eliascm21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Θωμά αν και δεν είμαι γνώστης, καλά φαίνεται τα λες, αλλά με βάση αυτά μου φαίνεται πολύ πιο safe και ορθολογικό να επενδύσει κανείς κατευθείαν στη Ripple (π.χ. να πάρει μετοχές) παρά στο XRP. Να επενδύει δηλαδή κατευθείαν στην εταιρία και όχι στο εργαλείο που χρησιμοποιεί. 1
thomasG4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ναι είναι κακό ,το να ρίχνεις 500εκ(τα περισσότερα τα γυρνάει πίσω αλλά πάλι ακόμα και μόνο 100εκ να πουλήσει είναι πάρα πολλά)κάθε μήνα στην αγορά κανείς κακό στους επενδυτές του τοκεν , το ίδιο ισχύει και για τα άλλα πρότζεκτ που κάνουν το ίδιο δεν διαχωρίζω κανέναν Οι miners του Bitcoin πουλάνε κάθε μήνα για να καλύψουν τα έξοδα απο του λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Πως διαφέρει αυτό απο αυτό που κάνει η Ripple; Τουλάχιστον τα λεφτά της Ripple πάνε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του οικοσυστήματος. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα altcoins χρειάζονται λεφτά για να δίνουν incentives στους προγραμματιστές για να αναπτύξουν εφαρμογές στο δικό τους οικοσύστημα. Επίσης η Ripple έχει ιδιαίτερο use case που πρέπει να δημιουργεί ρευστότητα στην αγορά, για να μπορεί δουλέψει το XRP ως bridge asset για fiat νομίσματα. Για αυτό και η πώληση XRP σε market makers. 7 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Θωμά αν και δεν είμαι γνώστης, καλά φαίνεται τα λες, αλλά με βάση αυτά μου φαίνεται πολύ πιο safe και ορθολογικό να επενδύσει κανείς κατευθείαν στη Ripple (π.χ. να πάρει μετοχές) παρά στο XRP. Να επενδύει δηλαδή κατευθείαν στην εταιρία και όχι στο εργαλείο που χρησιμοποιεί. Όπως είπα και πριν, η Ripple είναι μόνο μια εταιρεία στο οικοσύστημα. Ναι αυτή κατά βάση χρηματοδοτεί τα διάφορα projects, αλλά βρες μου ένα altcoin που δεν το κάνει αυτό. Μόνο το Ethereum, επειδή έχει μεγάλη βάση ανεξάρτητων developers. Το Bitcoin δεν το βάζω καν μέσα γιατί εκεί το innovation είναι σχεδόν μηδαμινό. Μπορεί κάποια στιγμή ένα project όπως η Flare να είναι αρκετά επιτυχημένα και να δημιουργήσουν μεγάλη χρήση για το XRP. Γενικά ένα digital asset που είναι τόσο καλό στο settlement πληρωμών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο πάρα πολλές εταιρείες ανεξάρτητα απο τη Ripple. Απλά η Ripple έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πάει καλά το XRP λόγω του μεγάλου ποσού που κατέχει. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο το XRP να μην αποκτήσει μεγάλη αξία και απλά να μείνει για πάντα ένα token για τη χρηματοδότηση της Ripple. Αυτό όμως για να γίνει σημαίνει ότι η Ripple θα έχει αποτύχει στο στόχο της να το κάνει το καλύτερο asset για payments. Η Ripple χωρίς το XRP θα είναι απλά μια εταιρεία που χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες για να στήσει ένα δίκτυο όπως η Swift. H Ripple με το XRP είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο απο τη Swift. Έχεις μαζί payment και settlement σε 3 δευτερόλεπτα, όταν η Swift κάνει μόνο payment και μπορεί να πάρει ώρες στη καλύτερη περίπτωση, άμα είναι σε διαφορετικό σύστημα. Η Ripple μπορεί να συνδέσει διαφορετικά συστήματα μεταξύ τους. Μόνο το ότι κατάφερε και έπεισε ολόκληρη Moneygram να το χρησιμοποιήσει, για μένα δείχνει ότι η τεχνολογία δουλεύει, απλά χρειάζεται χρόνο για να χτιστεί ακόμα μεγαλύτερο οικοσύστημα.
