thomasG4 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Πυραμίδα και εμένα μου φαίνεται. Εδώ και τόσα χρόνια είναι live υποτίθεται σαν project (νομίζω από το 2019 είναι), αλλά δεν μπορούσες να πουλήσεις σε ένα ανταλλακτήριο της προκοπής μέχρι πρόσφατα. Κάποιοι που ήταν από τότε που ξεκίνησε μπορεί να έβγαλαν κάτι ψιλά (τώρα που μπορούν να πουλήσουν), αν είχαν πρήξει αρκετό κόσμο να γραφτεί με το affiliate link τους. Τώρα αν περιμένει κανένας να κάνει mine από το κινητό του και να βγάλει, ούτε καν. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Absolute77 είπε Κλασσική περίπτωση πυραμίδας. Μην ασχολείστε με τέτοιες αηδίες. Μέχρι και το white sheet γραμμένο στο πόδι είναι. 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Πυραμίδα και εμένα μου φαίνεται. Εδώ και τόσα χρόνια είναι live υποτίθεται σαν project (νομίζω από το 2019 είναι), αλλά δεν μπορούσες να πουλήσεις σε ένα ανταλλακτήριο της προκοπής μέχρι πρόσφατα. Κάποιοι που ήταν από τότε που ξεκίνησε μπορεί να έβγαλαν κάτι ψιλά (τώρα που μπορούν να πουλήσουν), αν είχαν πρήξει αρκετό κόσμο να γραφτεί με το affiliate link τους. Τώρα αν περιμένει κανένας να κάνει mine από το κινητό του και να βγάλει, ούτε καν. Ξέρετε γιατί τρελαίνομαι... κάθομαι χθες σε τραπέζι και όλοι μιλάνε για το Pi. Είμαστε τόσα χρόνια με το XRP, με white sheet, με χρήση σε διάφορες εφαρμογές... και μου συζητάνε για PEPE, Pi και άλλα τέτοια σκ@τοcoins! Οι άσχετοι βγάζουν λεφτά... και εμείς περιμένουμε το SEC και τον Trump! Άστα δι@λ@... Πάμε για $5.89 και μετά... 🚀🚀🤑😂 2
verylife78 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου παντως το PI σε ενα 24ωρο εχει χτυπησει -25% οποτε ...τι λενε στα τραπεζια στα μπριζολακια μου χιχι
ratatouis97 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Το πι είναι παραμύθι. Εκτός του ότι λένε ότι σου πουλάει τα προσωπικά δεδομένα δλδ ταυτότητα σου κλειδώνει τα πι για 2 χρόνια. Τρέχα γυρευε... Σε άλλα νέα χακερσ έκλεψαν 1.4δις σε εθεριουμ από την bybit και λένε θα τα πουλήσουν όταν φτάσει το εθ 10κ. Και έτσι ξεκίνησε πάλι μια πτώση σε όλα...
gbras Δημοσ. Τρίτη στις 01:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:25 μμ Ελπιζω να μην συνεχισει και περιμενουμε αλλα 5 χρονια να ξαναφτασει εκει που ηταν
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 06:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:54 μμ Μαύρη δευτ, τρ, τε, πε, παρ, σαβ, κυριακη ...κλπ Ευτυχώς που ανέλαβε ο τραμπ🤣🤣🤣 2
Peugeot208 Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:48 μμ (επεξεργασμένο) Ονειρευόμουν 6άστερο στις Μαλδίβες το καλοκαίρι..... Πλέον, με κοινωνικό τουρισμό Καμμένα Βούρλα. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:48 μμ από Peugeot208 6
ratatouis97 Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Θα γυρίσει ο τροχός αδέρφια, ίσως όμως καθυστερήσουμε κι άλλο με αυτό που έγινε τώρα...
FromMyAshesRRR Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:14 πμ μόλις γύρισα απο την δουλειά....8:30-00:00..... Σας είχα πεί ο φεβρουάριος είναι αιματηρός..... 6 hours ago, NikosKallithea said: Μαύρη δευτ, τρ, τε, πε, παρ, σαβ, κυριακη ...κλπ Ευτυχώς που ανέλαβε ο τραμπ🤣🤣🤣 .....κακοήθιες....
ratatouis97 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:10 πμ 7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε μόλις γύρισα απο την δουλειά....8:30-00:00..... Σας είχα πεί ο φεβρουάριος είναι αιματηρός..... .....κακοήθιες.... Κανένα πράσινο μήνα θα δούμε;
FromMyAshesRRR Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:13 πμ ενδεχομένος μεταξύ 28 μαρτη και πρωταπριλιάς. @ratatouis97 2
RusselAllen Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Στις 25/2/2025 στις 4:21 ΜΜ, verylife78 είπε ξερουμε τι εγινε και πεφτουν ΟΛΑ??? Bybit ταχαμουδηθεν χακαρισμα 1,5 δις eth εγινε, binance ξεπλυμα σε wintermute κλπ κλπ offshore ανταλλακτηρια εγινε. Εδω ακομα μαι ο ftx επεστρεψε. Το πιο ενδιαφερον αρθρο για την χειραχωγηση των options στα crypto που εχω διαβασει
verylife78 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:10 μμ αυτα εγιναν και δεν αντεδρασε αμεσα η αγορα αλλα μετα απο 1-2 μερες...γιαυτο μου κανει εντυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις