kon1to Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Σχετικό άσχετο, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα: γιατί στα μαγαζιά όταν τους δίνεις ανέπαφη κάρτα σε ρωτάνε "να την περάσω ανέπαφα;"; Γιατί ρωτάνε και απλά δεν την περνάνε ανέπαφα; Εγώ στο μαγαζί μου πάντα τις περνάω ανέπαφα και δεν μου έχει κάνει κανείς ιστορία ως τώρα. Χρειάζεται ειδική άδεια; η ανέπαφη συναλλαγή κάτω απο 25€ γίνεται χωρίς PIN, κι εσύ ως πελάτης μπορεί να μην το θέλεις αυτό για τον οποιοδήποτε λόγο. επισης στην ανέπαφη συναλλαγή δεν μπορεί να γίνει Ακύρωση σε περίπτωση που γίνει κάτι λάθος, μπορεί να γίνει Επιστροφή βέβαια, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά τυπικά πρέπει να πάρουν την έγκριση σου...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Σχετικό άσχετο, αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα: γιατί στα μαγαζιά όταν τους δίνεις ανέπαφη κάρτα σε ρωτάνε "να την περάσω ανέπαφα;"; Γιατί ρωτάνε και απλά δεν την περνάνε ανέπαφα; Εγώ στο μαγαζί μου πάντα τις περνάω ανέπαφα και δεν μου έχει κάνει κανείς ιστορία ως τώρα. Χρειάζεται ειδική άδεια; Αν περάσεις μια κάρτα ανέπαφα, δεν μπορεί να γίνει εξαργυρωση πόντων (το λέω με επιφύλαξη).
kon1to Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Αν περάσεις μια κάρτα ανέπαφα, δεν μπορεί να γίνει εξαργυρωση πόντων (το λέω με επιφύλαξη). όντως δεν μπορει να γινει εξαργυρωση €πιστροφή (Eurobank) πάντως εξαργύρωση Bonus (Alpha bank) γινεται κανονικά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, kon1to είπε όντως δεν μπορει να γινει εξαργυρωση €πιστροφή (Eurobank) πάντως εξαργύρωση Bonus (Alpha bank) γινεται κανονικά Ναι, για κάρτες eurobank το ξέρω και γω σίγουρα ότι δε γίνεται εξαργυρωση αν επιλέξεις ανέπαφη συναλλαγή. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς όμως με άλλες κάρτες, γι' αυτό το έγραψα με επιφυλαξη.
AlexBallas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, έβαλα το google pay (από appmirror) με mastercard revolut στο Oneplus 5T αλλά μετά από λίγο μου γίνεται αυτόματα disabled. Μήπως έχετε κάποιο workaround για το συγκεκριμένο issue; Δοκίμασα να βάλω US/UK vpn και να κάνω reset τα settings του google play για να εμφανίσει το google play σαν valid application, αλλά no luck.
funbreaker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω πως αυτό το ερώτημα κολλάει εδώ: Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να βάλω όλες τις ελληνικές κάρτες και να είναι ασφαλής και να δουλεύει σε Samsung phones? Της alpha είναι οκ. Για Πειραιώς δεν βρίσκω. Για Eurobank δεν βρίσκω. Της εθνικής δεν έχει να προσθέσεις καρτα, μάλλον χρεώνει τον λογαριασμό. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κατάσταση αυτή. Υπάρχει τρόπος να μπουν όλες σε μια εφαρμογή;
AlexBallas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AlexBallas είπε Καλησπέρα, έβαλα το google pay (από appmirror) με mastercard revolut στο Oneplus 5T αλλά μετά από λίγο μου γίνεται αυτόματα disabled. Μήπως έχετε κάποιο workaround για το συγκεκριμένο issue; Δοκίμασα να βάλω US/UK vpn και να κάνω reset τα settings του google play για να εμφανίσει το google play σαν valid application, αλλά no luck. Νομίζω το έφτιαξα. Αφού μπήκα με VPN Αγγλία, έκανα reset το google play και μετά άλλαξα την χώρα του account μου σε UK. Πλέον μπορώ να έχω google pay κανονικά χωρίς να γίνεται disable. Ευχαριστώ.
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 πλήρώνω ανέπαφα με το app της alpha εδώ και καιρό από τοτε που έχιε βγει. 95% δεν με ρωτάνε τίποτα αφου ειναι οκ η συναλλαγή τι τους νοιαζει πως έγινε. ποτέ κανεις δεν μου έχει αρνηθεί (ακόμα και σε αρκετά παραγκμα τρας μέρη). μου έχει συμβει βέβαια POS μηχανήματα να μην το δέχεται, με τελευταιο στο μακ στο συνταγμα, δοκιμάσαμε σε άλλο pos και έπαιζε. αλλα και σε μερικά αλλα μηχανάκια δνε έχει παίξει με αναλογια ένα προς 20. 2
Zarklef Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 ΧΘες δοκίμασα να κάνω πληρωμή με Google Pay 50 euro. Κανονικά στο google play για να κάνεις ανέπαφη πληρωμή πάνω από 25 euro πρέπει απλά η οθόνη του κινητού να'ναι unlocked. Το αποτέλεσμα: To POS κόλλησε. Δε ξέρω αν φταίει το γεγονός πως πήγα να κάνω τέτοια πληρωμή χωρίς PIN η απλά το μηχανάκι ήταν για πέταμα. Τελικά πλήρωσα μετρητά.
Miracle Worker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 5:00 ΜΜ, natural_sgf είπε Αν περάσεις μια κάρτα ανέπαφα, δεν μπορεί να γίνει εξαργυρωση πόντων (το λέω με επιφύλαξη). Α, γι' αυτο με εχουν ζαλισει στο Σκλα καθε φορα, "θελετε εξαργυρωση, θελετε εξαργυρωση". Και ελεγα και εγω, μπονους απο τη Eurobank παιρνουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Α, γι' αυτο με εχουν ζαλισει στο Σκλα καθε φορα, "θελετε εξαργυρωση, θελετε εξαργυρωση". Και ελεγα και εγω, μπονους απο τη Eurobank παιρνουν. Σκλα = Σκλαβενιτης ε; Εμ, δε τους ρωταγες και συ γιατι επιμένουν για εξαργύρωση; Εγώ πως νομίζεις ότι το έμαθα; 😛
talibanakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Για πληρωμη tap n pay πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το NFC? Εχω μια υποψια οτι πληρωσα σε καποιο POS χωρις να εχω ανοιχτο το NFC. Και κατι που μολις παρατηρησα. Πηγα να ανοιξω το tap n pay και μου εβγαλε οτι δεν εχω ενεργοποιημενη καρτα,παρ'ολο που την ειχα ενεργοποιησει και χρησιμοποιησει αρκετες φορες μεσω κινητου. Τωρα επρεπε να προσθεσω καρτα καθως δεν εμφανιζοταν καμια στο wallet,και οταν δοκιμασα να ενεργοποιησω το Tap n pay μου εβγαλε : Η καρτα αυτη δε μπορει να ενεργοποιηθει για συναλλαγες μεσω Tap n pay. Εχει τυχει σε κανεναν;
vagstef Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Στις 14/2/2019 στις 4:38 ΠΜ, talibanakos είπε Για πληρωμη tap n pay πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το NFC? απαραιτήτως!!!
nipoa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σοβαροτατο θεμα που αξιζει τουλαχιστον 5666000 σελιδες για να αναλυθει.. ΝΟΤ Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2019 από nipoa 1
talibanakos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, vagstef είπε απαραιτήτως!!! Θα ορκιζομουν οτι το εκλεισα για να δω αν περναει,και περασε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα