FromMyAshesRRR Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 πέσανε τα εναλλακτήρια ; https://cryptopotato.com/hsbc-blocks-transactions-from-crypto-exchanges/ https://coindesk-news.com/2021/04/10/hsbc-reportedly-blocking-investments-in-key-bitcoin-advocate/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μισό λεπτό. Ευρώ στέλνετε και σας τα κόβει επειδή προέρχονται από κάποιο ανταλλακτηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Το φάγαμε και το καρντάνο...προς ο Λοταχώς για ether... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ⚠️ ΓΙΑ ΤΟ REVOLUT ⚠️ Καλησπέρα, έχω αρκετά xrp, καμιά 15.000 Πήγα να τα κάνω ευρώ και είδα κάπου 450 ευρώ Κομισιον από το revolut Το έψαξα παραπάνω και είδα ότι με 8 ευρώ αγοράζεις το μηνιαίο premium που ρίχνει την προμήθεια ακόμα περισσότερο στο 1.5% αντί για 2.5%... με αυτό τον τρόπο γλυτώνω αν πουλήσω καμία 200+ ευρώ Και οι πουστιδες δεν στο γράφουν ξεκάθαρα, πρέπει να το googlareis!!!!!! Οπότε αγοράζεις το premium και μετά πουλάς!!!! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από DimosthenisG 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε ⚠️ ΓΙΑ ΤΟ REVOLUT ⚠️ Καλησπέρα, έχω αρκετά xrp, καμιά 15.000 Πήγα να τα κάνω ευρώ και είδα κάπου 450 ευρώ Κομισιον από το revolut Το έψαξα παραπάνω και είδα ότι με 8 ευρώ αγοράζεις το μηνιαίο premium που ρίχνει την προμήθεια ακόμα περισσότερο στο 1.5% αντί για 2.5%... με αυτό τον τρόπο γλυτώνω αν πουλήσω καμία 200+ ευρώ Και οι πουστιδες δεν στο γράφουν ξεκάθαρα, πρέπει να το googlareis!!!!!! Οπότε αγοράζεις το premium και μετά πουλάς!!!! Σωστός ο φίλος επίσης βγάζεις Κ τη μεταλλική κάρτα Κ είσαι άρχοντας.Παιδιά που αναφέρετε για τη ρεβολουτ είναι τραπεζικό ίδρυμα αδειοδοτημένο δεν γίνεται να σε πιστολιασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, miklas είπε Σωστός ο φίλος επίσης βγάζεις Κ τη μεταλλική κάρτα Κ είσαι άρχοντας.Παιδιά που αναφέρετε για τη ρεβολουτ είναι τραπεζικό ίδρυμα αδειοδοτημένο δεν γίνεται να σε πιστολιασει Ποια η διαφορά της μεταλλικής από την κανονική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Kostas808080 είπε Ποια η διαφορά της μεταλλικής από την κανονική; 0,1 επιστροφή μετρητών ,800€ ανάληψη τη μήνα από atm χωρίς προμήθεια Κ πολλά αλλά που αναφέρονται μέσα στο σάιτ φίλε μου αξίζει τα λεφτά που δίνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Ποια η διαφορά της μεταλλικής από την κανονική; Είναι μεταλλικό το υλικό της. Απλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σου δίνει και κάποια άλλα καλουδια . Κάτι ασφάλειες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Επισεις μπορεί κάποιος μας εξηγήσει που οφείλεται αυτή η άνοδος για να δούμε αν θα έχει συνεχεια ή είναι φούσκα... 1 λεπτό πριν, DimosthenisG είπε Είναι μεταλλικό το υλικό της. Απλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σου δίνει και κάποια άλλα καλουδια . Κάτι ασφάλειες κλπ Αν ήταν χρυσή θα την έβγαζα 😉 Ευχαριστω πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEgiorgos Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Και τι δε θα έδινα να έβλεπα τα μούτρα του cryptoπαπάρα σήμερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, miklas είπε Σωστός ο φίλος επίσης βγάζεις Κ τη μεταλλική κάρτα Κ είσαι άρχοντας.Παιδιά που αναφέρετε για τη ρεβολουτ είναι τραπεζικό ίδρυμα αδειοδοτημένο δεν γίνεται να σε πιστολιασει Νομίζω το επενδυτικό κομμάτι της revolut, δεν έχει σχέση με αυτό της τράπεζας, όσο αναφορά το νομικό κομμάτι. Και αυτό στα terms δεν ξέρω πόσο καθησυχαστικό είναι: We won’t be responsible to you for losses that arise: if we don’t meet our obligations under these terms and conditions because of a legal or regulatory requirement; or https://www.revolut.com/en-GR/legal/cryptocurrency-terms#risks-of-cryptocurrencies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpaouris92 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Σε ποια τιμή πιστεύετε αξίζει τώρα να μπούμε πιο δυνατά απ' όσο είχαμε μπει ..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δεν έχει resistance αυτή τη στιγμή, ανεβαίνει όσο αγοράζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristosriko Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Καλησπερα αλανια, κανουριος στο κλαμπ και γω. Βεβαια ειμαι στο xrp λιγο καιρο. Αυτο που προανεφερε ενας φιλος οσον αφορα τα εμβασματα απο και προς τις τραπεζες τι φαση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, Mimakoni είπε Εγώ παιδιά αμα δεν φτάσει τα 50 και πάνω δεν τα αγγίζω.. 🥳 Εγω πάλι επειδή δεν θέλω να την ξαναπατήσω όπως την πάτησα με το eth τα έχω βάλει 200 και ας πανε και σε 10 χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις