Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/9/2018 στις 6:20 ΜΜ, YourTrueLegend είπε

Για εσενα κι εμενα καμια.

Ομως ενας ημιμαθης/αμαθης/ψεκασμενος υπαλληλος μπορει να νομιζε απο το οτι θα χακαρεις το ταμειο, εως οτι θα τον φακελωσεις στα αρχεια των ΕβραιοΜασονων, οποτε να προτιμησε να παει σε "σιγουρες λυσεις για να εχει το κεφαλι του ησυχο".

Ακριβώς αυτό.. "Επειδή ποτέ δεν ξέρεις.." hahaha ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, telis είπε

Οι κάρτες είναι επικίνδυνες να σε χρεώσουν με μικρά ποσά μέχρι 25 ευρώ. Τα κινητά είναι ασφαλή διότι 1ον πρέπει να έχεις αφήσει ανοιχτό το nfc  2ον πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή της κάρτας στο κινητό και όχι στο background και 3ον σου ζητάει pin για να γίνει η συναλλαγή. 

Η κάρτα είναι live συνεχώς

αυτά ισχύουν για την εφαρμογή της alpha bank

στο google pay πχ γίνεται χρέωση και χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Spect~ είπε

Μια χαρα δουλεύει, εγω αυτο χρησιμοποιώ  

κάνεις μα κάνεις δεν μπορει να το κάνει χρήση αν εχει android 8 και μετά στα παλιά android ακόμη παιζει (τι να το κάνεις ομος αν θες παλιό κινητό)

ουσιαστικά με android 8 δεν είναι συμβατό το api και σε πετάει σε google play services στο email που ρώτησα ειπαν οτι ξέρουν το θέμα  και δεν ξέρουν αν θα μπει ξανα σε χρήση η εφαρμογή (με απλα ελληνικά μονο η alpha εχει )

Επεξ/σία από Black Demis
  • Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Black Demis είπε

κάνεις μα κάνεις δεν μπορει να το κάνει χρήση αν εχει android 8 και μετά στα παλιά android ακόμη παιζει (τι να το κάνεις ομος αν θες παλιό κινητό)

ουσιαστικά με android 8 δεν είναι συμβατό το api και σε πετάει σε google play services στο email που ρώτησα ειπαν οτι ξέρουν το θέμα  και δεν ξέρουν αν θα μπει ξανα σε χρήση η εφαρμογή (με απλα ελληνικά μονο η alpha εχει )

Ήμουν σίγουρος ότ την τελευταία φορά είχα έκδοση 8 αλλά με τώρα μου δημιούργησες αμφιβολίες. Θ

Θα κάνω μια δοκιμή με την πρώτη ευκαιρία 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, pOLoS είπε

αυτά ισχύουν για την εφαρμογή της alpha bank

στο google pay πχ γίνεται χρέωση και χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό 

εννοείς οτι έχεις χρησιμοποιήσει google pay σε POS στην Ελλάδα με οποιαδήποτε κάρτα? Αφού το google pay δεν υπστηρίζεται στην Ελλάδα για τέτοιες αγορές γιατί καμμία συστεμική τράπεζα δεν το αναγνωρίζει στα POS της... για αυτό και δεν μας δίνει η google το app για το region μας

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pp6210 είπε

εννοείς οτι έχεις χρησιμοποιήσει google pay σε POS στην Ελλάδα με οποιαδήποτε κάρτα? Αφού το google pay δεν υπστηρίζεται στην Ελλάδα για τέτοιες αγορές γιατί καμμία συστεμική τράπεζα δεν το αναγνωρίζει στα POS της... για αυτό και δεν μας δίνει η google το app για το region μας

με κάρτα revolut δουλεύει

Δημοσ.

Το τελευταίο χρόνο που χρησιμοποιώ Apple Pay  Αθήνα και επαρχία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από κανένα υπάλληλο. Και το χρησιμοποιώ παντού, από μάρκετ μέχρι καφέ...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, flyer είπε

Το τελευταίο χρόνο που χρησιμοποιώ Apple Pay Αθήνα και επαρχία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από κανένα υπάλληλο. Και το χρησιμοποιώ παντού, από μάρκετ μέχρι καφέ...

Apple Pay ? στην Ελλάδα; είσαι σίγουρος; μήπως εννοείς κάτι άλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, flyer είπε

Λειτουργεί το apple pay στην Ελλάδα απλά όχι με ελληνική κάρτα

Το apple pay, ως μέθοδος πληρωμής, λειτουργεί παντού στην ΕΕ (τουλάχιστον). 

Επεξ/σία από Fortistis
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Fortistis είπε

Το apple pay, ως μέθοδος πληρωμής, λειτουργεί παντού στην ΕΕ (τουλάχιστον). 

Ε σαν μέθοδος και Google play λειτουργεί θέλουμε κάποιο τρόπο να βάλουνε ελληνικές κάρτες να μην κάνουμε τράμπα λεφτά δεξιά και αριστερά... Και δεν υπάρχει

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Ε σαν μέθοδος και Google play λειτουργεί θέλουμε κάποιο τρόπο να βάλουνε ελληνικές κάρτες να μην κάνουμε τράμπα λεφτά δεξιά και αριστερά... Και δεν υπάρχει

Άλλο αυτό. Δηλαδή, το εάν η τράπεζα που είσαι affiliated συνεργάζεται με το Apple pay, είναι διαφορετικό από το εάν μπορείς να πληρώσεις ή όχι με Apple pay σε μία χώρα. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pOLoS είπε

με κάρτα revolut δουλεύει

σε ξαναρωτάω, έχεις ΕΣΥ χρησιμοποιήσει Google PAY app (ή ενσωματωμένο στο λειτουργικό σου π.χ. όπως έχω εγώ στο Samsung S9) σε POS καταστήματος;  Η λες οτι δουλεύει το να κάνεις αγορές playstore με δηλωμένη την revolut - γιατί αυτό ισχύει, αλλά δεν αφορά άλλες αγορές. Άλλωστε η ίδια η Google λέει οτι το app δεν παρέχεται ακόμα στη χώρα μας.

Εγώ έχω δοκιμάσει και με τις δύο κάρτες - revolut MASTER του 2015 και MASTER Πειραιώς που είχα δηλωμένες στο google wallet (για αγορές εφαρμογών από το playstore) τον Μάιο και τον Ιούνιο και δεν γινόταν αποδεκτή, γιατί τα POS των Ελληνικών συστεμικών τραπεζών δεν αναγνωρίζουν το google pay. Και αυτό πρέπει ισχύει μέχρι και πριν μια εβδομάδα περίπου που διάβασα σε άρθρο οτι ακόμα ψάχνει η google Ελληνική τράπεζα για να συνεργαστεί σε αυτό.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, pp6210 είπε

σε ξαναρωτάω, έχεις ΕΣΥ χρησιμοποιήσει Google PAY app (ή ενσωματωμένο στο λειτουργικό σου π.χ. όπως έχω εγώ στο Samsung S9) σε POS καταστήματος;  Η λες οτι δουλεύει το να κάνεις αγορές playstore με δηλωμένη την revolut - γιατί αυτό ισχύει, αλλά δεν αφορά άλλες αγορές. Άλλωστε η ίδια η Google λέει οτι το app δεν παρέχεται ακόμα στη χώρα μας.

Εγώ έχω δοκιμάσει και με τις δύο κάρτες - revolut MASTER του 2015 και MASTER Πειραιώς που είχα δηλωμένες στο google wallet (για αγορές εφαρμογών από το playstore) τον Μάιο και τον Ιούνιο και δεν γινόταν αποδεκτή, γιατί τα POS των Ελληνικών συστεμικών τραπεζών δεν αναγνωρίζουν το google pay. Και αυτό πρέπει ισχύει μέχρι και πριν μια εβδομάδα περίπου που διάβασα σε άρθρο οτι ακόμα ψάχνει η google Ελληνική τράπεζα για να συνεργαστεί σε αυτό.

το google pay δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό play store γιατί δε συνεργάζεται με καμία ελληνική τράπεζα προς το παρόν

κατέβασα το apk από εδώ

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/ και με το που το εγκατέστησα αναγνώρισε τη κάρτα revolut που είχα στο google wallet και την όρισε σαν προεπιλογή για πληρωμές με nfc

έχω κάνει δεκάδες πληρωμές με το κινητό στο εξωτικό σε πρόσφατο ταξίδι, Ελλάδα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, pOLoS είπε

το google pay δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό play store γιατί δε συνεργάζεται με καμία ελληνική τράπεζα προς το παρόν

κατέβασα το apk από εδώ

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/ και με το που το εγκατέστησα αναγνώρισε τη κάρτα revolut που είχα στο google wallet και την όρισε σαν προεπιλογή για πληρωμές με nfc

έχω κάνει δεκάδες πληρωμές με το κινητό στο εξωτικό σε πρόσφατο ταξίδι, Ελλάδα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

Άρα το "με κάρτα revolut δουλεύει" που μου απαντάς πιό πάνω στο αν το έχεις χρησιμοποιήσει σε POS στην Ελλάδα δεν ισχύει, για Ελλάδα, αυτή τη στιγμή κανένα POS τράπεζας δεν αναγνωρίζει google pay (με ότι κάρτα και αν έχεις δηλωμένη μέσα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...