polaki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 8/9/2018 στις 6:20 ΜΜ, YourTrueLegend είπε Για εσενα κι εμενα καμια. Ομως ενας ημιμαθης/αμαθης/ψεκασμενος υπαλληλος μπορει να νομιζε απο το οτι θα χακαρεις το ταμειο, εως οτι θα τον φακελωσεις στα αρχεια των ΕβραιοΜασονων, οποτε να προτιμησε να παει σε "σιγουρες λυσεις για να εχει το κεφαλι του ησυχο". Ακριβώς αυτό.. "Επειδή ποτέ δεν ξέρεις.." hahaha ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
pOLoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, telis είπε Οι κάρτες είναι επικίνδυνες να σε χρεώσουν με μικρά ποσά μέχρι 25 ευρώ. Τα κινητά είναι ασφαλή διότι 1ον πρέπει να έχεις αφήσει ανοιχτό το nfc 2ον πρέπει να είναι ανοιχτή η εφαρμογή της κάρτας στο κινητό και όχι στο background και 3ον σου ζητάει pin για να γίνει η συναλλαγή. Η κάρτα είναι live συνεχώς αυτά ισχύουν για την εφαρμογή της alpha bank στο google pay πχ γίνεται χρέωση και χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό
Black Demis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Spect~ είπε Μια χαρα δουλεύει, εγω αυτο χρησιμοποιώ κάνεις μα κάνεις δεν μπορει να το κάνει χρήση αν εχει android 8 και μετά στα παλιά android ακόμη παιζει (τι να το κάνεις ομος αν θες παλιό κινητό) ουσιαστικά με android 8 δεν είναι συμβατό το api και σε πετάει σε google play services στο email που ρώτησα ειπαν οτι ξέρουν το θέμα και δεν ξέρουν αν θα μπει ξανα σε χρήση η εφαρμογή (με απλα ελληνικά μονο η alpha εχει ) Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Black Demis
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Black Demis είπε κάνεις μα κάνεις δεν μπορει να το κάνει χρήση αν εχει android 8 και μετά στα παλιά android ακόμη παιζει (τι να το κάνεις ομος αν θες παλιό κινητό) ουσιαστικά με android 8 δεν είναι συμβατό το api και σε πετάει σε google play services στο email που ρώτησα ειπαν οτι ξέρουν το θέμα και δεν ξέρουν αν θα μπει ξανα σε χρήση η εφαρμογή (με απλα ελληνικά μονο η alpha εχει ) Ήμουν σίγουρος ότ την τελευταία φορά είχα έκδοση 8 αλλά με τώρα μου δημιούργησες αμφιβολίες. Θ Θα κάνω μια δοκιμή με την πρώτη ευκαιρία
pp6210 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, pOLoS είπε αυτά ισχύουν για την εφαρμογή της alpha bank στο google pay πχ γίνεται χρέωση και χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό εννοείς οτι έχεις χρησιμοποιήσει google pay σε POS στην Ελλάδα με οποιαδήποτε κάρτα? Αφού το google pay δεν υπστηρίζεται στην Ελλάδα για τέτοιες αγορές γιατί καμμία συστεμική τράπεζα δεν το αναγνωρίζει στα POS της... για αυτό και δεν μας δίνει η google το app για το region μας
pOLoS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, pp6210 είπε εννοείς οτι έχεις χρησιμοποιήσει google pay σε POS στην Ελλάδα με οποιαδήποτε κάρτα? Αφού το google pay δεν υπστηρίζεται στην Ελλάδα για τέτοιες αγορές γιατί καμμία συστεμική τράπεζα δεν το αναγνωρίζει στα POS της... για αυτό και δεν μας δίνει η google το app για το region μας με κάρτα revolut δουλεύει
flyer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το τελευταίο χρόνο που χρησιμοποιώ Apple Pay Αθήνα και επαρχία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από κανένα υπάλληλο. Και το χρησιμοποιώ παντού, από μάρκετ μέχρι καφέ...
great Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, flyer είπε Το τελευταίο χρόνο που χρησιμοποιώ Apple Pay Αθήνα και επαρχία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από κανένα υπάλληλο. Και το χρησιμοποιώ παντού, από μάρκετ μέχρι καφέ... Apple Pay ? στην Ελλάδα; είσαι σίγουρος; μήπως εννοείς κάτι άλλο;
flyer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Λειτουργεί το apple pay στην Ελλάδα απλά όχι με ελληνική κάρτα 1
Fortistis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, flyer είπε Λειτουργεί το apple pay στην Ελλάδα απλά όχι με ελληνική κάρτα Το apple pay, ως μέθοδος πληρωμής, λειτουργεί παντού στην ΕΕ (τουλάχιστον). Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από Fortistis 1
Black Demis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Fortistis είπε Το apple pay, ως μέθοδος πληρωμής, λειτουργεί παντού στην ΕΕ (τουλάχιστον). Ε σαν μέθοδος και Google play λειτουργεί θέλουμε κάποιο τρόπο να βάλουνε ελληνικές κάρτες να μην κάνουμε τράμπα λεφτά δεξιά και αριστερά... Και δεν υπάρχει
Fortistis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Black Demis είπε Ε σαν μέθοδος και Google play λειτουργεί θέλουμε κάποιο τρόπο να βάλουνε ελληνικές κάρτες να μην κάνουμε τράμπα λεφτά δεξιά και αριστερά... Και δεν υπάρχει Άλλο αυτό. Δηλαδή, το εάν η τράπεζα που είσαι affiliated συνεργάζεται με το Apple pay, είναι διαφορετικό από το εάν μπορείς να πληρώσεις ή όχι με Apple pay σε μία χώρα. 1
pp6210 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, pOLoS είπε με κάρτα revolut δουλεύει σε ξαναρωτάω, έχεις ΕΣΥ χρησιμοποιήσει Google PAY app (ή ενσωματωμένο στο λειτουργικό σου π.χ. όπως έχω εγώ στο Samsung S9) σε POS καταστήματος; Η λες οτι δουλεύει το να κάνεις αγορές playstore με δηλωμένη την revolut - γιατί αυτό ισχύει, αλλά δεν αφορά άλλες αγορές. Άλλωστε η ίδια η Google λέει οτι το app δεν παρέχεται ακόμα στη χώρα μας. Εγώ έχω δοκιμάσει και με τις δύο κάρτες - revolut MASTER του 2015 και MASTER Πειραιώς που είχα δηλωμένες στο google wallet (για αγορές εφαρμογών από το playstore) τον Μάιο και τον Ιούνιο και δεν γινόταν αποδεκτή, γιατί τα POS των Ελληνικών συστεμικών τραπεζών δεν αναγνωρίζουν το google pay. Και αυτό πρέπει ισχύει μέχρι και πριν μια εβδομάδα περίπου που διάβασα σε άρθρο οτι ακόμα ψάχνει η google Ελληνική τράπεζα για να συνεργαστεί σε αυτό.
pOLoS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, pp6210 είπε σε ξαναρωτάω, έχεις ΕΣΥ χρησιμοποιήσει Google PAY app (ή ενσωματωμένο στο λειτουργικό σου π.χ. όπως έχω εγώ στο Samsung S9) σε POS καταστήματος; Η λες οτι δουλεύει το να κάνεις αγορές playstore με δηλωμένη την revolut - γιατί αυτό ισχύει, αλλά δεν αφορά άλλες αγορές. Άλλωστε η ίδια η Google λέει οτι το app δεν παρέχεται ακόμα στη χώρα μας. Εγώ έχω δοκιμάσει και με τις δύο κάρτες - revolut MASTER του 2015 και MASTER Πειραιώς που είχα δηλωμένες στο google wallet (για αγορές εφαρμογών από το playstore) τον Μάιο και τον Ιούνιο και δεν γινόταν αποδεκτή, γιατί τα POS των Ελληνικών συστεμικών τραπεζών δεν αναγνωρίζουν το google pay. Και αυτό πρέπει ισχύει μέχρι και πριν μια εβδομάδα περίπου που διάβασα σε άρθρο οτι ακόμα ψάχνει η google Ελληνική τράπεζα για να συνεργαστεί σε αυτό. το google pay δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό play store γιατί δε συνεργάζεται με καμία ελληνική τράπεζα προς το παρόν κατέβασα το apk από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/ και με το που το εγκατέστησα αναγνώρισε τη κάρτα revolut που είχα στο google wallet και την όρισε σαν προεπιλογή για πληρωμές με nfc έχω κάνει δεκάδες πληρωμές με το κινητό στο εξωτικό σε πρόσφατο ταξίδι, Ελλάδα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα
pp6210 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, pOLoS είπε το google pay δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό play store γιατί δε συνεργάζεται με καμία ελληνική τράπεζα προς το παρόν κατέβασα το apk από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-pay/ και με το που το εγκατέστησα αναγνώρισε τη κάρτα revolut που είχα στο google wallet και την όρισε σαν προεπιλογή για πληρωμές με nfc έχω κάνει δεκάδες πληρωμές με το κινητό στο εξωτικό σε πρόσφατο ταξίδι, Ελλάδα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα Άρα το "με κάρτα revolut δουλεύει" που μου απαντάς πιό πάνω στο αν το έχεις χρησιμοποιήσει σε POS στην Ελλάδα δεν ισχύει, για Ελλάδα, αυτή τη στιγμή κανένα POS τράπεζας δεν αναγνωρίζει google pay (με ότι κάρτα και αν έχεις δηλωμένη μέσα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα