Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είχα βάλει όριο για αγορά στα 2,10.

Ακύρωσα την εντολή. Το βλέπω για 1,5-1,7.

Ίσως πάρω τα μισά στα 1,9 για σιγουριά και αν όντως πέσει και άλλο τα υπόλοιπα μισά.

Buy the dip,  αλλά πόσο ντιπ πια;;;

Χαχα

Δημοσ.

Επειδη το moon δεν βλεπω να ερχεται συντομα 😂 και επειδη μετα απο τοσα χρονια hold εχω φθαρει και λιγο ψυχολογικα οπως πολλοι φανταζομαι, πουλησα μεγαλος μερων του αποθεματικου που ειχα στα 2,60€ και τωρα ξανααγοραζω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχτές είδα όνειρο οτι ήμουν μπροστά από την οθόνη και παρακολουθούσα τις διακυμάνσεις των btc, eth και xrp.

Οπότε έπεφτε το btc, έπεφταν και τα άλλα, όποτε ανέβαινε το btc ανέβαιναν και τα υπόλοιπα. Και μιλάμε το ίδιο συνέβαινε και για αστραπιαίες αλλαγές.

Λες και το ίδιο χέρι έδινε ταυτόχρονα trade orders

Αλλά μπορεί και να μην ήταν στον ύπνο μου.......

Screenshot_20250310-005812.png

Screenshot_20250310-005711.png

Screenshot_20250310-005743.png

Επεξ/σία από Peugeot208
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/3/2025 στις 12:38 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε

To κανάλι έχει απο το 2018, και εγώ ήρθα κατα τις 2020. 

Απο αυτά που λές μπάμ κάνεις πως είσαι νέος, είδες τα πράσινα  κεριά, αγόρασες στην κορυφή, φόμαρες, και τώρα που πέφτει τρελάθηκες που είσαι στα κόκκινα. 

Δέν έχεις διαβάσει το τί γράφουμε εδώ και χρόνια αλλιώς δέν θα αντιδρούσες έτσι. 

Εγώ αγόρασα 15.000 ευρώ στα 1.96$ επειδή φόμαρα στο τόπ και άντεξα ΟΟΟΛΟ το bear market Που κατέβηκε μέχρι το 0.30$ . 

Αν διαβάσεις το τί γράφουμε ή δείς κανένα βίντεο που εξηγεί κάποια πράγματα και όχι πληρωμένους γιουτούμπερς που τραβάνε άτομα σαν εσένα να αγοράσετε στην κορυφή και μετά να πάει κάτω. 

Εμείς με τα διαγράμματα βγάλαμε τα λεφτά μας και άλλοι βγάζουν αβέρτα εδώ και αιώνες απο τότε που ανακάλυψαν τα διαγράμματα. 

Εσύ κοίτα να μήν κυνηγάς τα πράσινα κεράκια και τους γιουτουμπάδες ή τον κουρέα της γειτονιάς σου γιατί όταν ακούς τέτοια άτομα να μιλάνε για κρύπτο τότε εμείς οι παλιοί αρχίζουμε να βάζουμε εντολές πώλησης. 

Οπότε χαλάρωσε και υπομονή. 

buy the fear and sell the news. Δηλαδή όταν όλα είναι κόκκινα και πανικός, τότε αγοράζει, όταν ακούς για καλά νέα, τότε πουλάς. 

Το θυμάστε ;  ..... ε..... έχετε το νού σας.... Επίσης είχα πεί πως φοβάμαι πως ίσως το τόπ έχει έρχει και δέν θα το πάρουμε χαμπάρι....

image.png.ffb843018530996d5a7c6d613145095f.png

Αυτό για μένα είναι καμπανάκι σειρήνας αλάρμ......

image.png.5c1ad6be4c9b01e23bdd84a397b58c0c.png

Τί προσπαθεί να κάνει εδώ βλέπεις ; @RusselAllen 

προσπαθεί να κρατήσει το 2.40-2.47...ΑΝ κρατήσει, και περάσει πάνω απο την 200άρα τότε βλέπουμε....

Ντουζάκι, τσαγάκι, μπουρνούζι, αγγουράκια και μάσκα νυκτερινή, ζεστό χαλαρωτικό καυτό νεράκι με αλάτι της νεκρής θάλασσας και λίγα αιθέρια, ζέν υπόθεση.... πρίν την ώρα σου θα πάς και άλλος θα χαρεί τα κρύπτο σου....

Για δώσε μας τα φώτα σου… τι λένε τα κιτάπια σου; πουλάμε όσο έχουμε καιρό και περιμένουμε την επόμενη τετραετία ή hodl?

