Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Είναι πολύ χρήσιμο πάντος για αρκετό κόσμο και έξω αλλά φαντάζομαι και ιδιαίτερα για τα Ελληνικά δεδομένα,τόσα χρόνια έχουμε λιώσει με τα φαγητά και τα παιχνίδια,τι σουβλάκια,τι Πίτσες,τι μπέργκερς, τι κόκες κόλες κλπ Τι να λέμε τώρα ! θα έπρεπε να διατίθεται εδω και χρόνια κάτι ανάλογο στήν αγορά ! ✌️

Σωστος...

Να σκεφτεις οτι τοση ωρα ουτε καν ειδα το χειριστηριο στην φωτογραφια... Απο πισω ειδα μονο την μάσα και καπως μου ηρθε...Μια λιγουρα, ενα κατι τις..😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάω επισήμως το κίνημα "Ουρεθάνη και στα κινητά για να φεύγει η λαδιά" 🏳️ ή για να πάθουμε σοκ, ουρεθάνη και στο dualshock.

Επεξ/σία από whoever81
  • Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, anthkout said:

Κρεμασμα σε οσους παιζουν με λαδωμενα χερια

Η λιπαρότητα του δέρματος από μόνη της φτάνει και περισσεύει...

Δημοσ.

Ευχαριστουμε..περιμένουμε και το επισημο shitbucket για να μην χρειαστεί να ξανασηκωσουμε τον κώλο μας απο τον καναπέ.

• Like 1
Δημοσ.

Η sony το έχει κάνει ήδη σε ένα βαθμό με τα V2 του ps4. Δεν ξέρω άν έχουν επίστρωση αλλα σίγουρα δεν λερώνουν όπως τα πρώτα, το βλέπεις με το μάτι. Σίγουρα πολύ καλή ιδέα!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Η αχρηστη ειδηση της ημερας😂😂.

Να σπαει λίγο η πλημμύρα των topics με κινητά ρε αδελφέ. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, The_Prodigy είπε

Να σπαει λίγο η πλημμύρα των topics με κινητά ρε αδελφέ. 

Εδω θα συμφωνησω. Ενα thumbs up απο εμενα😁.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το υλικό αυτο,η ουρεθανη χρησιμοποιειται ήδη σε θήκες για κινητά τηλέφωνα.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stryder είπε

πλάκα στην πλάκα δεν είναι κακή ιδέα, πολλές φορές και εγώ με τα dualshock το βλέπω αυτό και όχι απαραίτητα από τροφή αλλά από την λεγόμενη λαδίλα που κάποιες φορές βγαίνει από τους μοχλούς.

Δεν είναι σοβαρό αλλά σίγουρα κάποιες φορές όλους μας έχει ενοχλήσει, τουλάχιστον όσους ασχολούμαστε σοβαρά και πολύ με το gaming.

σοβαρά και πολύ με το gaming και κονσόλες δεν πάνε μαζί.

• Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...