Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ειναι το beacon interval einai sta 100ms kai to transmiting power pou einai sta 100%

to ρουτερ μου ειναι απο τη χολ λεγεται zxhn H108 V2.3

kai pos mporo να ισσοροπισω το ιντερνετ εννοω το  download speed einai 15.40Mbps eno to upload speed einai 0.87Mbps kai ta ping einai 24ms kai δεν που παιζει τα παιχνιδια τοσο γρηγορα οσο θελω βοηθεια παρακαλω μηπσω χρειαζεται να αλλαξω κατι στισ ρυθμισεισ του ρουτερ μου?

Δημοσ.

Τι εννοεις δε σου παιζει τα παιχνιδια γρηγορα? Μηπως μπερδευεις πραγματα? Εννοεις online παιχνιδια? Και τι εννοεις γρηγορα? Εχεις lag? Πες στο provider που εισαι να σε γυρισει σε fast path.

Προσπαθησε να εξηγεις καλυτερα το προβλημα σου, διοτι μυριζοντας τα νυχια μας μονο, δε μπορουμε να βοηθησουμε και πολυ.

Δημοσ.
On 08/09/2018 at 20:07, antonio2 said:

τι ειναι το beacon interval einai sta 100ms kai to transmiting power pou einai sta 100%

to ρουτερ μου ειναι απο τη χολ λεγεται zxhn H108 V2.3

kai pos mporo να ισσοροπισω το ιντερνετ εννοω το  download speed einai 15.40Mbps eno to upload speed einai 0.87Mbps kai ta ping einai 24ms kai δεν που παιζει τα παιχνιδια τοσο γρηγορα οσο θελω βοηθεια παρακαλω μηπσω χρειαζεται να αλλαξω κατι στισ ρυθμισεισ του ρουτερ μου?

transmitting power ειναι ποσο δυνατα εκπεμπει το router.

β.ζητας Fast path απο τον παροχο για καλυτερο Ping.

γ.η ταχυτητα upload/download ειναι φυσιολογικη οπως και το Ping σου αφου εισαι Interleave.

το zte ειναι χαλια αλλα οκ.στο ρουτερ δεν μπορεις να πειραξεις κατι αλλο.

δ.δοκιμες με καλωδιο oxi wireless. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...