Επεξ/σία από Kostas808080
Δημοσ.
On 06/01/2025 at 21:56, FromMyAshesRRR said:

παίδες.....πολύ μα πάρα πολύ αρχίζω να ανησυχώ....όλο και πιό πολύ....

Λυπάμαι που θα  σπηλώσω και θα αμαυρώσω το ΧΡΠ φόρουμ με τσάρτ απο το ακατανόμαστο.....

image.png.fb6ff7e430d6d8920ae1ecd39006f92d.png

Στο ημερίσιο είμαστε στα μισά. ....

Στο εβδομαδιαίο όμως το ΤΟΠ έχει σημειωθεί....

Ελπίζω οι φόβοι μου να βγούν αναληθείς....(και να συνεχιστεί το μπούλραν)....και να πάμε στα 25$....

@Kostas808080 

Στις 6 ιανουαρίου είπα πως το τόπ έχει σημειωθεί. Στις 15 ιανουαρίου επίσημα έγινε το πρώτο τόπ. 

Κανονικά κανονικά, το ΤΟΠ έρχετε στις περίπου 1-1.5 χρόνο μετά το χάλβινγκ. Οπότε κοιτάω 15 Σεπτεμβρη με 15 Οκτώμβρη για το ΤΟΠ. Βασικά Σεμπτέμβριο έχω την αίσθηση και αμφιβάλω αν θα πάει πάνω απο τα 125κ. 

Απο την άλλη, εάν το Ακατανόμαστο κάνει 70% πτώση απο το ΤΟΠ για τον πάτο, και λάβουμε υπόψην πως ο Ναυτάκος μαξιμαλιστής (Saylor Microstrategy) έχει αγοράσει στα 90κ και πούμε πως το 90κ θα πρέπει να είναι ο πάτος, τότε το τόπ θα πρέπει να είναι στα 300κ. 

Όμως πιστεύω πως ο Ναυτάκος "λέει το 90κ" για να κάνει τον κόσμο να πιστέψει πως τα 90κ θα είναι ο πάτος. 

Πάτος είναι συνήθως το προηγούμενο ΤΟΠ. Οπότε τα 65κ θα είναι ο πάτος. Αν είναι όντως έτσι, τότε το "πιθανό" τόπ να είναι στα 245κ 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@Kostas808080 

Στις 6 ιανουαρίου είπα πως το τόπ έχει σημειωθεί. Στις 15 ιανουαρίου επίσημα έγινε το πρώτο τόπ. 

Κανονικά κανονικά, το ΤΟΠ έρχετε στις περίπου 1-1.5 χρόνο μετά το χάλβινγκ. Οπότε κοιτάω 15 Σεπτεμβρη με 15 Οκτώμβρη για το ΤΟΠ. Βασικά Σεμπτέμβριο έχω την αίσθηση και αμφιβάλω αν θα πάει πάνω απο τα 125κ. 

Απο την άλλη, εάν το Ακατανόμαστο κάνει 70% πτώση απο το ΤΟΠ για τον πάτο, και λάβουμε υπόψην πως ο Ναυτάκος μαξιμαλιστής (Saylor Microstrategy) έχει αγοράσει στα 90κ και πούμε πως το 90κ θα πρέπει να είναι ο πάτος, τότε το τόπ θα πρέπει να είναι στα 300κ. 

Όμως πιστεύω πως ο Ναυτάκος "λέει το 90κ" για να κάνει τον κόσμο να πιστέψει πως τα 90κ θα είναι ο πάτος. 

Πάτος είναι συνήθως το προηγούμενο ΤΟΠ. Οπότε τα 65κ θα είναι ο πάτος. Αν είναι όντως έτσι, τότε το "πιθανό" τόπ να είναι στα 245κ 

Αν ανέβει το ακατανομαστο θα ανάβει και το xrp…το θέμα είναι μην έχουμε μπει σε bear market και την πατήσουμε σαν το 2021 που περιμέναμε to the moon και μας ήρθε τετραετές αιματοκύλισμα…και αυτή την φορα θα είναι πιο οδυνηρό…

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε

Αν ανέβει το ακατανομαστο θα ανάβει και το xrp…το θέμα είναι μην έχουμε μπει σε bear market και την πατήσουμε σαν το 2021 που περιμέναμε to the moon και μας ήρθε τετραετές αιματοκύλισμα…και αυτή την φορα θα είναι πιο οδυνηρό…

Ετσι οπως το κοβω υπομονη σε καμια 10ρια  χρονια θα ανέβει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

@Kostas808080 

Με το χρπ τι κάνουμε; Ακατανομαστο δεν κρατάμε έτσι κ αλλιώς, εγώ τουλάχιστον... Είμαστε εξαρτημένοι από αυτό; Περιμένουμε ath εμείς η να πουλήσουμε όσο είναι πάνω από 2€

• Δημιουργία νέου...