Tablet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 H ανακοινωση της Ripple.. https://ripple.com/insights/the-secs-attack-on-crypto-in-the-united-states/
Doubt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 50% κάτω έχει πάει σε σχέση με ημέρες airdrop. Spoiler 1
Tablet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Εν το μεταξύ ο Clayton τον περασμένο μήνα δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία της SEC στο τέλος του έτους, πριν από τη λήξη της θητείας του τον Ιούνιο. Πολυ περιεργη αναστατωση θελει να προκαλεσει.. Μαλλον να πατωσει θελει να αγορασουν παλι φθηνα μεχρι να αλλαξει κυβερνηση και παρει τα πανω του; Κατι εχει κατα νου αυτος δεν ειναι τυχαιο όλο αυτο.. 1
MySql Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, παιδια μια ερωτηση γιατι ειχα παρατησει καιρο το αθλημα και δεν εχω καθολου ενημερωση απο τοτε... Λοιπον ειχα αφησει απο το 2017 τα xrp μου στην bittrex μπηκα σημερα και εχω ακριβως την ιδια ποσοτητα. Κανονικα δεν επρεπε να εχουν αυξηθεί? και εαν ναι μπορω να κανω ακομα τις ενεργειες που χρειαζονται για να συμβει αυτο? Υ.γ Με το gdax τι συμβαινει δεν υπαρχει πια ως σελιδα βαση συναλλαγών της coinbase? Τελος μπηκα στο coinbase εκανα ξανα ταυτοποιηση ολα ομορφα αλλα σε οποια καρτελα και να πατησω μου βγαζει το μηνυμα "This JWT token doesn't support required scopes" Ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από MySql
Metaksas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 πωπω κατηφορα χωρις τελειωμο και αγορασα μολις εχθες..... 2
morgan21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μην μασάτε πιστεύω ότι το κάνουν για να διώξουν τους μικρούς από την αγορά όπως γίνετε πάντα
zaico Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα. Αν και ειμαι συνηθισμενος στις τρελες αυξομειωσεις της τιμης δεν μπορω να μην εχω εκνευριστει γιατι ειχα ρεφαρει τις χασουρες και ειχα και λιγο κερδος αναμενοντας το 1 ευρω και μακροπροθεσμα τα υψηλα του 2017 .....ομως αυτη η υποθεση δεν ειναι κατι νεο το ακουω εδω και δυο χρονια τουλαχιστον και μαλιστα σε φορουμ στο investing λεγανε οτι η ripple μπορει να φυγει απο αμερικη λογω των κανονισμων που θα επιβληθουν αυτα τον αυγουστο Σεπτεμβριο.....το timing που επιλεχθηκε προβληματιζει ...η Bankof America που εκλεισε συνεργασια την ανοιξη δεν γνωριζε την ερευνα της sec ? Οπως λεει και ο θωμας αυτη η υποθεση θα επηρεασει συνολικα την αγορα των cryptoς μιλαμε για το τριτο μεγαλυτερο δεν ειναι καποιο alt της πλακας. Παιζονται σιγουρα πολιτικοοικονομικα παιχνιδια αλλα δεν νομιζω να συμφερει την αμερικη να διωξει ολες τις εταιρειες και την τεχνολογια, θα ειναι αυτοκτονικο.
thomasG4 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Και όλως τυχαίως ο Jay Clayton του SEC έχει σχέσεις με ανταγωνιστή της Ripple... 1
ntopas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Ο τύπος με το πορτοκαλί μαλλί έχει βαλθεί να δημιουργήσει αναστάτωση, γενικά. τι θα γίνει με την SEC όσον αφορά το XRP δεν με ενδιαφέρει πραγματικά αυτή τη στιγμή, "ας κάνουν ότι τους συμφέρει.." αν έβρισκα λίγο χρόνο θα έπαιρνα μερικά ακόμη για το μπαούλο... μη βάζετε λεφτά στα κρυπτονομίσματα που χρειάζεστε να τα θεωρείτε "χαμένα" και όλα θα σας πάνε καλά... δεν είναι μτχεσ κ ούτε θέλουν να γίνουν. 1
stefanos_13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Πραγματικά απιστευτη η κατρακύλα. Αφου φτάσαμε ώς εδώ ας πέσει ακομά λίγο να αγοράσουμε τζάμπα 1
gassim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε Πραγματικά απιστευτη η κατρακύλα. Αφου φτάσαμε ώς εδώ ας πέσει ακομά λίγο να αγοράσουμε τζάμπα Δεν έχει και πολυ νόημα να αγοράσεις τσάμπα αν ειναι να μην ξανανέβει ποτέ.
stefanos_13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, gassim είπε Δεν έχει και πολυ νόημα να αγοράσεις τσάμπα αν ειναι να μην ξανανέβει ποτέ. Ολο το μαρκετ που τσέκαρα κατα διαόλου πάει. Δεν νομίζω να είναι το τέλος του xrp αυτο. Σίγουρα σφαλιάρα απίστευτη η σχεδον 50% πτώση του μέσα σε μια βδομάδα αλλα όχι το τελος 1
Tablet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σήμερα εφυγε ο Clayton.. Ποσο στημένο δηλαδή γελάει ο κόσμος... https://www.theblockcrypto.com/linked/89131/sec-chairman-jay-clayton-publishes-resignation-letter-and-will-step-down-after-today?utm_source=coinmarketcap&utm_medium=rss Εγώ με αυτά που συμβαίνουν όχι απλά δεν πουλάω αλλά ας πέσει να πάρουμε και αλλά δηλαδή. Καλημέρες! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Tablet 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις