Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 ώρες πριν, ThodorisFel είπε

Αυτο ισχυει για εμας εδω στην ελλαδα γιατι τους υπολοιπους τους βλεπω να την βγαζουν με lemon pie

????

????

https://www.google.gr/search?ei=EzKUW4egEoSnrgTNtozoDQ&q=lemon+pie+controller&oq=lemon+pie+controller&gs_l=psy-ab.3..33i160k1.5111.15676.0.16523.11.11.0.0.0.0.241.1601.0j9j1.10.0....0...1c.1.64.psy-ab..1.10.1595...0j0i67k1j0i203k1j0i22i30k1j33i21k1.0.6BdlZTH5qBU

Επεξ/σία από crystalp2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, yokki είπε

σοβαρά και πολύ με το gaming και κονσόλες δεν πάνε μαζί.

Θα διαφωνήσω φίλε μου μπορεί το gaming και γενικά η ενασχόληση με τις κονσόλες για κάποιους να θεωρείται απλά ένας τρόπος να φάμε λίγη ώρα αλλά για κάποιους άλλους συμπεριλαμβανομένου και εμένα θεωρείτο τέχνη που πραγματικά χαρίζει εμπειρίες, όπως μπορείς να συγκινηθείς βλέποντας ένα πολύ καλό film κάποιοι το παθαίνουμε από ένα game.

σοβαρότητα και συνάμα πολύ gaming πάνε μαζί απλά εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις. :)

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που σχολίασες και ασχόληθηκες με το post μου.

Επεξ/σία από stryder
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Prodigy είπε

Να σπαει λίγο η πλημμύρα των topics με κινητά ρε αδελφέ. 

Όντως ωραίο το θέμα και όπως το είπες να ξεφύγουμε  και λίγο από  τα κινητα.Αλλα είμαστε τόσο καμμένοι που παλι για κινητά μιλάμε.Δυστυχως δεν υπάρχει σωτηρία για μερικούς από μας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βγαλουμε και τα g3 στο στρατο με τετοιο ,ειδικα κυπρο καναμε 7 βολες και ηθελε καθαρισμα τρελο ουτε ιχνος πυριτιδας η λαδιου αλλιως 2 μερες κρατηση :D

3 ώρες πριν, Istros είπε

Όντως ωραίο το θέμα και όπως το είπες να ξεφύγουμε  και λίγο από  τα κινητα.Αλλα είμαστε τόσο καμμένοι που παλι για κινητά μιλάμε.Δυστυχως δεν υπάρχει σωτηρία για μερικούς από μας.

Ναι με τα κινητά ξεχάσαμε τις ψησταριές που πούλαγε η nvidia, τους drivers της amd, τους δίσκους της segate που χαλάνε σαν τα αυγά στο ψυγείο , το socket της intel για αυτή την εβδομάδα και άλλα τέτοια θέματα τσακωμών στα ελληνικά forum :D 

τώρα οι κόντρες είναι iphone vs samsung, iphone vs huawei , iphone vs GTX 1080ti, iphone vs toyota supra , iphone vs godzilla 

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 1
Δημοσ.

σιχαμάρα αήδιασα πρωί πρωί.. χώρια ότι είναι ότι πιο ανθυγιεινό .. για βρομιάρηδες όπως σε κάτι ταινίες που βλέπουμε..

Δημοσ.

πωπω τι θυμηθηκα. στο γυμνασιο ειχα παει με εναν φιλο μου στο παρτυ γενεθλίων ενος κοινου φιλου απο το σχολειο, ο οποιος ηταν αρκετα ευτραφουλης. στο σπιτι του ειχε μια κονσολα, νομιζω το ps2, οποτε παιξαμε για λιγη ωρα μερικα παιχνιδια μεχρι να ερθουν και οι αλλοι καλεσμενοι.

τα χειριστηρια της κονσολας ηταν σαν να τα ειχαν χρησιμοποιησει για βουρτσα για να καθαρισουν τα τηγανια ενος σουβλατζιδικου.

ηταν τελειως καλυμμένα με ενα απαισιο μιγμα  απο γλιτσα, γρασο και λιπος. αφου σε καποια στιγμη που ελειπε απο το δωματιο ο εορταζομενος, ο φιλος μου διπλα μου

κανει νοημα κοιτωντας με αποστροφη το βρωμικο χειριστηριο του. βαζω τα γελια και του απανταω με σιγανη φωνη: σκασε και παιζε. 

και βλεπω τωρα το αρθρο και πηγε το μυαλο μου αμεσως σε αυτη τη σκηνη. λεω αυτο το χειριστηριο θα ηταν τελειο δωρο για το παιδι αυτο. 😂

Δημοσ.
12 ώρες πριν, stryder είπε

Θα διαφωνήσω φίλε μου μπορεί το gaming και γενικά η ενασχόληση με τις κονσόλες για κάποιους να θεωρείται απλά ένας τρόπος να φάμε λίγη ώρα αλλά για κάποιους άλλους συμπεριλαμβανομένου και εμένα θεωρείτο τέχνη που πραγματικά χαρίζει εμπειρίες, όπως μπορείς να συγκινηθείς βλέποντας ένα πολύ καλό film κάποιοι το παθαίνουμε από ένα game.

σοβαρότητα και συνάμα πολύ gaming πάνε μαζί απλά εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το βλέπεις. :)

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως που σχολίασες και ασχόληθηκες με το post μου.

Κατάλαβες τι είπε??

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Κατάλαβες τι είπε??

Ναι φίλε μου κατάλαβα τι είπε, δεδομένου ότι απάντησε ο φίλος σε δικό μου σχόλιο :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε παίζετε με λερωμένα χέρια? Στο γραφείο δεν μπαίνει ποτέ φαγητό κάνα νερό και αυτό προσεχτικά. Μόνο με τη σκόνη έχω θέμα αλλά παλεύετε. Πάντα πλύσιμο καλά τα χέρια και μετά πιάνουμε χειριστήρια πληκτρολόγια ποντίκια και για μια ζωή θα μείνουν καθαρά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος βρωμιάρης παίζει με λαδωμένα χέρια; Άσε που επειδή είναι τόσο ακριβό εγώ το προσέχω σαν τα μάτια μου..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ποιος βρωμιάρης παίζει με λαδωμένα χέρια; Άσε που επειδή είναι τόσο ακριβό εγώ το προσέχω σαν τα μάτια μου..

δεν ξέρω άνθρωπο τόσο γλίτσα να το κάνει, και πες εντάξει τρώς κανα πατατάκι ενώ παίζεις κανα pro με την παρέα στο play η στο xbox , το κοτόπουλο τι φάση ρε παιδιά? :D αυτό είναι φαι που κάθεσαι στο τραπέζι και το τρώς σαν άνθρωπος , αν λερωθείς πας πλένεσαι και πας και παίζεις, δεν γίνεται  φας κανονικό φαι και να παίζεις παράλληλα αυτό καταντάει στα όρια της τραγικότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...