kouskous13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Mimakoni είπε Ειδικά αν ειναι μόνο 200 τα αφήνεις... Να υποθέσω ότι όλοι εσείς έχετε 1000+??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mimakoni Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, kouskous13 είπε Να υποθέσω ότι όλοι εσείς έχετε 1000+??? Εγω προσωπικά ναι..Αλλα τα είχα πάρει και στα 0.24 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από Mimakoni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Next step xrp=Gbp💯 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μη γράφετε πόσα tokens έχετε, ο λόγος είναι obvious νομιζω . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Ευτυχώς πρόλαβα και αγόρασα 50.000 xrp στα 1.30. τώρα που θα νικήσει η ριπλ πιστεύω να γίνω εκατομμυριούχος. Θέλω να βγω με την καρντάσιαν. Χώρισε. Ελπίζω να προλάβω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Ευτυχώς πρόλαβα και αγόρασα 50.000 xrp στα 1.30. τώρα που θα νικήσει η ριπλ πιστεύω να γίνω εκατομμυριούχος. Θέλω να βγω με την καρντάσιαν. Χώρισε. Ελπίζω να προλάβω. Φίλε μου συνοδηπορε κανόνισε και καμία αδερφή της για εμάς😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 πρόσεχε, σε επικύνδινα χωρικά ύδατα κολυμπάς....δεν ξανακάνω τέτοιες χαζομάρες..... no more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε πρόσεχε, σε επικύνδινα χωρικά ύδατα κολυμπάς....δεν ξανακάνω τέτοιες χαζομάρες..... no more Οπωσ Λέει και ένα ρητό «Μιλάς με γρίφους γέροντα»🤔🤔🤔🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, miklas είπε Οπωσ Λέει και ένα ρητό «Μιλάς με γρίφους γέροντα»🤔🤔🤔🤣🤣🤣 Ξέρεις πόσοι μου το λένε αυτό ; xD για τον άλλο λέω που θέλει να βγεί με την αδερφή (της πρώην να υποθέσω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Ξέρεις πόσοι μου το λένε αυτό ; xD για τον άλλο λέω που θέλει να βγεί με την αδερφή (της πρώην να υποθέσω) Δεν βγαίνω με αδερφές εγώ κύριε. Με παρεξηγησατε. Με την γυναίκα του κάνιε θα βγω. Συγνώμη για το οφφ τοπικ αλλά ήθελα να μοιραστώ την φιλοδοξία μου με τους συναγωνιστές εξαρπίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Δεν βγαίνω με αδερφές εγώ κύριε. Με παρεξηγησατε. Με την γυναίκα του κάνιε θα βγω. Συγνώμη για το οφφ τοπικ αλλά ήθελα να μοιραστώ την φιλοδοξία μου με τους συναγωνιστές εξαρπίδες. Και γώ είπα με μια από τις αδερφές τις Κιμ , τόσες έχει άλλωστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 ειστε άξιοι της μοίρας σας....μακριά απο μέγαιρες .... ο μπρούς τζένερ έγινε Caitlyn...μακριά λέμε... Λέτε τα 1.4 τα χτυπάμε ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, sharke είπε αν πανε απο δευτέρα όμως ο κοσμάκης και ζητηση τα χρήματα του απο την εθνική τραπεζα, θα έχει λόγο να σου κανει κουμάντο το τη θα κάνεις τα δικά σου χρήματα? για κλείσιμο τους κόβω και να χάνι ο κόσμος της κατάθεσης του. γιατι αν ζητήσουν ολοι τα χρήματα τους δεν έχουν σίγουρα να τα δώσουν ολα στους κατόχους, ειναι δανεισμένα δεξιά και αριστερά στο nano x κανονικα υποστηρίζονται τα εχω. ειναι TRC20 Token Μάλλον θα πρέπει να διαβάσω για το trc20 εγώ προσπαθούσα να τα βάλω όπως το XRP και τα stellar. ευχαριστώ για την απάντηση 2 ώρες πριν, Ψευδώνυμo είπε Ευτυχώς πρόλαβα και αγόρασα 50.000 xrp στα 1.30. τώρα που θα νικήσει η ριπλ πιστεύω να γίνω εκατομμυριούχος. Θέλω να βγω με την καρντάσιαν. Χώρισε. Ελπίζω να προλάβω. Στα 0.30 θα εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Τα Ledger δε δέχονται XRP, VET κλπ; Επισης χρειαζεται και το Ledger Live? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, morgan21 είπε Μάλλον θα πρέπει να διαβάσω για το trc20 εγώ προσπαθούσα να τα βάλω όπως το XRP και τα stellar. ευχαριστώ για την απάντηση Στα 0.30 θα εννοείς Όχι στα 1.30$ αλλά οκ πλάκα έκανα ότι θελω να γίνω εκατομμυριούχος. Γιατί είμαι εκατομμυριούχος ☝️😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις