Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά, παράγγειλα ένα trezor one και δεν είδα ο χαζός ότι δεν υποστηρίζει xrp κ άλλα κρυπτο σημερα το παράγγειλα από την επίσημη σελίδα. Δεν βρίσκω κάπου να κανω cancel order έχει πάθει κάνει το ίδιο να μ πει τι κάνω? 

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Αρκετά νέα για το 'πιο χρησιμοποιημένο' stable coin.

Φαίνεται να αρχίζουν να υπάρχουν ερωτήματα για το τεθερ (βασικό στοιχείο που βοήθησε στην αύξηση τιμής του BTC) και το mint.

Υπάρχει περίπτωση 1/1 να γίνει delisted από όλα τα EU(και ίσως όχι μόνο) ανταλλακτηρια...δεν έχουμε τρελά μεγάλα στην Ευρώπη βέβαια, και το τεθερ στην EU έχει μικρή εξάπλωση στιλ... ίσως είναι αρχή για κάτι που θα φτάσει σε ντόμινο. Για να δούμε τι θα κάνει ο αξιαγάπητος Φιτζγκεραλντ.

Γενικά "πολύ δύσκολη χρονιά το 25", με αρκετή αβεβαιότητα. Καλή συνέχεια στις αγορές σας.

Δημοσ.

Xρονια πολλα.

Πιστευετε θα πεσει το XRP το επομενο διαστημα ετσι ωστε να παρουμε και αλλα η θα σταθεροποιηθει στην τιμη που ειναι τωρα περιπου, αραγε?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ardi21 είπε

Xρονια πολλα.

Πιστευετε θα πεσει το XRP το επομενο διαστημα ετσι ωστε να παρουμε και αλλα η θα σταθεροποιηθει στην τιμη που ειναι τωρα περιπου, αραγε?

με πολυ διαθεση χιουμορ ... 
θα ρωτησω την πυθια και θα σου πω.
Νομιζω πως ολοι αυτην ερωτηση εχουμε στο μυαλο μας.
και εγω ο ηλιθιος αφου ηξερα τι θα γινει με τις εκλογες αμερικη και πως θα ανεβουν ολα τα κρυπτο δεν αγορασα περισσοτερα.
Εγω βασικα περιμενω να σταθεροποιηθει λιγο η αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαινεται οτι υπαρχει μια ταση αποκλιμακωσης τις τελευταιες ωρες  μετα την μετεκλογικη περιοδο. Για να δουμε ποσο θα πεσει και τι θα γινει με τη νεα χρονια.

Επεξ/σία από AggTs
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, AggTs είπε

Φαινεται οτι υπαρχει μια ταση αποκλιμακωσης τις τελευταιες ωρες  μετα την μετεκλογικη περιοδο. Για να δουμε ποσο θα πεσει και τι θα γινει με τη νεα χρονια.

Δημοσ.

Εγώ τώρα να πω, μακάρι να πέσει για να πάρουμε και άλλα στην καλύτερη δυνατή τιμή, η θα αρχίσετε τις χριστοπαναγιες; 😛😎

Δημοσ.
On 30/11/2024 at 17:34, FromMyAshesRRR said:

Αυτό εμένα μου λέει επιστροφή στα 68-70 στις επόμενες 4-6 εβδομάδες. 

image.png.d099c1c36c06689e5740659be5594cdc.png

image.png.e7477ec96fe0220c4b9c36cee1793f73.png

Για εμάς, έχει ακόμα, αν και δείχνει προς τα κάτω στο άμεσο μέλον, το MoneyFlow, κάτω απο την γραμμή μηδέν στα κόκκινα, έχει ανοδική πορεία οπότε....έχουμε δρόμο ακόμα. Αν δεν πάει το 2.56 δέν βλέπω να φρενάρουμε πολλύ. 

Εμείς έχουμε επιστροφή στο 1 με 0.80 δολάρια εντώς 6 το πολύ εβδομάδων. Δέν ξέρω αν θα έχουμε καλό μπούλραν τελος του χρόνου αλλα βλέπουμε. 

image.png.213e964f1b62139e7da2b295d329fd27.png

Screenshot_2024-12-30_165935.jpg

Τα είχα πει ήδη ότι σε σε 4-6 εβδομάδες θα έχουμε πτώση. 

Είμαστε στην 4η εβδομάδα από τότε που το είχα πει. 

Η διαφορά είναι πως ανεβήκαμε και άλλο και φτάσαμε τα 2.94$

Πράγμα που σημαίνει πως αν πέσουμε σύμφωνα με τον φιμπονατση, θα πέσουμε στο 1.4 με 1 δολάρια.  

Αν φυσικά σπάσει το 1.96 (το τοπ του προηγούμενου κύκλου) 

Ευκαιρία να αγοράσουμε και άλλα. 

EXFI HBAR θα αγοράσω στάνταρ.  

Ίσως XRP XRL. 

Για ακατανομαστο το 80κ το βλέπω έρχεται.  Δεν πιστεύω να το αφήσουν πιο κάτω. 

Δημοσ.
Στις 30/12/2024 στις 6:05 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

Screenshot_2024-12-30_165935.jpg

Τα είχα πει ήδη ότι σε σε 4-6 εβδομάδες θα έχουμε πτώση. 

Είμαστε στην 4η εβδομάδα από τότε που το είχα πει. 

Η διαφορά είναι πως ανεβήκαμε και άλλο και φτάσαμε τα 2.94$

Πράγμα που σημαίνει πως αν πέσουμε σύμφωνα με τον φιμπονατση, θα πέσουμε στο 1.4 με 1 δολάρια.  

Αν φυσικά σπάσει το 1.96 (το τοπ του προηγούμενου κύκλου) 

Ευκαιρία να αγοράσουμε και άλλα. 

EXFI HBAR θα αγοράσω στάνταρ.  

Ίσως XRP XRL. 

Για ακατανομαστο το 80κ το βλέπω έρχεται.  Δεν πιστεύω να το αφήσουν πιο κάτω. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Sakis_Spooky

Ευτυχώς κράτησε το προηγούμενο τοπ. 

Δεν γλιτώσαμε όμως από τα δόντια του λύκου.  Αν δεν ξεφύγουμε από το τρέντ,  όλα είναι στο τραπέζι. 

Γενικά η περίοδος κοντά και γύρο από τον Φεβρουάριο είναι συνήθως αιματηρές για την αγορά. 

ΗΠΑ αναγκάζεται να εκτυπώσει δολάρια = inflation = άνοδος κρύπτο.  

Screenshot_2025-01-02_090314.jpg

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...