thomasG4 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 09:14 πμ Δεν άντεξα και μόλις τσίμπησα ξανά XRP μετά από μήνες. 6
AggTs Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 πμ Μεχρι να βγουμε στη συνταξη αραγε θα δουμε ασπρη μερα;;; 😅
Peugeot208 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 πμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, AggTs είπε Μεχρι να βγουμε στη συνταξη αραγε θα δουμε ασπρη μερα;;; 😅 Άσπρα μαλλιά βγάλαμε, ποια άσπρη μέρα;;; 😁 Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:07 πμ από Peugeot208 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:06 μμ 4 hours ago, Peugeot208 said: Άσπρα μαλλιά βγάλαμε, ποια άσπρη μέρα;;; 😁 Τα ξυριζω.....μόνο μουσακλα ζζ τοπ έχω και εκει φαίνονται 😭 5 hours ago, thomasG4 said: Δεν άντεξα και μόλις τσίμπησα ξανά XRP μετά από μήνες. Εγώ θέλω εξφι να αγοράσω και να κλείσω τις αγορές εκεί.
ratatouis97 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:57 μμ 50 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Τα ξυριζω.....μόνο μουσακλα ζζ τοπ έχω και εκει φαίνονται 😭 Εγώ θέλω εξφι να αγοράσω και να κλείσω τις αγορές εκεί. Το φλρ πότε λες να μας κάνει τη χάρη;
verylife78 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:58 μμ επεσε κατω απο τα 2€ 😬 δεν ξερω τι να κανω...
FromMyAshesRRR Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:28 μμ 1 hour ago, ratatouis97 said: Το φλρ πότε λες να μας κάνει τη χάρη; Kαλοκαιράκι Ιούλιο-αυγουστο 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 7:15 εγερτήριο, 7:30 στο δρόμο. Μαδεφακερς ας παει το χρπ στα 25$........κούνια που σας κούναγε ..ρε έχω εξαφανιστεί όπως το τζίνι του Αλαντίν...πουφ 2
NikosKallithea Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε 7:15 εγερτήριο, 7:30 στο δρόμο. Μαδεφακερς ας παει το χρπ στα 25$........κούνια που σας κούναγε ..ρε έχω εξαφανιστεί όπως το τζίνι του Αλαντίν...πουφ Εγω και 100 να πάει εδω θα είμαι😁
ratatouis97 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τι στο καλό, δε θα πιάσουμε 10$ μέχρι τον Δεκέμβρη... 1
RusselAllen Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Στις 8/1/2025 στις 10:24 ΠΜ, RusselAllen είπε Μολις εφυγε το 50ρικο μετα απο αυτο. Καλη τυχη σε ολους μας αδελφια. Μεχρι στιγμης ειναι το μοναδικο που κραταει στο -5% σε σχεση με ολα τα αλλα που ξεφυγαν του 10% Houston we have a liftoff!!!! A U.S. Crypto Reserve will elevate this critical industry after years of corrupt attacks by the Biden Administration, which is why my Executive Order on Digital Assets directed the Presidential Working Group to move forward on a Crypto Strategic Reserve that includes XRP, SOL, and ADA. I will make sure the U.S. is the Crypto Capital of the World. We are MAKING AMERICA GREAT AGAIN! https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/114093526901586124 Συν 30 χιλιαρικα παμε ρεεεεεεεεεεεε Το cardano τι φαση κια αυτο 50%, ποσο μακακας που δεν το πιστεψα ποτε 1 1
verylife78 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες τι εγινε και χτυπησε τρελο μπουσταρισμα... για λιγο δεν προλαβα στα 2.2 και τωρα πηγε 2.80???
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 39 minutes ago, RusselAllen said: Houston we have a liftoff!!!! A U.S. Crypto Reserve will elevate this critical industry after years of corrupt attacks by the Biden Administration, which is why my Executive Order on Digital Assets directed the Presidential Working Group to move forward on a Crypto Strategic Reserve that includes XRP, SOL, and ADA. I will make sure the U.S. is the Crypto Capital of the World. We are MAKING AMERICA GREAT AGAIN! https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/114093526901586124 Συν 30 χιλιαρικα παμε ρεεεεεεεεεεεε Το cardano τι φαση κια αυτο 50%, ποσο μακακας που δεν το πιστεψα ποτε τα χιλιάρικα σε λιγάκι θα μοιάζουν με τα λουλούδια που πετούσαμε παλιά στα μπουζούκια.... με τόσο πλυθωρισμό που έχουμε φάει στην μάπα.... Καρντάνο και πολλά άλλα (μπορεί να μήν τα έχω στο πορτοφολι μου) τα θεωρώ μιά χαρά προτζέκτ. Το διαπλεκόμενο και το ακατανόμαστο είναι οι εχθροί των κρύπτο. Αφου όσο θέλουν τυπώνουν το διαπλεκόμενο. Δέν έχει ένα στάνταρ αριθμό. 5 minutes ago, verylife78 said: τι εγινε και χτυπησε τρελο μπουσταρισμα... για λιγο δεν προλαβα στα 2.2 και τωρα πηγε 2.80??? εγώ απλά έβαλα εντολές αγοράς.... δέν ξέρω τίποτα 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις