Gostros Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλησπερα σε ολους παιδια !! Παμε δυνατα με αισιοδοξία στο φουλ!! Κραταμε γερα !!! Something to cheer you up !! Subrice and like για ακομα περισσοτερη έμπνευση!!! 🚀🚀🚀❤️❤️❤️
AggTs Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 21 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Θα σπάσει... το support $1.96? Για να δούμε... Εσπασε. Να δουμε ποια θα ειναι η συνεχεια
Sakis_Spooky Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 17 λεπτά πριν, AggTs είπε Εσπασε. Να δουμε ποια θα ειναι η συνεχεια Όπως είπε και ο @FromMyAshesRRR "ΑΝ σπάσει και πέσουμε, Αν, τότε το 1.65 είναι η επόμενη στάση. "
AggTs Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μια απο τις πιο σωστες αποφασεις που εχω παρει ειναι που πουλησα ενα πολυ μεγαλο μερος στα 2,60€ πιο πολυ επειδη ειχα φθαρει ψυχολογικα μετα απο τοσα χρονια buy & hold. Περιμενω ξανα με το χερι στη σκανδαλη…. Επεξ/σία 7 Απριλίου από AggTs 2 1
shadowfax-1- Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Και εγώ έχω να μπω και να γράψω καιρό γιατί πούλησα όπως είχα πει στο στόχο μ. με βλέπω να επιστρέφω αν και μάλλον θα κρατήσω μέχρι να ξαναπέσει κάτω από 1.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Προς το παρον δεν θα γίνουμε εκατομμυριούχοι αναβάλλεται🤪 Γεια σου ρε τραμπ και τα κόλπα σου😆
Peugeot208 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Θα ξαναμπώ στην αγορά, όταν το BTC φτάσει, κοντά, στα 65Κ $. Το πιστεύω πολύ αυτό το όριο. Το έχω πει, κατά το παρελθόν, όταν όλα έμοιαζαν ρόδινα. Θεωρώ ότι είναι μία μίνι κρίση, που θα διαρκέσει 1-3 μήνες. Στη συνέχεια, η αγορά θα αρχίσει, σταδιακά, να επανακάμπτει, ιδίως όταν θα πέσουν τα αμερικανικά επιτόκια. Το καινούριο bull run πιστεύω από Νοέμβριο. Παρακολουθήστε τα επιτόκια. Επεξ/σία 7 Απριλίου από Peugeot208
gbras Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 10 minutes ago, Peugeot208 said: Θεωρώ ότι είναι μία μίνι κρίση, που θα διαρκέσει 1-3 μήνες. Πολυ φοβαμαι οτι σε ενα χρονο θα διαβαζουμε αυτο και θα γελαμε ... κλαιγοντας.
Peugeot208 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 17 λεπτά πριν, gbras είπε Πολυ φοβαμαι οτι σε ενα χρονο θα διαβαζουμε αυτο και θα γελαμε ... κλαιγοντας. Όλα είναι πιθανά φίλε μου. Απλά για μένα, ο Πιρτοκαλής δεν είναι τρελός να ρημάξει την ίδια του την οικονομία. Restast θέλει να κάνει, με νέες, πιο επωφελείς διακρατικές συμφωνίες, ρυθμίζοντας παράλληλα το δημόσιο χρέος και μειώνοντας τη διείσδυση της Κίνας. Κανέναν δεν συμφέρει να το τραβήξει στα άκρα και μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, τα πράγματα θα ηρεμήσουν. Εκτός και αν..... δεν έχουμε μετρήσει σωστά το μέγεθος και τις αντιδράσεις της Κίνας.... 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 10/3/2025 στις 5:33 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε είμαστε μέσα στο τρίγωνο που δείχνει αγορές/υποστήριξη στα 1.95 εκει γύρο. Όταν σπάσει , τότε θα το χτυπήσουμε το 4.50$ ΑΝ σπάσει και πέσουμε, Αν, τότε το 1.65 είναι η επόμενη στάση. Μάντης... να τον ακούτε τον @FromMyAshesRRR 2 1
mikes prime Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 8 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Μάντης... να τον ακούτε τον @FromMyAshesRRR Την τιμή του XRP την έχει προβλέψει πάμπολλες φορές. Τον παρακαλάμε να ανοίξει κανάλι στο γιουτιουμπ! 1 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καθάρματα....και γω σας αγαπάω, δεν έχουμε βγει όμως από τα δόντια του λύκου. Είμαστε στο πτωτικό τρίγωνο που κατώτατη υποστήριξη έχει τα 1.26$. Τώρα μισείτε με άλλα αυτά είναι τα καθέκαστα. Είπαμε 6 με 15 Απριλίου θα ξέρουμε την πορεία του μαρκετ. Δυστυχώς την είδαμε. Τώρα περιμένουμε 9 Απριλίου τι θα γίνει με τις ταριφες και τέλος αναμένουμε 24 Απριλίου για σπάσιμο ευελπιστώ για πάνω όπως είχα πει. Πιο αναλυτικά θα τα πω το απόγευμα. Καλημερες 8
Tommygre Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Αντρ να παρουμε μια ανασα, ηδη ξεκινησαν τα βαρια longs. Ορματε τωρα ειναι η ευκαιρια για κανα διμηνο. Το 15λεπτο ειναι λουκουμι, αντε να δουμε αν κρατησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις