NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Το αφήνω εδω γιατί το διαβάζω σήμερα σε όλο το Χ, δεν ξερω αν είναι αληθεια ή όχι
ritualistic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το αφήνω εδω γιατί το διαβάζω σήμερα σε όλο το Χ, δεν ξερω αν είναι αληθεια ή όχι Δεν ειναι ακομα αληθεια δυστυχως. Εχει απλα μεταφερθει σε αλλο κομματι του site η αναφορα. 3
AggTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Απο 28/1 και επειτα ολη η αγορα ειναι σε μονιμη πτωτικη πορεια. Περιμενα μετα τα νεα απο Fed να εχουμε μια κλιμακωση.
ratatouis97 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Και το 2021 πριν το bullrun έλεγαν ότι δεν θα υπάρξει καν run και altseason
AggTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Μην ξεχναμε οτι εχει γινει ηδη ενα run τελος Νοεμβριου με Δεκεμβριο. Το xrp μαλιστα ηταν απο τους πρωτοστατες.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου Λίγο ας γελάσουμε.....το μαδεφκερ ειναι στο καθημερινό μου λεξιλόγιο και με εχει βαλει σε μπελάδες καποιες φορες....το λατρεύω γκαντ ντεμ ιτ....🤣 1
AggTs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει αλλα εχουν χαθει σχεδον 30δις σε περιπου 3 24ωρα. Ποσοστιαια πτωση της ταξεως του 20%. Εχει κανενας εικονα τι μπορει να εχει γινει;
zipo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AggTs είπε Πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει αλλα εχουν χαθει σχεδον 30δις σε περιπου 3 24ωρα. Ποσοστιαια πτωση της ταξεως του 20%. Εχει κανενας εικονα τι μπορει να εχει γινει; Εγώ, επειδή δεν εχω καταλάβει τι έχει γίνει,αγοράζω όσο πέφτει. 🫤 Αυτό συνήθως μου έχει βγει σε καλό. Θα φανεί αυτή τη φορά. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από zipo
ardi21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Τι να έχει γίνει; Μετά την άνοδο έρχεται και πτώση 😋 Πέρα από την πλάκα καλό είναι από την μια για να αγοράσουμε.
spyroseva Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, ardi21 είπε Τι να έχει γίνει; Μετά την άνοδο έρχεται και πτώση 😋 Πέρα από την πλάκα καλό είναι από την μια για να αγοράσουμε. Σωστά! Και μετά την πτώση έρχεται η άνοδος. Κρατάτε γερά, θα πάει ψηλά. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια! 🫣✊
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Πάντα επιστρέφουμε ή κοντεύουμε πίσω στο προηγούμενο ΑΤΗ και μετά συνεχίζουμε. Για εμάς τα 2$ είναι ο στόχος. Κάτι που ήδη πατήσαμε. Είχα μιλήσει οτι δέν είδαμε για ένα πούστηκο ντρόπ. On 09/01/2025 at 00:21, FromMyAshesRRR said: 24-31 januari σπάσιμο....ενδεχομένος προς τα πάνω αλλα ένα πούστικο προς τα κάτω για να κάψουν πρώτα τις αρκούδες δέν το αποκλείω. Μετά θα πρέπει να πάει για 112κ για να κάνει προσπάθεια να σπάσει το προηγούμενο τόπ. Βλέπουμε. εδώ
kouskous13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλησπέρα. Ένας φίλος θέλει να πουλήσει τα xrp του από την πλατφόρμα bitrue και τα ευρώ να τα στείλει στην revolut. Έχει κανείς ιδέα να μου πει αν γίνεται και πως? Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις