shelma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα ! Ξέρετε πως μπορώ να μην λαμβάνω πια email απο συγκεκριμένους αποστολείς στο outlook ? Δεν θέλω να μου έρχονται καν στα σπαμ. Δοκίμασα από επιλογές - αποκλεισμένοι αποστολείς, αλλά ακόμα και αν τους προσθέσω εκεί, συνεχίζω να λαμβάνω μείλ τους. Ευχαριστω πολύ
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στο online outlook ή στο offline outlook; Να μην λαμβάνεις δεν γινεται αν δεν το κόβει ο server, πχ σαν spam, αλλα μπορεις να φτιάξεις ενα φιλτρο (στο online ή το offline) ώστε emails απο το συγκεκριμένο email να σβήνονται
shelma Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, isay είπε Στο online outlook ή στο offline outlook; Να μην λαμβάνεις δεν γινεται αν δεν το κόβει ο server, πχ σαν spam, αλλα μπορεις να φτιάξεις ενα φιλτρο (στο online ή το offline) ώστε emails απο το συγκεκριμένο email να σβήνονται Δεν ξέρω τη διαφορά μετάξυ online και offline outlook . Από λαπτοπ μέσω σαφάρι μπήκα στις ρυθμίσεις. Το έχω και σε iphone σε εφαρμογή, αλλά από εκεί δεν μπόρεσα. Πως μπορώ να κάνω το φίλτρο ;
isay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Αρα δουλευεις το online webmail outlook Δες το παρακατω βιντεο πως εφαρνοζεις rules https://www.youtube.com/watch?v=Mh4m7M10EEo
shelma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Αρα δουλευεις το online webmail outlook Δες το παρακατω βιντεο πως εφαρνοζεις rules https://www.youtube.com/watch?v=Mh4m7M10EEo Ευχαριστω παρά πολύ ! 1
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Στα περισσότερα spams, αν πας τέρμα κάτω στα ψιλά (μα πολύυυ ψιλά) γράμματα έχει κάτι που λέει unsubscribe. Αν το πατήσεις θα σε πάει στη σελίδα τους και θα γράψει ότι έχεις διαγραφεί από τη λίστα.
M@dB0x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το unsubscribe δε δουλευει παντα. Βαζε τα στα ανεπιθυμητα με λιστα και μια στο τοσο μπορεις να τα σβηνεις.
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα μου δούλεψε στο 99% των περιπτώσεων. Μόνο 1 ή 2 unsubscribe δε μου δούλεψαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα