΡΠ σε 5 χρόνια θα κοστίζουν 5890 ευρώ.... Τα 0 ΧΡΠ κοστίζουν (0 ευρώ....) οπότε καλά είναι να έχεις χρπ....γιατί θα μας τα ζητάνε και θα μας πληρώνουν τόκο για να τα κρατάνε στα συναλλακτήριά τους.... Για μένα όλες οι γνώμες μετράνε.....εκτός απο τους μπιτκοινάδες μαξιμαλιστές... xD 7 λεπτά πριν, magnusmach είπε εσεις θα πατε καπου; αυτοεξορία είμαι απο το 2003. Με βλέπω να κατευθύνομαι είτε Αζόρες είτε Αγία Ελένα (εκεί που πέθανε ο Ναπολέων...) πρώτα όμως θα γυρίσω το άλλο 90% του πλανήτη που δέν επισκέφτηκα ακόμη Μπούμ 1.41 δολάρια.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μου αρέσει και δεν ειρωνεύομαι η αισιοδοξία σου… Μακάρι όλα να είναι όπως τα σκέφτεσαι η ακόμα και καλύτερά. Μιας και έχω διαβάσει αρκετές από της σελίδες του νήματος και αν και θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο γατί σας βρήκα αργά αλλιώς θα είχα και εγώ σίγουρα πολλά περισσότερα χρπ θυμάμαι ότι κάπου έχεις γράψει ότι το χρπ το έχεις μελετήσει αρκετά. Αν κάνω λάθος φυσικά και με διορθώνεις. Πιστεύεις ότι έχει τη δυναμική το 1 χρπ να φτάσει ποσά χρήματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 To XRP είναι σχεδιασμένο για 4 με 5 ψήφιο αριθμό. Ο σκοπός του είναι να λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας. Όταν ακούς στις ειδήσεις οτι υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας.... ε τότε να ξέρεις πως η λύση είναι το ΧΡΠ. Το IMF θα βγάλει τα λεγόμενα SDR . Αν ψάξεις να δείς το πόσο τρίβετε η Λαγκάρντ στην Βλαχόβεργα του Γκάρλιγκχαουζ θα καταλάβεις τι εχει να γίνει. Η Ριπλ θα γίνει η γέφυρα διεθνών συναλλαγών. Όλα θα περνάνε μέσα απο τα χέρια της Ριπλ. Φυσικά θα μετονομαστεί και θα αφομοιωθεί με κάποιο άλλο οργανισμό...IMF ίσως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnusmach Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 παντως λένε για κατι airdrop του xlm για flr. δεν προλαβα του χρπ αλλα ευτυχως το προλαβα σε 0.32. @FromMyAshesRRR έχεις καποια γνωμη για xlm flr? και γενικα το υπολοιπ κομιουνιτι. αν ειναι εκτος τοπικ φοργκιβ μι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μάλιστα κατατοπιστικός δεν μπορώ να πω… Οπότε τα ενδεχόμενα : 1) περίμενε μπας και πέσει οπότε θα αγοράσεις περισσότερα 2) αγόρασε τώρα γιατί μετά δεν ξέρεις Η υπομονή θα δείξει πόσο κερδισμένος θα είσαι… Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, kouskous13 είπε Μάλιστα κατατοπιστικός δεν μπορώ να πω… Οπότε τα ενδεχόμενα : 1) περίμενε μπας και πέσει οπότε θα αγοράσεις περισσότερα 2) αγόρασε τώρα γιατί μετά δεν ξέρεις Η υπομονή θα δείξει πόσο κερδισμένος θα είσαι… Σωστά? Είμαι γενικά ολόκληρος ένας οξύμορος αντιφατικός (δυσλεκτικός ανορθόγραφος και αντιπαθητικός) xD Όλα τα σενάρια τρέχουνε παράλληλα. Όλα έχουν τα δίκαια τους. Χαμένος και κερδισμένος καί στις δύο περιπτώσεις είναι κανείς. 1)αν δεν περιμένεις και αγοράσεις τώρα και πάει πιό κάτω χάνεις... 2)αν περιμένεις να πέσει και ανεβεί πάλι χάνεις.... Οπότε όπως κάνει και ο @popai32 Έχει αυτά που έχει και άμα λάχει και πέσει αγοράζει, αν οχι τοτε απολαμβάνει την άνοδο. 12 λεπτά πριν, magnusmach είπε παντως λένε για κατι airdrop του xlm για flr. δεν προλαβα του χρπ αλλα ευτυχως το προλαβα σε 0.32. @FromMyAshesRRR έχεις καποια γνωμη για xlm flr? και γενικα το υπολοιπ κομιουνιτι. αν ειναι εκτος τοπικ φοργκιβ μι Δέν είμαι ενάντια στο ΧΛΜ. είναι στην λίστα μου απο αυτά που πιστεύω να έχουνε μέλον και είμαι θετικός προς το προτζεκτ. Καληνύχτες σε όλους παιδιά. Εύχομαι να δώ ένα καλό κορέξιον στα όνειρά μου γιατί στον ξύπνιο μου δέν φαίνετε να το βλέπω στο αμεσο μελον Μπουχου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις