georgekoukis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου https://kuhinje-ewe.si/el/news-en/προχωρώντας-σε-νέες-βάσεις-ο-καναδάς-έ/77441/ 1
akispara2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kouskous13 είπε Καλησπέρα. Ένας φίλος θέλει να πουλήσει τα xrp του από την πλατφόρμα bitrue και τα ευρώ να τα στείλει στην revolut. Έχει κανείς ιδέα να μου πει αν γίνεται και πως? Ευχαριστώ Όταν τα κάνει ευρώ, τα στέλνει με έμβασμα στην τράπεζα που έχει δηλώσει. Btw η Revolut μπορεί να στείλει Xrp σε ανταλακτήριο ή στο πορτοφόλι σας (πχ Xaman) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου από akispara2 1
thomasG4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Τρελό! Ξέχασα να ποστάρω και αυτό. Ο Jack Dorsey (πρώην CEO του Twitter) και φανατικός υποστηρικτής του Bitcoin πόσταρε αυτό: https://primal.net/e/note1ucpengggnqsmuak59spn6jgd46uke8uazwjj4sh2tzaant5mf8ysvppjnn Τι λέτε να εννοεί ο ποιητής; Ότι ο Saylor το παίζει Bitcoinακιας και στην ουσία το έχει δίπορτο και αγοράζει XRP χωρίς να λέει τίποτα; Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με το Bitcoin reserve που θα γίνει crypto reserve; Αν και ο Saylor δεν θα κολλούσε στην εικόνα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Ας γελάσουμε και λίγο https://vm.tiktok.com/ZNeoSFYnB/
thetiesthatbind Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Τελείωσε και αυτό το αστείο σιγά σιγά. Ο Jack, ένας από τους μεγαλύτερους BTC maxis, γύρισε και αυτός σελίδα και πλέον μιλάει για το XRP. Τα κομμάτια σιγά σιγά παίρνουν τη θέση τους. 9 ώρες πριν, thomasG4 είπε Τρελό! Ξέχασα να ποστάρω και αυτό. Ο Jack Dorsey (πρώην CEO του Twitter) και φανατικός υποστηρικτής του Bitcoin πόσταρε αυτό: https://primal.net/e/note1ucpengggnqsmuak59spn6jgd46uke8uazwjj4sh2tzaant5mf8ysvppjnn Τι λέτε να εννοεί ο ποιητής; Ότι ο Saylor το παίζει Bitcoinακιας και στην ουσία το έχει δίπορτο και αγοράζει XRP χωρίς να λέει τίποτα; Μπορεί επίσης να έχει να κάνει με το Bitcoin reserve που θα γίνει crypto reserve; Αν και ο Saylor δεν θα κολλούσε στην εικόνα. Νομίζω ο Saylor αγοράζει και από τα 2. Το λογικό θα είναι το BTC να γίνει issued στο XRPL πριν γίνει reserve.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Έτσι είναι οι μαξιμαλιστές....βλέπουν οτι τρέμει η καρέκλα τους και βρίζουν το γεγονός του οτι τα πραγματικά κρύπτο παίρνουν θέση και θα χάσουν την πρωτιά.
ratatouis97 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός. Διαβάζω σε μια ομάδα ότι το xrp έχει γίνει βασιλιάς των meme coins και ότι δε πρόκειται να φτάσει ούτε 10$, καθώς δεν έχει χρησιμότητα. Και καλά εγώ είμαι ψιλό άσχετος. Αλλά όλο το community xrp είναι τόσο αφελείς και τα κρατάμε ακόμα;
verylife78 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου εαν ενα κρυπτο εχει καποια χρησιμοτητα τοτε αυτο ειναι το XRP !!!! 1
thomasG4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 7 hours ago, ratatouis97 said: Χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός. Διαβάζω σε μια ομάδα ότι το xrp έχει γίνει βασιλιάς των meme coins και ότι δε πρόκειται να φτάσει ούτε 10$, καθώς δεν έχει χρησιμότητα. Και καλά εγώ είμαι ψιλό άσχετος. Αλλά όλο το community xrp είναι τόσο αφελείς και τα κρατάμε ακόμα; Γνωστοί άσχετοι που δεν έχουν ψάξει καθόλου από μόνοι τους να δουν όλα τα connections που έχει Ripple όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα ανεξάρτητα projects που χτίζουν στο XRPL και απλά παπαγαλίζουν ότι παπαριά τους πλασάρουν κάποιοι influencers που τα παίρνουν από άλλα crypto για να σπέρνουν FUD. Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω το χρόνο, ούτε την όρεξη να πείσω κανέναν (no offence) για το πόσο utility έχει το XRP σε σχέση με άλλα crypto. 9
Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, thomasG4 είπε Ένα βήμα πιο κοντά από το ETF Γι αυτό και η ανηφόρα... σήμερα? 2
WEE8282 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Ωρες ωρες εχω την αισθηση οτι το xrp ξεσηκωνει και την υπολοιπη αγορα πλεον…
ratatouis97 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Όταν θέλει να ανέβει ανεβαίνει μόνο του δε περιμένει κανένα. Αλλά όταν πέφτει το btc παρασύρεται το καημένο... 1
thomasG4 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Account που έχει 1,2 εκ followers στο X και δεν είναι crypto. Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Αφιερωμένο σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι θα πει XRP army: 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις