Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το μόνο που μένει είναι να βγάλουν ειδικό διαφανές κουτί(Kaguras version) με aircondition που να βάζεις μέσα τα χέρια με δώρο αντιολισθητικά γάντια.Θα έχει τασάκι και θήκες για ποτό και πατατάκια.Επίσης ειδική υποδοχή για να φεύγει το λάδι απο τα σουβλάκια.Η Premium version  θα έχει και μασάζ.

Δημοσ.

Gaming + φαγητό ... δυσκολάκι ... τρως το 3ο φαΐ χωρίς να πάρεις πρέφα. Για κάνα πιτσιρίκι οκ ... για εμάς τους μεγαλύτερους, σίγουρος θάνατος. Άμα ξεκινήσουμε τα πατατάκια, γαριδάκια ασυνείδητα κτλ ... την κάτσαμε :P

Αλλά και χωρίς φαΐ λερώνει προφανώς, έχουν λιπαρότητα τα χέρια μας. Μωρομάντηλο παιδία  κάθε λίγες μέρες στο χειριστηριάκι μας δεν κάνει κακό ... παίζουμε που παίζουμε ολόκληροι μαντράχαλοι, μην γινόμαστε και αηδιαστικοί στο κόσμο :D

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Χρίστος gtx είπε

Τρέλα ...

Αν είσαι gamer δεν προλάβενης να τρως 

Αν εισαι καμμενος gamer δεν προλαβαινεις να τρως. Πανε σε net cafe θα δεις πολλους καμμενους με dota lol warcraft lineage ολη μερα και το βραδυ εκει. Φουλ red bull και ολα καλα. Για αυτο απο τα 18 μου και μετα κομμενα τελειως τα online games ενα τριμηνο ειχα κολλησει με lineage 2 απο τοτε ξανα ουτε ασχοληθηκα. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως πιτσιρικάς από την τόση χρήση το ίδιο γυαλιστερό είχα κάνει το χειριστήριο του playstation 1 και τα άλλα παιδάκια νόμιζαν ότι έχω αγοράσει κάποια ιδική έκδοση :D

Δημοσ.

Έχει πιάσει το νόημα η Microsoft παιδιαααααα. Ετοιμάζεται και για το χειριστηρίο του πιτογυρου. 

"Χειριστήριο που αντέχει στο τζατζίκι ' 

" Αποκλειστικό μόνο στην Ελλάδα ''

Εφτασεεεεεεε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...