MWSPN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Υπαρχει περιπτωση να μεταφέρω τις επαφες μου απο τηλεφωνο που δεν δουλευει το touch, αλλα ανοιγει κανονικα στον υπολογιστή; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από MWSPN
meletis_m Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, MWSPN είπε Καλησπέρα. Υπαρχει περιπτωση να μεταφέρω τις επαφες μου απο τηλεφωνο που δεν δουλευει το touch, αλλα ανοιγει κανονικα στον υπολογιστή; Μόνο εάν το είχες συνδέσει με λογ-σμο της Google και είχες κάνει τελευταία συγχρονισμό.
saruman123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, MWSPN είπε Καλησπέρα. Υπαρχει περιπτωση να μεταφέρω τις επαφες μου απο τηλεφωνο που δεν δουλευει το touch, αλλα ανοιγει κανονικα στον υπολογιστή; Αν είναι συγχρονισμένες στο Gmail μπορείς.
MWSPN Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχως δεν ειναι συγχρονισμένες. Ευχαριστω για τις απαντησεις.
ELTASSOS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Βαλε ενα ποντικι στο κινητο για να ξεπερασεις το τατσ. Μετα κανε οπως ειπαν απο πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα