FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Να δείς που θα με αναγκάσει το ΣΓΒ να αγοράσω και άλλα..... αναλόγος πώς έρθει το μάρκετ αν πάει προς τα 0.44 ίσως....αγοράσω...έχουμε μέχρι τις 5 νοεμβρίου πρίν το σνάπσοτ....βλέπουμε, μακάρι να πήγαινε πιό κάτω αχαχαχα αλλα θα πρέπει να σπάσει εκείνο το 0.50 που έχει μεγάλο σαπορτ για να γινει κάτι τέτοιο...
panosbel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Να δείς που θα με αναγκάσει το ΣΓΒ να αγοράσω και άλλα..... αναλόγος πώς έρθει το μάρκετ αν πάει προς τα 0.44 ίσως....αγοράσω...έχουμε μέχρι τις 5 νοεμβρίου πρίν το σνάπσοτ....βλέπουμε, μακάρι να πήγαινε πιό κάτω αχαχαχα αλλα θα πρέπει να σπάσει εκείνο το 0.50 που έχει μεγάλο σαπορτ για να γινει κάτι τέτοιο... Και εγώ θέλω κι αλλά αλλά το ταμείο μείον. Ίσως άμα μας βγει κάτι καλό με το εξφι να πουλήσω αυτά για να πάρω και αλλά sgb. (Και εσυ σκοπευεισ Να πουλήσεις τα εξφι αν κατάλαβα για sgb; )Με έχουν γλυκάνει πολύ αυτά τα rewards και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό μου το kusama αλλά και το πως θα τους φάει όλους το flarenetwork…αστα μακάρι να γίνουν όλα αυτά σύντομα.. το πλάνο μου τώρα είναι να αυξάνω όσο μπορώ τα χρπ μου από τα airdrops του xrpl που γίνονται καθημερινά σχεδόν με νέα κοινς, να πουλήσω εξφι για sgb και μόλις βγει το φλρ να πουλήσω μερικά vet και ada που έχω για flr token.. αυτή την τριάδα μετά…αβέρτα στεικ….
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 δεν πουλάω με τίποτα, ούτε ΣΓΒ ούτε ΕΞΦΙ.....αμήν να έρθουν και τα ΦΛΡ.... Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα έχω πιστεύω 4 χιλιάρικα μαζέψει...ψωμί , ρύζι, πλιγούρι, γιαουρτάκι και γαλατάκι... ούτε έξοδα ούτε τίποτα....Μετά την γερμανία που πήγα πρίν 3 βδομάδες με γονάτησε το στομάχι...Ο γίγαντας όμως, κάπου κάπου ξαποστένει και συνεχίζει μετά δρυμήτερος...(γιαυτό με βλέπετε συνεχεια ονλαιν) Οπότε ότι βγάζω θα πάει στα κρύπτο.... ας ελπίσουμε πως αυτά τα χριστούγεννα η γερουσία της ΗΠΑ θα κόψει τα κουλά του ΣΕΚ (γιατί @@ δέν έχουν για να τους τα κόψουν) και να περάσουμε επιτέλους σάν άνθρωποι να δούμε ένα ωραίο 16* στο ΧΡΠ να πηγαίνει για τα 17-20 δολλάρια.... 54 λεπτά πριν, panosbel είπε Και εγώ θέλω κι αλλά αλλά το ταμείο μείον. Ίσως άμα μας βγει κάτι καλό με το εξφι να πουλήσω αυτά για να πάρω και αλλά sgb. (Και εσυ σκοπευεισ Να πουλήσεις τα εξφι αν κατάλαβα για sgb; )Με έχουν γλυκάνει πολύ αυτά τα rewards και έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλό μου το kusama αλλά και το πως θα τους φάει όλους το flarenetwork…αστα μακάρι να γίνουν όλα αυτά σύντομα.. το πλάνο μου τώρα είναι να αυξάνω όσο μπορώ τα χρπ μου από τα airdrops του xrpl που γίνονται καθημερινά σχεδόν με νέα κοινς, να πουλήσω εξφι για sgb και μόλις βγει το φλρ να πουλήσω μερικά vet και ada που έχω για flr token.. αυτή την τριάδα μετά…αβέρτα στεικ…. Καταρχάς το ΕΞΦΙ είναι airdrop....όσα ΣΓΒ έχουμε, αναλόγος τόσα ΕΞΦΙ θα πάρουμε....οπότε μονο αγοράζουμε....ΣΓΒ θα αγοράσω πρίν της 5 Νοεμβρίου να δούμε πόσο θα κάνει το κορέξιον του.
