Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Ξέρετε πως μπορώ να μην λαμβάνω πια email απο συγκεκριμένους αποστολείς στο outlook ? Δεν θέλω να μου έρχονται καν στα σπαμ.

Δοκίμασα από επιλογές - αποκλεισμένοι αποστολείς, αλλά ακόμα και αν τους προσθέσω εκεί, συνεχίζω να λαμβάνω μείλ τους.

Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Στο online outlook 

ή 

στο offline outlook;

Να μην λαμβάνεις δεν γινεται αν δεν το κόβει ο server, πχ σαν spam, αλλα μπορεις να φτιάξεις ενα φιλτρο (στο online ή το offline) ώστε emails απο το συγκεκριμένο email να σβήνονται

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, isay είπε

Στο online outlook 

ή 

στο offline outlook;

Να μην λαμβάνεις δεν γινεται αν δεν το κόβει ο server, πχ σαν spam, αλλα μπορεις να φτιάξεις ενα φιλτρο (στο online ή το offline) ώστε emails απο το συγκεκριμένο email να σβήνονται

Δεν ξέρω τη διαφορά μετάξυ online και offline outlook . Από λαπτοπ μέσω σαφάρι μπήκα στις ρυθμίσεις. Το έχω και σε iphone σε εφαρμογή, αλλά από εκεί δεν μπόρεσα. Πως μπορώ να κάνω το φίλτρο ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Αρα δουλευεις το online webmail outlook

Δες το παρακατω βιντεο πως εφαρνοζεις rules

https://www.youtube.com/watch?v=Mh4m7M10EEo

Ευχαριστω παρά πολύ !

• Like 1
Δημοσ.

Στα περισσότερα spams, αν πας τέρμα κάτω στα ψιλά (μα πολύυυ ψιλά) γράμματα έχει κάτι που λέει unsubscribe. Αν το πατήσεις θα σε πάει στη σελίδα τους και θα γράψει ότι έχεις διαγραφεί από τη λίστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...