Soulseeker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια επειδη με ολα αυτα που γραφετε μου θυμίζετε αυτο το βιντειο The problem with workplace jargon - Acronyms - YouTube Εχεις καποιος την καλοσυνη να εξηγήσει τι ειναι ολα αυτα που λετε και πως καποιος μπορει να τα κανει? Γιατι φανταζομαι δεν εχουν αγοράσει ολοι απο την ιδια πηγη XRP. Αν δεν την εχετε και παλι δεν πειραζει απλα θα μείνω αιώνιος holder Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Soulseeker
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 @Soulseeker Γαμάτο βιντεάκι. Είναι επόδυνο αλλα γέλασα με την καρδιά μου. Το πρόβλημα είναι πως, γιά φαντάσου απο τα 682 άτομα που έχει η ομάδα αυτή, μας έρχονται κάθε μέρα απο ένας σάν εσένα και μας κάνουν την ίδια ερώτηση. Και εγώ όταν δέν μπορώ να είμαι updated σε μία σελίδα η κάποια ομάδα, λέω και εγώ WTF στο τέλος όπως ο τύπος στο βίντεο. Θα έλεγα να διαβάσεις απο την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι τώρα τις σελίδες και θα καταλάβεις. Τα έχουμε εξηγήσει . Υπάρχουν και βίντεο που εξηγούνε την διαδικασία.
Soulseeker Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ναι ναι ξέρω και έχεις και δίκιο. Εγώ εννοούσα κάτι σαν οδηγό. Επίσης οι περισσότεροι που γράφετε τα έχετε μάλλον σε ανταλακτιρια ή σε wallet κάτι που δεν ισχύει σε μένα και επειδή τις βλέπω όλες τις σελίδες για να βλέπω νέα, ε ένιωσα όπως το βίντεο 😛
geoptik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε δεν πουλάω με τίποτα, ούτε ΣΓΒ ούτε ΕΞΦΙ.....αμήν να έρθουν και τα ΦΛΡ.... Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου θα έχω πιστεύω 4 χιλιάρικα μαζέψει...ψωμί , ρύζι, πλιγούρι, γιαουρτάκι και γαλατάκι... ούτε έξοδα ούτε τίποτα....Μετά την γερμανία που πήγα πρίν 3 βδομάδες με γονάτησε το στομάχι...Ο γίγαντας όμως, κάπου κάπου ξαποστένει και συνεχίζει μετά δρυμήτερος...(γιαυτό με βλέπετε συνεχεια ονλαιν) Οπότε ότι βγάζω θα πάει στα κρύπτο.... ας ελπίσουμε πως αυτά τα χριστούγεννα η γερουσία της ΗΠΑ θα κόψει τα κουλά του ΣΕΚ (γιατί @@ δέν έχουν για να τους τα κόψουν) και να περάσουμε επιτέλους σάν άνθρωποι να δούμε ένα ωραίο 16* στο ΧΡΠ να πηγαίνει για τα 17-20 δολλάρια.... Καταρχάς το ΕΞΦΙ είναι airdrop....όσα ΣΓΒ έχουμε, αναλόγος τόσα ΕΞΦΙ θα πάρουμε....οπότε μονο αγοράζουμε....ΣΓΒ θα αγοράσω πρίν της 5 Νοεμβρίου να δούμε πόσο θα κάνει το κορέξιον του. Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν η αναλογια Exfi με SGB θα ειναι 1 προς 1. Δηλαδη για 100 SGB θα παρουμε 100 EXFI?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Στις 5/10/2021 στις 11:09 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε XRP army.....θα μας λούσουν με χρήμα.... Ξέρετε τί θα πεί 1ΕΞΦΙ = 235,275 ΣΓΒ ? .......... 1 ΣΓΒ = 0,56 δολλάρια.....τα 235,275 ΣΓΒ πόσα ? ..... 131 δολλάρια.... Ο_Ο ναι τι ειπατε παρακαλώ ; @geoptik τιμωρία πάλι παιδί μου.... υπολόγισε αυτή την στιγμή σχεδόν 1 δολλάριο την εβδομάδα ανα 100 ΣΓΒ που έχεις στακινγκ. @geoptik 24 λεπτά πριν, geoptik είπε Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι αν η αναλογια Exfi με SGB θα ειναι 1 προς 1. Δηλαδη για 100 SGB θα παρουμε 100 EXFI? Για να βρείς πόσα ΕΞΦΙ θα πάρεις, θα πρέπει να κάνεις το εξής. Πολλαπλασιάζεις το πόσα ΣΓΒ έχεις με το ( 0,0042503453405589 ) . Πώς το έβγαλα το (0,0042503453405589) ? Εάν για κάθε 235,275 ΣΓΒ που έχουμε, μας δώσουν 1 ΕΞΦΙ, τότε 1 ΕΞΦΙ / 235,275 = 0,0042503453405589 ανα ΣΓΒ. Εάν έχεις πχ 100 ΣΓΒ θα πάρεις 0,42503453405589 ΕΞΦΙ στο airdrop. Εγώ έκανα επίσης την επόμενη πράξη. Εάν 1 ΕΞΦΙ = 235,275 ΣΓΒ τότε 1 ΕΞΦΙ = ( 235,275 ΣΓΒ * 0.50 δολλάρια που έχει πέσει τώρα το ΣΓΒ) = 117 δολλάρια......
geoptik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @geoptik τιμωρία πάλι παιδί μου.... υπολόγισε αυτή την στιγμή σχεδόν 1 δολλάριο την εβδομάδα ανα 100 ΣΓΒ που έχεις στακινγκ. @geoptik Για να βρείς πόσα ΕΞΦΙ θα πάρεις, θα πρέπει να κάνεις το εξής. Πολλαπλασιάζεις το πόσα ΣΓΒ έχεις με το ( 0,0042503453405589 ) . Πώς το έβγαλα το (0,0042503453405589) ? Εάν για κάθε 235,275 ΣΓΒ που έχουμε, μας δώσουν 1 ΕΞΦΙ, τότε 1 ΕΞΦΙ / 235,275 = 0,0042503453405589 ανα ΣΓΒ. Εάν έχεις πχ 100 ΣΓΒ θα πάρεις 0,42503453405589 ΕΞΦΙ στο airdrop. Εγώ έκανα επίσης την επόμενη πράξη. Εάν 1 ΕΞΦΙ = 235,275 ΣΓΒ τότε 1 ΕΞΦΙ = ( 235,275 ΣΓΒ * 0.50 δολλάρια που έχει πέσει τώρα το ΣΓΒ) = 117 δολλάρια...... Και εγω ετσι το ειχα καταλαβει δασκαλε. Με βολευε βεβαια το 1 προς 1...
kostass__ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα παιδια! χαζευω λιγο τους τοκους (στο 1.9 τωρα) στο delegation του bifrost και παρατηρω οτι ανεβαινει οσο περναει η ωρα. αυτο συμβαινει γτ οσο πιο αργα τα κλεισεις υπαρχει καποιος κινδυνος οπως διαβασα καπου να μην γινει το delegation? αρα ποια στιγμη ειναι η καλυτερη για εμας να το κανουμε? παρασκευη βραδυ με πιθανο ρίσκο να φαμε ακυρο?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Είναι ρίσκο ναί, εγώ τα έβαλα σαββάτο πρωϊ. Όσο πλησιάζει η επόμενη εποχή τόσο θα ανεβαίνουν οι τόκοι. Εγώ τα έβαλα με 3.836 και δέν βλέπω να τα κουνάω. Απλά θα βάζω τους τόκους ξανά σε άλλο. Εγώ πάντως δέν πρόκειτε να το κουνήσω αν δέν δώ ένα 4% xD
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 στα 0.40-0.38 αυτή την στιγμή το ΣΓΒ. Γιά να δούμε....θα πάει προς τα 0.25 ?.....η πιό κάτω ?
MinuStrike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Είναι ρίσκο ναί, εγώ τα έβαλα σαββάτο πρωϊ. Όσο πλησιάζει η επόμενη εποχή τόσο θα ανεβαίνουν οι τόκοι. Εγώ τα έβαλα με 3.836 και δέν βλέπω να τα κουνάω. Απλά θα βάζω τους τόκους ξανά σε άλλο. Εγώ πάντως δέν πρόκειτε να το κουνήσω αν δέν δώ ένα 4% xD αν τα αφήσω στο FTSO που τα έχω ήδη συνεχίζουν χωρίς να κανω delegate ξανα σωστα? Και αν ναι με τι ποσοστο? Γιατι δε νομίζω οτι πάνε με το ποσοστό που τα κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα. καταλαβαίνω σωστά ή οχι? ευχαριστώ εκ των προτέρων
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, MinuStrike είπε αν τα αφήσω στο FTSO που τα έχω ήδη συνεχίζουν χωρίς να κανω delegate ξανα σωστα? Και αν ναι με τι ποσοστο? Γιατι δε νομίζω οτι πάνε με το ποσοστό που τα κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα. καταλαβαίνω σωστά ή οχι? ευχαριστώ εκ των προτέρων Εδώ μπορεί να απαντήσει καλύτερα ο @thomasG4 που τα έβαλε απο την πρώτη εβδομάδα. Εγώ τα έβαλα στην δεύτερη. Ήθελα να δώ πώς θα πάει. Το Σαββάτο που θα πάρω την αμοιβή θα ξέρω περισσότερα.
Diinekis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, MinuStrike είπε αν τα αφήσω στο FTSO που τα έχω ήδη συνεχίζουν χωρίς να κανω delegate ξανα σωστα? Και αν ναι με τι ποσοστο? Γιατι δε νομίζω οτι πάνε με το ποσοστό που τα κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα. καταλαβαίνω σωστά ή οχι? ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνεχίζουν ναι. Η αμοιβή (εβδομαδιαίος τόκος) δεν είναι στάνταρ και χτίζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας(Epoch). Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Diinekis21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις